Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

☆ MAYIS AYI 3.HAFTA SPOR LİSTESİ

PEMBE TAKİM

(60)Poncikbirgelincik:60
()Nuffiun:
()elaalemi:
()selcanmehmetcan:

MOR TAKİM

(120)Keptinn:120
(60)Senad:60
(45)SekerPancarii:45
(80)sarraf:80

PEMBE TAKİM:60
MOR TAKIM:305

:KK15::KK15:

bnm uzun ama bide cok kuru suya girdikce daha kötü oluyo :işsiz::işsiz: korkmayın bitli değilim :KK53::KK53: sade yıkamak ve taramak büyük sorun :silah:

ahahahhaha bitli :KK53: ay bit diyince kaşınmaya başlıyom :ruh: benimkilerde kuru ya çok yves rocherdan saç sirkesi aldım hiç kullanamaıdm unutuyorum unutmazsam bu akşam denicem :KK53: kuzeniminde benim 3 4 katı kadar gür kıvırcık bide oda hep yıkanıyo ama saçını sadece özel günlerde tarıyo :KK53: yıkanıp cıkıyo :KK53:

ben normalde de sacım toplu yıkanırım kız siz salıyonuz mu :KK53: önce sacımı yıkayıp sonra kremleyip topuz yapıyorum yoksa dolanıyo orama burama sinir oluyorum:KK70::KK70:

onu bunu bırakta sen kaçsın:sus: bugün çarşamba 2 gün kaldı :sus:
Yoh ben salıveriyom:D:D
53.8 im:deli: sanmiyom cumaya 52.8 olacami:KK51: ama belli olmas:KK51:

ben normalde de sacım toplu yıkanırım kız siz salıyonuz mu :KK53: önce sacımı yıkayıp sonra kremleyip topuz yapıyorum yoksa dolanıyo orama burama sinir oluyorum:KK70::KK70:

onu bunu bırakta sen kaçsın:sus: bugün çarşamba 2 gün kaldı :sus:
tartılmadım kuzum hergün tartılmıyorum .... geçen hafta 71,50 düm parte -700 istiyo 70,70 gibi bir hedefim var bugün ve yarın sıkı uygulayacam geçen hafta yaptığım gibi sabah tek fark 1 dilim ekmek olcak

ahahahhaha bitli :KK53: ay bit diyince kaşınmaya başlıyom :ruh: benimkilerde kuru ya çok yves rocherdan saç sirkesi aldım hiç kullanamaıdm unutuyorum unutmazsam bu akşam denicem :KK53: kuzeniminde benim 3 4 katı kadar gür kıvırcık bide oda hep yıkanıyo ama saçını sadece özel günlerde tarıyo :KK53: yıkanıp cıkıyo :KK53:
Ay taramadan olur mu:oha: dügümlenir sac:Dkeçe gibim olur :KK53:

Back
X