Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben hasta oldum bana geçmiş olsun de :110::110:
Negenn hastalandin kuzum geçmiş olsun bebde kafadan hastayim bu ara depresyon lardayim bu hafta hep kötü haberlerle gecti yok hastsli yok cenaze ve bi gariplerdeyim ramazan gelmeden bi tatil yapabilseydim deşarj olsaydim kotu haberler duymasam yok yok ben bir iki gunden dr gidecem sinirlerim cok kotu bi turlu kendi toparlayamadimmmmmm ohh be biraz yazinca rahatladim kizz :))

72.20 çıktım bugün yeme aliskanligimi değiştiriyorum kalıcı olarak az yicem kilom artiracam belki sabitlerim böylece

Tereyağlı yumurta da yiyemedim :kusmuk:
Bir güzel pisirdim 1 lokma aldım midem kalktı ogg

Kizlar ben hamile oldugum icin lazere gidemiyorum bana ne onerirsiniz nasil yok etmeliyim bunlari:olamaz::skandal:

Kizlar aksam yazdim geri de kaldi one alayim dedim :KK53:
kaptinn kaptinn @nuffiun
xenforo-smilies-kk77.gifl
SekerPancarii SekerPancarii @ParteMoralll htc71 htc71

Kızlar menum
Sabah bitki çay
Öğlen yumurta çay zeytin peynir patlıcan salatasi
Ara bi bardak süt küçük bir parça bitter çikolata
Akşam çorba tavuk yemeği salata
GAYET GÜZELLL kuzuumm:super::super::süslü:
Sabah
küçük kepek ekmekli tost yarım domates k.biber yarım bardak süt
Ara
Nesfit 1 kaşık 1 bardak süt
Öğlen
Makarna salata yanında yürüyüş: D
Ara
Sütlü türk kahvesi
Akşam
1 tbk bezelye domates salatalık biber
Ara
Bisiler yerim adını koymadım dayanabilirsem yemicem
makarna hariç güzel ama makarna olmamış k,:bicak::bicak:
Menüm..
Sabah: iki yumurta kapama, peynir, yeşillik..
Ara: iki bardak çay, bir avuç fındık..
Akşam: bir kase yoğurtlu buğday çorbası, bir tabak sulu köfte, salata..
Şimdi birazcik dondurma yiycem :oops:Maraş tan geldi çok guzel
maraş dondurmasııı hmmm :kk77: sporla yakıcana eminimmm bebekimm:KK51:

Merhaba bugun de dıyet lıste,ı tam uyguladım. Ikı saat spor yaparım dedım ama ıs donusu hıc zaman kalmıyor kendıme o yuzden bır saatle yetıncem haftaıcı onu anladım. Ikıncı gunumdu ve kacamaksız guzel bır gundu. Su ıcme sıkıntım devam edıyor ama haftaya pazar tartıldıgımda sonuc ne cıkacak merak edıyorum :)
tatlıııım tartılma günümüz cuma bak bunu unutmuyoruzz :KK51:
kaçamak yapmadıysan eger bence güzel kilo vericeksin bence de çalışan biri için 2 saat spor cok fazla sonucta dinlenmeye de ihtiyacımz var ve vaktimiz kalmayabiliyo :dondurma:
Takımda en eskı ve en cok kılo verenler kımler :) nereden goruyoruz arkadasları en eskınız kac aydır dıyette :)
kuzu onu bi yerde paylaşıyodular ben bulayım getiririm listeyi ama sarraf sarraf SekerPancarii SekerPancarii yada @ParteMoralll en cok kilo verenler:KK50:
Iyi geceler hanimlar nasilsiniz?
canım günaydın cok sık ugramıyosun sanki göremiyorum ben seni:KK51::KK51:

ağda yapılıyor hamileyken onu biliyorum jilet kullanma
Jilet hic kullanmadim bana tiskinc geluyor :skandal:
Agda ki yapsam makine ile mi alsam lazer kokleri gucsuzlestirdigi icin agda ya da makine ile alirsam koklerim guclenir mi gerci baska carem de yok birinden biri olacak mecbur:KK17:

