Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

7 senelikmi:KK57::KK57: ben sok:oha::oha: kiz ben cok asiri spor giyinmem ama 1 sene oldu alali sayilidir giydim hicte yeni alinmis gibi degil:KK14: bendemi sorun acebaaa 7sene onceki sporum neydi htrlamiomo_O masallah:KK14::KK47:
Bu beyaz diye coh giymedim kirlenince:D ondan cok eskimedi bende ay yikarim yikarim derken ayakkabi kalakaldiydi oyle:kahve: bugün akladim pakladim giyerim gayri:kahve: cok fazla ayakkabim yok benim az da degil yeterince yanim:kahve: bi dene yeni aldim nike bebegim o :KK70: bide 3 tane yeni evliyken aldigim sporlarim var :KK28: sonrasi baska cesit ayakkabilar dolgu topuk düz bilmem ne:kahve:

Bu beyaz diye coh giymedim kirlenince:KK70: ondan cok eskimedi bende ay yikarim yikarim derken ayakkabi kalakaldiydi oyle:kahve: bugün akladim pakladim giyerim gayri:kahve: cok fazla ayakkabim yok benim az da degil yeterince yanim:kahve: bi dene yeni aldim nike bebegim o :KK70: bide 3 tane yeni evliyken aldigim sporlarim var :KK28: sonrasi baska cesit ayakkabilar dolgu topuk düz bilmem ne:kahve:
Ohhh yiterr:KK14: biz doymayiz:işsiz:

Kızlar menum
Sabah yumurta çay peynir zeytin kadar iki dilim
Öğlen çay içtim yanında birşey yok çünkü sabah arasi çok kısa idi
Akşam çorba mantarlı tavuk sote cacık yedim tatlılar

osmanlı kahvesi içiyorum çok güzelmiş ama kalorili mi bilemedim :) kahvaltımı klasik domates penir ve yulaflı sütlü bulamaçımla geçirdim 8 sevmiyorum hiç9 öğlen yine tavuk sotem ve salatamla ayranım vardı. akşam ise bir tabak şehriye çorbası ve dört kaşık barbunya pilakiyle bitirdim. arada bir avuc beyaz leblebim ve 100 grdan biraz fazla da kiraz yemişimdir. bir saatte koşu yaptım günü bitirdim :KK54:

sabah
1 tost salatalık 1 bardak süt 1 lokma pekmezli tahin
ara
yok
öğlen
yarım tbk bulgur yarım tabak k.fasulye etli 1 kase yoğurt
ara
türk kahve salatalık
akşam
1 kase nestle nesquık
ara
yok
su 2 ltden fazla içildi biraz yürüdüm zaman tutmadım
iyi akşamlar herkese

osmanlı kahvesi içiyorum çok güzelmiş ama kalorili mi bilemedim :) kahvaltımı klasik domates penir ve yulaflı sütlü bulamaçımla geçirdim 8 sevmiyorum hiç9 öğlen yine tavuk sotem ve salatamla ayranım vardı. akşam ise bir tabak şehriye çorbası ve dört kaşık barbunya pilakiyle bitirdim. arada bir avuc beyaz leblebim ve 100 grdan biraz fazla da kiraz yemişimdir. bir saatte koşu yaptım günü bitirdim :KK54:
Koşu mu :rolleyes::rolleyes: Ayy ni giziiilll en çok istedigimmmm:KK9:

sabah
1 tost salatalık 1 bardak süt 1 lokma pekmezli tahin
ara
yok
öğlen
yarım tbk bulgur yarım tabak k.fasulye etli 1 kase yoğurt
ara
türk kahve salatalık
akşam
1 kase nestle nesquık
ara