Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kilo almak yok artık :KK51: ama işte bnm derdim her akşam cok terlicem duşa girmek zorunda kalcam :işsiz:

1adım önce başladım diyosunnn :KK8::KK8:

ayy demeee :bicak: kim getirmiş oyle onları niye getirmişler :ruh:

bana günaydın demedin :110::110:
Ben hergun saçımı yikamiyom yaa o zaman alışıyo cok yaglaniyo hergun vücudumu yikayip 2 gune bi sacimla beraber yikiyom:sus:

günaydinnnnnn bebegımmmmmmmmmmmmmm :21::21::21:
heh şimdi oldu :D bana 120 dk spor yazabilcek misin bebeğiim:süslü:
Kızlar günaydın ve cumayi beklemim olmaz mı 64.400 çıktım çok mutluyum cooookkk
oooo 64ler maşallahhhh :KK19::KK9::KK9::KK9::KK9:
Ben yidim yimirtami:kahve: bek seviyom:kahve:
bende pek seviyom:KK51:ama yemeye vaktim yok :KK51: zaten bugün tartıldım 54.7 çıktım bugün akşam dikkat etmem lazım:ruh:

heh şimdi oldu :KK70: bana 120 dk spor yazabilcek misin bebeğiim:süslü:

oooo 64ler maşallahhhh :KK19::KK9::KK9::KK9::KK9:

bende pek seviyom:KK51:ama yemeye vaktim yok :KK51: zaten bugün tartıldım 54.7 çıktım bugün akşam dikkat etmem lazım:ruh:
Benim arti da gitmedi daha:KK51: puffff:KK51: bu haftasonu kacamak yapmamam lazim:silah: 1 kilo artidayim hala cumaya gore:KK14:

Benim arti da gitmedi daha:KK51: puffff:KK51: bu haftasonu kacamak yapmamam lazim:silah: 1 kilo artidayim hala cumaya gore:KK14:
ben cumaya göre 200gr artıdayım :KK53: malum pazartesi baya düşük cıktımdı ama geri aldım :KK51:sen de yeme hafta sonları artıkın :tokat: biraz tut boğazını :tokat::tokat:desene diyene bak diye:KK67:

ben cumaya göre 200gr artıdayım :KK53: malum pazartesi baya düşük cıktımdı ama geri aldım :KK51:sen de yeme hafta sonları artıkın :tokat: biraz tut boğazını :tokat::tokat:desene diyene bak diye:KK67:
Hee senin kalmamis artin ama eksiye gec sende:KK51: ayy cok abartiyom biliyon mu ben yeyince doyma hissi gelmiyo boyle kendime izin verdigim gunlerde:KK51:halbuki bi öğün az bisey kacamagim olsa :olamaz:ama pis bogazim iste:olamaz: sende yime:KK67:

Hee senin kalmamis artin ama eksiye gec sende:KK51: ayy cok abartiyom biliyon mu ben yeyince doyma hissi gelmiyo boyle kendime izin verdigim gunlerde:KK51:halbuki bi öğün az bisey kacamagim olsa :olamaz:ama pis bogazim iste:olamaz: sende yime:KK67:
bende öyleyim başladım mı duramıyom o yüzden uzak durmaya calışıyom :KK51::KK51: ama şu an cnm öyle tatlı cekiyo ki:ruh: inşallah yemekte cıkmaz:bicak:

Back
X