Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sene de 1 standart yapilir:deli: sigara içiliyo evde o yüzden çok kötü oluyo heryer :KK12:
Biz buraya taşınali 3 sene oldu ben hic boyatmadim daha:deli: her sene siliyom kirli gelmiyo gozume belki bi iki sene sonra bende boyatirim:temizlik: tabi sigara icen yok bizim evde :KK16:

Aahagaggah :KK70::KK70: aşıri övgü komasina giren genç kadın :KK70::KK70:

Yok kız 1 tabak çorba 4 kaşık makarna bol yoğurt yidimm annem ne yaparsa onu yicem bi kaç gün mecburrr
Temizlik yaptim acik bende sonra beyaz spor ayakkabılarımı cifledim bimbiyaz oldu:D yemek vakti geldi ama yemek yok ortada:skandal:hemen bisiler yapmam ilazim:skandal:

Temizlik yaptim acik bende sonra beyaz spor ayakkabılarımı cifledim bimbiyaz oldu:KK70: yemek vakti geldi ama yemek yok ortada:skandal:hemen bisiler yapmam ilazim:skandal:
Ayy beyaz spor ayakkabı :D yeni hedefim spr ayakkabı almak :D saat kaç daha yapmadın mi
Eyyvaaahhh kocaaan senuii dövceķKKK Eyyvaaahhh yandınnn :D:D

Ayy beyaz spor ayakkabı :KK70: yeni hedefim spr ayakkabı almak :KK70: saat kaç daha yapmadın mi
Eyyvaaahhh kocaaan senuii dövceķKKK Eyyvaaahhh yandınnn :KK70::KK70:
Ayy benim bunlar 7 senelik beyaz spor ayakkabilarim yepisyeni hala :KK45: goca yoh işte :rapci: olmak uzere yemek ama anca 6 bucuga yirinkk:KK47:

Hee bembeyaz hala:oha: domestoslarla silerem ben onlari:KK70: bizde soba yok sigara icen de yok ondan belkimde:KK51:
Pehh temiziz diyon yani :D:D

Ayy benim bunlar 7 senelik beyaz spor ayakkabilarim yepisyeni hala :KK45: goca yoh işte :rapci: olmak uzere yemek ama anca 6 bucuga yirinkk:KK47:
Bende acıktım sankim ama daha yiyemeyikkk:ruh:

Bizdede sigara icen yok evde tabi sobada yok ama 2.5 sene olunca yaptirdim.
Biz abartiyoz demek her sene :D:D

En iyisini yaparsın kuzum :KK70:
Ayy ben gittikten sonra anam nasıl yapcak bilmem temizliği falannn:KK51:

Benimde düşünme vaktim gelmis demekki:KK70: seneye boyatirim bende belki bu sene iyi hala:temizlik:
Valla benim pislenmisti :D hatta yine lekeler oluyo kizim sagolsn beb siliyorum :D
Pehh temiziz diyon yani :KK70::KK70:

Bende acıktım sankim ama daha yiyemeyikkk:ruh:

Biz abartiyoz demek her sene :KK70::KK70:

Ayy ben gittikten sonra anam nasıl yapcak bilmem temizliği falannn:KK51:
yok yok ama her seneee ugrasilmaz bee :D 2 seme iyi gene

7 senelikmi:KK57::KK57: ben sok:oha::oha: kiz ben cok asiri spor giyinmem ama 1 sene oldu alali sayilidir giydim hicte yeni alinmis gibi degil:KK14: bendemi sorun acebaaa 7sene onceki sporum neydi htrlamiomo_O masallah:KK14::KK47:

SekerPancarii SekerPancarii 6 yıllık spor ayakkabı diyi maşaallah ben 2 sene de 1 alıyım bazen sene de 1 heme yirtiliyor bi de kaliteli alırım ayaciklarima kiyamam :KK70:
Cok giymedim bunu ondan eskimedi onceden sabunlu bezle falan siliyodum tam beyazlamiyodu cif kremle bembeyaz oldu giyerim artik:halay: bide benim ayakkabilar eskimiyo haftada bi iki disari çıkıyom arabayla o da :deli:ondan yepisyeni duruyo hepisi:deli:

7 senelikmi:KK57::KK57: ben sok:oha::oha: kiz ben cok asiri spor giyinmem ama 1 sene oldu alali sayilidir giydim hicte yeni alinmis gibi degil:KK14: bendemi sorun acebaaa 7sene onceki sporum neydi htrlamiomo_O masallah:KK14::KK47:
Bende 2 sene önce almıştım hep onları giyerim hiç çıkarmam ayagimdan :D yazında babet giyerim bot sevmiim hiç kışın da çok kar yagmadikca sporlarim ayağımdadirre

Back
X