Jilet hic kullanmadim bana tiskinc geluyor :skandal:
Agda ki yapsam makine ile mi alsam lazer kokleri gucsuzlestirdigi icin agda ya da makine ile alirsam koklerim guclenir mi gerci baska carem de yok birinden biri olacak mecbur:KK17:
sir ağda zayıflatıyor kökleri şekersiz olduğu için makine ile eğilmen zor olur gibi kuzum

Aklınızda olsun canim kefiri taze icin ikinci veya 3-4 gune bekletirseniz alkole donuyor eger siz alkol icmiyorsaniz dikkat edin ben islam alo fetva hattini arayak sordum dini acidan şüpheliymis..
aaaa o kadar diosunnn :oha::oha: aman zaten ben sevmiiim :dondurma:
Negenn hastalandin kuzum geçmiş olsun bebde kafadan hastayim bu ara depresyon lardayim bu hafta hep kötü haberlerle gecti yok hastsli yok cenaze ve bi gariplerdeyim ramazan gelmeden bi tatil yapabilseydim deşarj olsaydim kotu haberler duymasam yok yok ben bir iki gunden dr gidecem sinirlerim cok kotu bi turlu kendi toparlayamadimmmmmm ohh be biraz yazinca rahatladim kizz :))
kuzuuum noldu neyin varrrr anlatsan ya bana :tokat:
kötü haber almak insnaı gercekten cok yıpratıyo sonra üzüntüden düşünceden hastalıklar cıkıyo böyle:ruh:
gunaydin canım:KK15: bende şimdi tartilicam :deli:
bende tartıldım kızlar :KK53::KK53:@nuffiun
72.20 çıktım bugün yeme aliskanligimi değiştiriyorum kalıcı olarak az yicem kilom artiracam belki sabitlerim böylece

Tereyağlı yumurta da yiyemedim :kusmuk:
Bir güzel pisirdim 1 lokma aldım midem kalktı ogg
bn dün eve gidince yidim :kk77::kk77: ama sonr tabi bende de bi mide bulantısı :kusmuk: ağır geldi
Gunaydinn tatlislarr:KK200: bol eksili saglikli gunumuz.olsunnn :KK49:
günaydın bebeğiiimmmm:KK15:
Kizlar aksam yazdim geri de kaldi one alayim dedim :KK53:
kaptinn kaptinn @nuffiun
xenforo-smilies-kk77.gifl
SekerPancarii SekerPancarii @ParteMoralll htc71 htc71
valla ben tüy dökücü krem kullanıyorum kuzum ama ağdadan korkmuyosan git tabi yapılıyomuşta hem :KK47::KK47:

Olmadı ama beyab günleri ya dışardan yada böyle oluyor.. yemeğimi de evde unutmuştum zaten

kaptinn kaptinn yukardaki yorum sana olcaktı :KK70: nasıl oldun bu arada
farkettim ben onu :KK53::KK53::KK53:
iyiyim kuzuumm sabah kahvaltı yaptım öyle cıktım evden ama yine midem bulandı niye böyle oluyo anlamadm açlıktan değilmiş demek ki bi doktora mı gitsem acaba diyorumda izinde kulanmak istemiyorum

dünkü menüm

sabah:3 eti form biskuvi

öğle:1 kase corba yarım parca ızgara tavuk göğsü 2 dilim ekmek

akşam: 6da 1 yumurta 2 dilim ekmek
8 gibi yarım tabak ıspanak yemeği

sonuc sabah tartıldım 54.8 im dünde göre +600 :deli::deli:

kızlar valla ben bu hafta iyi gidiyorum nazar değmesin bugün 61,6 çıktı genelde ilk üçe girmek için zorlasam girerim belki dur bunu deneyeceğim :KK53::KK53: 61 düz olsam 2,7 yüzde oluyor belki 60,8 olursam ilk üçe girerim bakalım zor ama imkansız değil sanki:KK51::KK51:

Back
X