- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #202.741
Doğru diyor beni sonradan kale aldı![]()
![]()

İnşallah kuzum ver artık şu son kilolarıbu haftayı atlatayim diğer hafta daha iyi olucak sozzz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru diyor beni sonradan kale aldı![]()
![]()
İnşallah kuzum ver artık şu son kilolarıbu haftayı atlatayim diğer hafta daha iyi olucak sozzz![]()
Aynen öyle kuzumm kalanlarla devammmOalnlarla yola devam ederiz canım başka birilerini alırız ne olacak
Allah seniiDoğru diyor beni sonradan kale aldı![]()
![]()
amaaan bosver biz laklak devammmmmSu an pek heveslendim![]()
Cano ben bugün 64.4 çıktım -700 den fazla olacak cuma sabahı insanlah yüzde de yükselecekKimleeeer geeeeeldi bu takimdaaaaan kimler gectiiiiiii lalalalalala![]()
He ben ramazan da pek halsiz oluyom hele ilk günlerrrrrAllah senii![]()
![]()
amaaan bosver biz laklak devammmmm
Şarkıyı devam ettiremedim şu an tv de Bangir bangir Hülya Avşar reklam da şarkı söylüyo da onun sesindenKimleeeer geeeeeldi bu takimdaaaaan kimler gectiiiiiii lalalalalala![]()
Valla öyle gecilse keşkeben dersime döneyim anküsem keşke 14.takım dan x kişi x etapta kaç kilo verdi yüzdesi kaç diye sorsa![]()
He ben ramazan da pek halsiz oluyom hele ilk günlerrrrr
Şarkıyı devam ettiremedim şu an tv de Bangir bangir Hülya Avşar reklam da şarkı söylüyo da onun sesinden
Valla öyle gecilse keşke![]()
Arkadaş kadın bi yaslnamiyor hala güzel valla ben yaslandim yaw hele Ajda Pekkan maşallah yanibenimkinde de o vardı
Bende habire çay içiyorum içim dışım çay olduAy karnım açıktı yaw uzun zamandır kalkıp bir çay icim
bende şu içip sisiriyim karnimi acimmmAy karnım açıktı yaw uzun zamandır kalkıp bir çay icim
Bende öyleyim gerçekten çay çay bu de demli içiyorum akşam iyi uyuyabiliyorsnaBende habire çay içiyorum içim dışım çay olduuyucam artıkinnn
yok bacim yeni ya habire onun reklamini veriyirlarOo fox mu izliyoruz beybi![]()
Ay sormaa tabii o senin gibi pastalar yemiyodurArkadaş kadın bi yaslnamiyor hala güzel valla ben yaslandim yaw hele Ajda Pekkan maşallah yani![]()
Bende beş de yedim vallahi acıktım yawbende şu içip sisiriyim karnimi acimmmakşam yemeğimi 4.30 5 gibi yedim dahada bişey surmedim agzima
![]()
Aa ben açık ve şekersiz iceriimmmBende öyleyim gerçekten çay çay bu de demli içiyorum akşam iyi uyuyabiliyorsna
Püf valla millet mecbur çünküyok bacim yeni ya habire onun reklamini veriyirlar![]()
bende şu içip sisiriyim karnimi acimmmakşam yemeğimi 4.30 5 gibi yedim dahada bişey surmedim agzima
![]()
Bende öyleyim gerçekten çay çay bu de demli içiyorum akşam iyi uyuyabiliyorsna
Daha yemicem söz sözAy sormaa tabii o senin gibi pastalar yemiyodur![]()