- 25 Haziran 2012
- 988
- 1.342
- 113
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #202.781
Günaydın tartiya çıkıcam ama korkuyorum cikmasam mı wc yine sıkıntılı
Çık yine durumu görürsün kuzum hurma falan işe yarıyor aslında wc için denedin mi bilmiyorum ama

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın tartiya çıkıcam ama korkuyorum cikmasam mı wc yine sıkıntılı
Wcye çıkamadım 71.90 çıktım hurma mı alsam acaba bilemedim ki salı çarşamba da adet günüm onunda etkisi vardırÇık yine durumu görürsün kuzum hurma falan işe yarıyor aslında wc için denedin mi bilmiyorum ama
Günaydın tatlımGünaydın kızlar
Cik canim bilmek herzaman daha iyidirGünaydın tartiya çıkıcam ama korkuyorum cikmasam mı wc yine sıkıntılı
afiyet olsun eline sağlıkGünaydın kızlar..
Annemle yufka açiyoruz iki gündürgelemedim buraya kusura bakmayin..bugünluk te idare edin beni canlarım
![]()
Sağol canım ramazan hazırlikları iste :)afiyet olsun eline sağlık
çıktım 71,90Cik canim bilmek herzaman daha iyidir
çocukluğumda bizde yapardık evin arkasındaki talvar altında geceden başlanırdı yapılmaya mahalledeki ninelerde gelirdi eyy gidi günler ne çabuk geçmiş ...Sağol canım ramazan hazırlikları iste :)
El ar demiyi gonuşuyilar gonsuuuu nereye düştük bizAh ahh nerde o eski genc gizlaaa. Bisiii diyince gizarirdi yanahlarii bunlarda utanma kalmamisss gonsuuu
Ben masumumdu elime irkek eli degmemistirdişurda bi esarbini baglayan besleme emojisi olmaliydi
![]()
LalallalalalaKimleeeer geeeeeldi bu takimdaaaaan kimler gectiiiiiii lalalalalala![]()
Ramazanda vakit burda sohbet olursa cok cabuk geciyoHe ben ramazan da pek halsiz oluyom hele ilk günlerrrrr
Şarkıyı devam ettiremedim şu an tv de Bangir bangir Hülya Avşar reklam da şarkı söylüyo da onun sesinden
Valla öyle gecilse keşke![]()
Gunaydin kuzum cuma kaçtınçıktım 71,90![]()
71,50 artıdayım reglide olcam wcde sorun bugün bol bol semiz yicem yoğurt yicem bol su içecem 70 e düşerim geçen hafta da birden gitti böyle yiyince ne kadar gitti bilmiyorum gerçi ama gider inşallahGunaydin kuzum cuma kaçtın![]()