Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aynen valla yeterki istesin bayanlarin yapamicagi yok :KK70: o ojeyi yenice surersin ya:deli: hele bazen ben nail art yaparim özene bözene:deli:sonra aksamina o oje silinmek zorunda kalinir:deli:iste o zaman cinnet hafiften yokluyo beni:KK70:ajahahahahhahah

:KK70: :KK70: :KK70: bende boyle seviyim :KK70: benm kuzenm oyleydi senelerce duzlestr duzlestr simdi dumduz oldu saci :KK70: :KK70:
Neyse sac muhbbeti +18e girdi :KK20: utanmiyosunuzda

Hahaahahhahaaha ayyyy evet yaaaaa tam aksam yarn icin hazirlarsin sonra silmek zorunda kalirsinn sonra bidaha sacini kurutrrrr sonra bidaha sur:ruh::ruh: ahanda gitti uyku :KK70:

ne dertliymişinz be :D:D:D:D:D:D:Dahhahahaa :D:D:D

Hahaahahhahaaha ayyyy evet yaaaaa tam aksam yarn icin hazirlarsin sonra silmek zorunda kalirsinn sonra bidaha sacini kurutrrrr sonra bidaha sur:ruh::ruh: ahanda gitti uyku :KK70:
Hele de hep ertesi gun bi yere gidilecegi zamana denk gelir gitti oje :D sonra ben eriniyom gece vakti oje surmeye yatip uyyacan sonra:D

Hele de hep ertesi gun bi yere gidilecegi zamana denk gelir gitti oje :KK70: sonra ben eriniyom gece vakti oje surmeye yatip uyyacan sonra:KK70:
Usenemiyorum :D hele de cocukla hazirlan onu hazirla o ara sacini yap altini degistr canta hazirla kendine bak cik :D wuhuu:D
kaptinn kaptinn ne sandindiii :D

öbür türlü düşünülür sonra kaçış yok :KK70:
iki ucuda şeyli deynek :KK53::KK53::KK53:

Hele de hep ertesi gun bi yere gidilecegi zamana denk gelir gitti oje :KK70: sonra ben eriniyom gece vakti oje surmeye yatip uyyacan sonra:KK70:

Usenemiyorum :KK70: hele de cocukla hazirlan onu hazirla o ara sacini yap altini degistr canta hazirla kendine bak cik :KK70: wuhuu:KK70:
kaptinn kaptinn ne sandindiii :KK70:
baya üzüldüm size ya bi içim burkuldu :D:D:D neler cekiyomuşunuz meğersem :D:D ayrılın bana gelin kıyamam ben size :KK53::KK53:

5 lt si vardı sadece hem ucuza aldım 15 tl bir sene oldu daha var anama verdim görümcecike gittiğimde orda kaldı azcık düşün ne kadar bereketli çıktı :KK70: bende mi atmasan kız acaba kullansam atacaktım çünkü ayak bakım ürünleri nasıl tavsiye edeceğin

maşallah ama bizim saçlara anca 5 lt yeter :KK53: atma tabi kızım atılır mı benim fondoten 70 lira kıyamam atmaya :KK53: ayak peeling kremiyle lavanta kokulu kremi var yapınca missss gibi oluyo çok güzel ama pahalı aldımdı kücücük seyler ara ara özel günlerden önce kullanıyom :deli: 1 2 seferlık kaldı :deli:

hee bak bi mesajlarına tekrar :sus::sus:

