- 17 Aralık 2016
- 238
- 301
- 18
- 47
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #201.341
çok sağolun teşekkür ederim bu süreçte nasıl olacak beni yönlendirebilirmisiniz tşkhoşgeldin tatlım hep birlikte zayıflıcaz sen merak etme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sağolun teşekkür ederim bu süreçte nasıl olacak beni yönlendirebilirmisiniz tşkhoşgeldin tatlım hep birlikte zayıflıcaz sen merak etme
:) bunada sukur
ben bilmem karamelli karamelli kahve koktun sayfada
![]()
Daha once yaristinmi ? Yoksa listeye girmeden gittin mi?uzun ara verdim ne yapmam gerekiyor
113.50 kiloyum boyum 1.63 insülin direncim var
aslında süper ama dayanabilirmiyiz
Güzelmiş liste çok yormaz adamı olabilir aslında canısı
yok deneme süresinde ayrılmak zorunda kaldım iş değiştirdim vaktim yoktuDaha once yaristinmi ? Yoksa listeye girmeden gittin mi?
uzun ara verdim ne yapmam gerekiyor
113.50 kiloyum boyum 1.63 insülin direncim var
Cuma günleri tartı günleri yazıyoruz yüzdesi flaan alıyor listeye eklniyoe her gün ne yedi isek onları buraya yazıyoruz hatta spot yapacaksan onlarında yazabilirsin sadece cuma günleri az çıkmaya bak canısı zaten @keptinn seni yönlendirir canısıçok sağolun teşekkür ederim bu süreçte nasıl olacak beni yönlendirebilirmisiniz tşk
çok teşekkür ederim beni aranıza aldığınız içinHoşgeldin canım aramıza takım kurallarını bulabilirsem atıcam sana![]()
aslında süper ama dayanabilirmiyiz
Güzelmiş liste çok yormaz adamı olabilir aslında canısı
ben bugün tartıldım 113,50 çıktım birdahaki hafta cuma günü sabahı tartılıp paylaşıcam doğrumu birde sabah öğlen ve akşam yediklerimi paylaşıcamCuma günleri tartı günleri yazıyoruz yüzdesi flaan alıyor listeye eklniyoe her gün ne yedi isek onları buraya yazıyoruz hatta spot yapacaksan onlarında yazabilirsin sadece cuma günleri az çıkmaya bak canısı zaten @keptinn seni yönlendirir canısı
O zaman yapalımYapan birisi bi günde 1100 vermiş![]()
Ozaman tamam problem yok. Sistemi de biliyosundur 1.sayfayi okurmusunyok deneme süresinde ayrılmak zorunda kaldım iş değiştirdim vaktim yoktu
Ben gecen 2 kg verdim 1 gundeYapan birisi bi günde 1100 vermiş![]()
denemek isterim pazartesi başlasam mı acabaYapan birisi bi günde 1100 vermiş![]()
nasıl verdinizBen gecen 2 kg verdim 1 gunde![]()
![]()
![]()
Aynen tatlım hani buranın sorumluları sana bilgi ver çek bn üstün körü verdim bilgileri dikkat edeceksin kaçamak yok yedi buçukta sonra sabahtan akşama ne yedi isen yazacaksin canısıben bugün tartıldım 113,50 çıktım birdahaki hafta cuma günü sabahı tartılıp paylaşıcam doğrumu birde sabah öğlen ve akşam yediklerimi paylaşıcam
Evet dogru. Deneme surem bitince listeye giriceksin.ben bugün tartıldım 113,50 çıktım birdahaki hafta cuma günü sabahı tartılıp paylaşıcam doğrumu birde sabah öğlen ve akşam yediklerimi paylaşıcam