Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yönetim binasının kapısının önüne oturup kaldım sonra ofise geldim kendimden geçmişim kustum falan :kusmuk:
revire götürdüler bini iğne baptılar bana anniii:110::emir_bebek:

beenn bennnn en güzel hediyeyi ben aldııımmm:KK53::KK53::KK53:
Sen varya:tokat:tam tohatliksin iki lokma yeyip oyle çıksana evden:tokat::dua::KK200:
Tabiki parası yetmemis birazcik da babam odedi anne diyo:Dahahah

Sen varya:tokat:tam tohatliksin iki lokma yeyip oyle çıksana evden:tokat::dua::KK200:
Tabiki parası yetmemis birazcik da babam odedi anne diyo:KK70:ahahah
bundan sonra kahvaaltı yapcam evde annemler duymad ona dua ediyom cok kızardı :D:D
ama babası azıcık vermiş cogunu o vermiş :sus: çünkü onun hediysi babasının değil :KK53:

sağol kuzuumm ediyorum aslında ama bu ara cok üzüldüm cok kötü günler geçirdim herşey üst üste geldi bi tuhafım ruh gibi geziyoum..
asıl siz dikkat edin kendinize cici anneler :anne:
Hiçbirşey sağlığından önemli değil canım dertler geride kalıyo ama bu beden ömür boyu bizimle..

bundan sonra kahvaaltı yapcam evde annemler duymad ona dua ediyom cok kızardı :KK70::KK70:
ama babası azıcık vermiş cogunu o vermiş :sus: çünkü onun hediysi babasının değil :KK53:
Hee yap kahvaltini kahvalti en onemli ogun:dua:
Hee o menim gizimin hediyesi:KK53: babasi gratiste aldi hediyemi:KK70:

Tabiki parası yetmemis birazcik da babam odedi anne diyo:KK70:ahahah
Su çocukların kuruşları toplayıp hediye alması beni benden aliyo :KK70:küçücük guzel kalpleriyle nele düşünuyolar benim kız da öyle çaktırmıyorum ama son durak babası tabi yetmeyince..

Su çocukların kuruşları toplayıp hediye alması beni benden aliyo :KK70:küçücük guzel kalpleriyle nele düşünuyolar benim kız da öyle çaktırmıyorum ama son durak babası tabi yetmeyince..
Demi düşünmeleri bile cok guzelll insan cok mutlu oluyo :KK36:

Hiçbirşey sağlığından önemli değil canım dertler geride kalıyo ama bu beden ömür boyu bizimle..
öyle kuzum da işte bi kere başlamaya görsün derdin ardı arkaaaası kesilmiyo bagırasım geliyo teker teker gelin uleeenn diye :D:D
@ParteMoralll partiskom :KK37:nereeeğdeeeğğsiiiiğğnnn:KK75:
o hafta sonu şehir dısına cıkcaktı ya :sus: oralardan topladıgı organik gıdalarla ugrasıyodur şimdi :KK53: @ParteMoralll
Hee yap kahvaltini kahvalti en onemli ogun:dua:
Hee o menim gizimin hediyesi:KK53: babasi gratiste aldi hediyemi:KK70:
nilee aldrdın kendine gene :D:D:D
Günaydın herkese
günaydın bebekiiimmmmm:KK15:
Coook geçmiş olsun tatlım kendine dikkat et lütfen elden bize lazımsın :) daha iyi olman dilerklerimle
kendime cok dikkat ediyorum :sus: ama benden baska kimse bana dikkat etmiiyyy:deli::deli:

Back
X