:KK70::KK70::KK70: hep ıslak olur mu kız işe geldim mi ne derler sonra :KK53::KK53::KK53:

yaz kış farketmiyo bende kurutmadan yatıyorum sonuc migren oldum :KK53::KK53:
valla ben cocugum oldugu zmnda cok yıkamam ama yıkadım mı da taramadan bırakmam oje sevmiim sac yapma derdimde yok malum sekillendirici sürüp kurutunca bitiyo bizim iş :KK70::KK70::KK70:

gördüm :sus: benden başka kimsele görmesin seni :sus:

azıcıkta fit hamişlerden örnek alalım didim :KK53::KK53::KK53::anneadayı:

c84cc7311be84f28a560e8709a8d4982.jpg

1644893f027ea83013f8218d0eda2c1e.jpg

86e1d4c7107581368bc736e4981ed78c.jpg

49e4d80048d1fd00148edca524639511.jpg

e9160d13af3ba971601f1fb655df5a6d.jpg

60fa5be8dcc65c36e7490924cd9d45c0.jpg

maşallah ama bizim saçlara anca 5 lt yeter :KK53: atma tabi kızım atılır mı benim fondoten 70 lira kıyamam atmaya :KK53: ayak peeling kremiyle lavanta kokulu kremi var yapınca missss gibi oluyo çok güzel ama pahalı aldımdı kücücük seyler ara ara özel günlerden önce kullanıyom :deli: 1 2 seferlık kaldı :deli:
bir akayım bende siteden ne var yok diye ayak bakımında ... he çok pahalı ama kalitesi çok güzel

Resimdeki bayanlar harika görünüo, biz hamile degilken kilo sorunu cekiyoz millet ne durumda ah ahhhh...
Benim bi komsum var gecen yil bebisi oldu hamile kalmadan kiloluydu zaten 1.60 boy 75kg sonra hamilelikde bi kilo Aldi varya 120kg cikti hemen hemen suan bebisi bi yasina gircek ve hala dogum kilolari duruo 110 kg civari....

öyle olmakdan korkmuo degilim yani

Yoh ben duramam artik:KK53: :KK70::KK70::KK70:
ahahahahaahah :D:D:D:D:D
Ana ve kadin olmak kolay miiii beaa:KK70:
anayım ben ana :KK53::KK53:
Resimdeki bayanlar harika görünüo, biz hamile degilken kilo sorunu cekiyoz millet ne durumda ah ahhhh...
Benim bi komsum var gecen yil bebisi oldu hamile kalmadan kiloluydu zaten 1.60 boy 75kg sonra hamilelikde bi kilo Aldi varya 120kg cikti hemen hemen suan bebisi bi yasina gircek ve hala dogum kilolari duruo 110 kg civari....

ah kuzum valla kilo üstüne kilo eklenince daha zor olur tabikiiii ben hamilelikte spor belki yapamam ama yoga yapmayı düşünüyorum yürüyüş zaten allahın emri mümkün oldugunca sağlıklı beslenip düzenli spor yapmak sart ama önce şu keyfi aldıgımız kiloları verelim:KK53:

benim annemde doğumda 35 kg almış 70 falanmış sonra 140a kadar çıktı şimdi 93 kg hala vermeye çalışıyo ama eski haline göre çok çok iyi hep benim yüzümden almış :anne:

olursun bence :dua: güzel spor yapıyon incecksin yaparsın başarırsın :KK49::KK49::KK49::KK8:
benim annemde doğumda 35 kg almış 70 falanmış sonra 140a kadar çıktı şimdi 93 kg hala vermeye çalışıyo ama eski haline göre çok çok iyi hep benim yüzümden almış :anne:
senin yüzünden niye olsun kuzum:KK19: hamileyim diye her buldugunu yemiş almş kilo her kadının düştüğü hata bu muhtemelen bizde yapcaz ayni hatayı :KK53::KK53::KK53:

Genelde ama türk bayanlari el verisli dogumdan sonra yada evlilikden sonra kilo almaya:) tabi geneleme yapmak istemiorum ama almanyada gözlemledigim kadariyla bayanlar dogumdan kisa bi süre sonra fit bi görünüme kavusabilio, ve daha önemliside hamilelikde cok dikatli besleniyorlar... bizim topluma baktigimda genelde su cümle hakim " aman ne olcak ye, sen iki canlisin yemen gerekiyo" böyle böyle kilolar aliyo basini gidiyo.

Back
X