- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #203.221
Biz buraya taşınali 3 sene oldu ben hic boyatmadim dahaSene de 1 standart yapilirsigara içiliyo evde o yüzden çok kötü oluyo heryer
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz buraya taşınali 3 sene oldu ben hic boyatmadim dahaSene de 1 standart yapilirsigara içiliyo evde o yüzden çok kötü oluyo heryer
![]()
Temizlik yaptim acik bende sonra beyaz spor ayakkabılarımı cifledim bimbiyaz olduAahagaggahaşıri övgü komasina giren genç kadın
Yok kız 1 tabak çorba 4 kaşık makarna bol yoğurt yidimm annem ne yaparsa onu yicem bi kaç gün mecburrr
Yok kuzum ben icmiyorum evdekiler sagolsunlarrr ama düğüne kadar balkona göndericem orda icsinleriçerde sigara içilmesi hiç hoş değilsevmim ben kullanıyor musun sen
3 sene miBiz buraya taşınali 3 sene oldu ben hic boyatmadim dahaher sene siliyom kirli gelmiyo gozume belki bi iki sene sonra bende boyatirim
tabi sigara icen yok bizim evde
![]()
Ayy beyaz spor ayakkabıTemizlik yaptim acik bende sonra beyaz spor ayakkabılarımı cifledim bimbiyaz olduyemek vakti geldi ama yemek yok ortada
hemen bisiler yapmam ilazim
![]()
Hee bembeyaz hala3 sene miama bizde soba da var ya ondan iyice battı bu seen
![]()
Ayy benim bunlar 7 senelik beyaz spor ayakkabilarim yepisyeni halaAyy beyaz spor ayakkabıyeni hedefim spr ayakkabı almak
saat kaç daha yapmadın mi
Eyyvaaahhh kocaaan senuii dövceķKKK Eyyvaaahhh yandınnn![]()
Bizdede sigara icen yok evde tabi sobada yok ama 2.5 sene olunca yaptirdim.Biz buraya taşınali 3 sene oldu ben hic boyatmadim dahaher sene siliyom kirli gelmiyo gozume belki bi iki sene sonra bende boyatirim
tabi sigara icen yok bizim evde
![]()
En iyisini yaparsın kuzumYok kuzum ben icmiyorum evdekiler sagolsunlarrr ama düğüne kadar balkona göndericem orda icsinler![]()
Benimde düşünme vaktim gelmis demekkiBizdede sigara icen yok evde tabi sobada yok ama 2.5 sene olunca yaptirdim.
Pehh temiziz diyon yaniHee bembeyaz haladomestoslarla silerem ben onlari
bizde soba yok sigara icen de yok ondan belkimde
![]()
Bende acıktım sankim ama daha yiyemeyikkkAyy benim bunlar 7 senelik beyaz spor ayakkabilarim yepisyeni halagoca yoh işte
olmak uzere yemek ama anca 6 bucuga yirinkk
![]()
Biz abartiyoz demek her seneBizdede sigara icen yok evde tabi sobada yok ama 2.5 sene olunca yaptirdim.
Ayy ben gittikten sonra anam nasıl yapcak bilmem temizliği falannnEn iyisini yaparsın kuzum![]()
Seni çağırır kızım yardıma gel diyePehh temiziz diyon yani
Bende acıktım sankim ama daha yiyemeyikkk
Biz abartiyoz demek her sene
Ayy ben gittikten sonra anam nasıl yapcak bilmem temizliği falannn![]()
Valla benim pislenmistiBenimde düşünme vaktim gelmis demekkiseneye boyatirim bende belki bu sene iyi hala
![]()
yok yok ama her seneee ugrasilmaz beePehh temiziz diyon yani
Bende acıktım sankim ama daha yiyemeyikkk
Biz abartiyoz demek her sene
Ayy ben gittikten sonra anam nasıl yapcak bilmem temizliği falannn![]()
7 senelikmiAyy benim bunlar 7 senelik beyaz spor ayakkabilarim yepisyeni halagoca yoh işte
olmak uzere yemek ama anca 6 bucuga yirinkk
![]()
Cok giymedim bunu ondan eskimedi onceden sabunlu bezle falan siliyodum tam beyazlamiyodu cif kremle bembeyaz oldu giyerim artikSekerPancarii 6 yıllık spor ayakkabı diyi maşaallah ben 2 sene de 1 alıyım bazen sene de 1 heme yirtiliyor bi de kaliteli alırım ayaciklarima kiyamam
![]()
Ay gelirim ben KıyamamSeni çağırır kızım yardıma gel diyeya da yardımcı tutucak
Ayy biz eve taşınınca boyattik kizimda hic ellemez duvarlari siliyom da şimdilik iyi durumdaValla benim pislenmistihatta yine lekeler oluyo kizim sagolsn beb siliyorum
yok yok ama her seneee ugrasilmaz bee2 seme iyi gene
Bende 2 sene önce almıştım hep onları giyerim hiç çıkarmam ayagimdan7 senelikmiben sok
kiz ben cok asiri spor giyinmem ama 1 sene oldu alali sayilidir giydim hicte yeni alinmis gibi degil
bendemi sorun acebaaa 7sene onceki sporum neydi htrlamiom
masallah
![]()
Senin pitiricitgi yirinnnAyy biz eve taşınınca boyattik kizimda hic ellemez duvarlari siliyom da şimdilik iyi durumda![]()