- 24 Ocak 2014
- 1.624
- 2.508
- 83
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #201.821
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hadi inşallahAyy evet bende aldım 36 beden bikini nasıl olcak bilmem
Zayiflamaya başladın ya inşallah en kisa zamanda 36 da olursun kuzum spor da güzel yapiyosun çünkü baya aktifsinn
Canim spor da yapiyomussun ne güzel diyetisyen e gidiyor kuşun bilmiyorum ama sebze meyve yoğurt salata bunlardan bol tüketirsen ekmek hamur isinden uzak durursan zaten otomatik gidicek kilolar hadi bakalımMerhaba. Su an bısıkletteyım ve bırbucuk saat spor yapacagım.
Kahvaltı
bı dılım peynır domates salatalık ve yulaf sut bı kase , sekersız cay
oglen
uc kofte salata ve barbunya pılakı dort kasık ve ayar ınce bı dılım cavddar ekmegı
aksam
tavuk salata ayran
bır ay bu dıyetı uygulayacagım. Aksam yemegım kaldı. Su ıcemedım ıkı lırte ıcmeye calısıcagım
Yani zor gibi ama spor düzenli yaparsan vermesende vermiş gibi sıkılasabilirsinnnAy hadi inşallahokul bitmeden 57 olsam çok güzel olabilir ama bakalım bugün 62.4 çıktım 5.4 bir aydan da az kaldı zor gibi ama deneyeceğim
![]()
Kahvaltı niye yapmadın kiKızlar Merhabaaaa bugün menu yokniye böyle oldu anlamadım tek öğün beslendim
Sabah:yok
Öğle: yok
Aksam:5 gibi 3 parça ızgara tavuk 2 dilim ekmek bol salata çok az da bamya yemeği
Canim hiç yemek istemedi bugün niyeyse zorla yedim yediklerimide![]()
2 öğün ve dengeli beğendim kuzummSabah
1.5 dilim ekmek buraz tahinli pekmez yarımşar domates salatalik k.biber
Ara
Kahve
4 5 gibi öğlen ile akşam yemeği birleşti
1 küçük tabak kuru fasulya yarım tabak bulgur domates soğan
Suyu 2lt ye tamamlicam
Keyfim yoktu bugün canım hiç yemek istemedi kuzum akşami da ablamlarlaydik onların zoruyla yedimKahvaltı niye yapmadın ki
Mevsimden kaynaklıdır bende kahvaltıyı zor yapıyorum sabahlarıKeyfim yoktu bugün canım hiç yemek istemedi kuzum akşami da ablamlarlaydik onların zoruyla yedim
Valla hiç yemesem suyla yaşarım yani o durumdayim kahvaltı en önemli öğün ama işte insanın canı istemeyinceMevsimden kaynaklıdır bende kahvaltıyı zor yapıyorum sabahları
bol su iç kuzum az kalori demek kilo vermek demekValla hiç yemesem suyla yaşarım yani o durumdayim kahvaltı en önemli öğün ama işte insanın canı istemeyince![]()
Ama sonra kat kat geri almak demek beybibol su iç kuzum az kalori demek kilo vermek demek![]()
Orası öyle malesefAma sonra kat kat geri almak demek beybineyse olsundu bende hedefimden daha az kiloyla mezun olur tarihe geçerim agffsggdgdg
![]()
Yeterli geldi mi menü ben doymazdım da bu menü ile dayanabildiysen cok iyi afiyet olsunBugünkü menüm
Sabah: Bir tabak menemen , 1.5 dilim ekmek , biraz peynir
Öğlen : 4 kayısı , 1 wasa
Ara:yarım wasa
Akşam:bir bardak süt
Artı gün içinde 3 bardak yeşil çay ve yaklaşık 3 litre su