- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #202.861
Ay ben gunduz uykusunu hic sevmem ama zorluyom kendimi ramazanda uyyom vallaGunduzmu :) uyuyarak oruc tutmam zaten. Kizimla zaman cabuk gecer belki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ben gunduz uykusunu hic sevmem ama zorluyom kendimi ramazanda uyyom vallaGunduzmu :) uyuyarak oruc tutmam zaten. Kizimla zaman cabuk gecer belki![]()
Heee kutlama yapiyoh al eline 10 kilo ağırlığı squat yapacan zayifladin artih kutlama boyle olugtm canımzati bi gelip bi gidiyon düzen tutturamadın hallet sen işlerini
ayy pehh severiimmm bizde yaparız hala bu sene bana da yapılcak herseyi 2 katı yapcaz salcayı yufkayı makarnayı
hee şipit yapardıkkk yufkanın içine yag salca sürüp yerdik
nımısslııı bir bağyannımmm ben baa ne diiysiinn
valla mecbur 6 ya kadar buralardayım ben zati
yarın kutlama yapıyok mu mezuniyetim şerefine
ayy bende bi sinir bi sinirrrama bu ay hiç bişi olmadı öle
pat diye anlamadan ilk deefa böyle oldu stresten galiba be tam balayı dönüşüne denk geliyo hep aynı tarihte giderse tabi
abdala malum olurmşne temiz kalpliyim be
bebeğiiimm iyiyiz cok şükürr sen nasılsınnn![]()
Hee ben onu unutmusumduahhhhh yokkkk nerdekuzenime gidiyorum ama onun abisine ablasınada giderim oturmaya
provam var unuttun mu
bide düğün var
![]()
akşama ordasın ne güzel yakınmış günübirlik gezilip dönülür1 30 saat en fazlaeve gitmem 4 30u bulur ama
Hee ben onu unutmusumdubağa foto atacam mi
provadan sunra
![]()
akşama ordasın ne güzel yakınmış günübirlik gezilip dönülür
Ne kadarevet kuzum yakın ama sureklı gıdılmıyor yol parası tuzlu![]()
eee yaniiiiiiiiiitabi kek yiyince değilo zaman ters tepebilü
![]()
Bennnn yoohh basimda agriyo ilk zamanlar yandimmmAy ben gunduz uykusunu hic sevmem ama zorluyom kendimi ramazanda uyyom valla![]()
banatabikinişanlığımla
ay
![]()
Ne kadar
eee yaniiiiiiiiii
Bennnn yoohh basimda agriyo ilk zamanlar yandimmm
bana![]()
burdan adana 10 tl çok diyordum artık demicem40 gidiş 40 geliş e bide ordada yiyosun bi gitmem 300 ü buluyo en kötü e banada para lazım![]()
10 tl çok muburdan adana 10 tl çok diyordum artık demicem![]()
Herkese atmisin demekk bi bana atilmamisatayım mı![]()
Herkese atmisin demekk bi bana atilmamis![]()
Tamammm bosver kalsinözür diliyorumpancar, keptin, nuffiun gördü
![]()
Tamammm bosver kalsin![]()
cumadan cumaya aradaki fark ölcülüyo kuzum yani pazartesi ara tartılma oluyo hafta sonu aldık mı diye kontrol amaclı yarın geçen cumadan bu cumaya olan kilo farklı baz alıncakkkama neden suan kilom 73,700 yani 74,300 den yola cikmis olsakda 600 gr. gitti sonucda neden arti oluyorum? ben tam anliyamadim galiba kurallari:)
oohh vala ne güzelllAyy ramazanda ben ogleden sonra 3 gibi kizimla beraber uyyom benimle uyudugu icin uzun uyyo 2 3 saat uyyoz bek guzel oliyo![]()
hee 1 saat 45 dk sürüyor çok diyoruz trende var 5 tlye10 tl çok muben zonguldağa gidiyorum 70 tl
![]()