Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende kilomu bildiriyim artik bu kilomu korucam ben saglikli beslenmeye ve spora devam:eğlence:
:KK200:
Cuma kilom: 53.4
Guncel kilom: 52.9
-500:halay:
Tam 52 ye inerim sonrasi koruma:halay:

ama sen yine zayıfsın bana göre :KK70: ben löp löpüm halen
hallediciiizz hepsiniii :KK53::KK53:
Ayy hadi inşallah..
inşallahh kuzuummm yavas yavas gidiyo kilolar :dondurma:
ben çıkıyorum dayanabişlirsem girmicem işe yoğunlaşmam gerekli birazcık
kolay gelsin kuzuumm bende başlıcam şimdi calışmaya cok iş var :işsiz:
burya gelende oluyor öğlen yemeklerinde bazen tek kendime durumu zor oluyor malesef yoksa hep bişiler getiriyorum kendime
o zaman sağlıklı seyler söylesinler :KK51: diyek yapıyok burda de:KK51::KK51:

Hee yavas yavas artirmak gerekiyi ben birden 5 kiloyla basladimdi:deli: neyse bu hafta kol calismam kardio ve squat karin agirlikli yaparim:ıslık:
ben bacak calışcam :kahve: akşam başlıyom :kahve::kahve: karın da calışcam :kahve: hıhı inceilcem :kahve: hıhı sana benzicem :kahve:
Yiooo bende kilo virdim:deli: ne sandindi sen beni:deli:uzun zamandir ilk defa haftasonunu artısiz bitirdim :halay:
bn tartının fotosunu cektimde 53.4 değil 54.4 müş o :D:D:D almışım ya ben kıızzz ahahahah ansıda sevindimdi yaa :D:D:D:D
Bende kilomu bildiriyim artik bu kilomu korucam ben saglikli beslenmeye ve spora devam:eğlence:
:KK200:
Cuma kilom: 53.4
Guncel kilom: 52.9
-500:halay:
Tam 52 ye inerim sonrasi koruma:halay:
:KK9::KK9::KK9::KK9: :rolleyes: ni gizil olmuşundur sen şimdi :deli:

ben bacak calışcam :kahve: akşam başlıyom :kahve::kahve: karın da calışcam :kahve: hıhı inceilcem :kahve: hıhı sana benzicem :kahve:

bn tartının fotosunu cektimde 53.4 değil 54.4 müş o :KK70::KK70::KK70: almışım ya ben kıızzz ahahahah ansıda sevindimdi yaa :KK70::KK70::KK70::KK70:

Hic sorma manken gibim oldum :rolleyes:mütevazı olamicim bu sefer:KK70::rolleyes:

Niiii sen kilo mu aldin:tokat:mezun :ıslık:birilerii mezunnn olacaağdii:ıslık::tokat:

bn tartının fotosunu cektimde 53.4 değil 54.4 müş o :KK70::KK70::KK70: almışım ya ben kıızzz ahahahah ansıda sevindimdi yaa :KK70::KK70::KK70::KK70:

Hee bacak caliş :kahve: sen alışkın degelsin ağırlıksız basla sakatlanma 1 hafta sonra yarim litrelik su siseleriylen yapmaya basla oyle oyle her hafta yukseltirsim:kahve: manken olacuh:rolleyes:

Hee bacak caliş :kahve: sen alışkın degelsin ağırlıksız basla sakatlanma 1 hafta sonra yarim litrelik su siseleriylen yapmaya basla oyle oyle her hafta yukseltirsim:kahve: manken olacuh:rolleyes:
3 ay sonra 5 kg lık su şişesi alırım :D:D:D:D kendimi düşündümde öle şişelerlen :D:D
sen ol ben arkadan gelcem yetişcem sana :KK8: bu yaz tshirt giycem :süslü: zayıfladıgımı görsün herkesler :süslü::süslü:

3 ay sonra 5 kg lık su şişesi alırım :KK70::KK70::KK70::KK70: kendimi düşündümde öle şişelerlen :KK70::KK70:
sen ol ben arkadan gelcem yetişcem sana :KK8: bu yaz tshirt giycem :süslü: zayıfladıgımı görsün herkesler :süslü::süslü:
Dumbell alirsin kiz ne 5 kg su sisesi:KK70: bir bucuk litrelik au sisesine kadar gelir sonrasinda dumbella gecersin gayrı:KK70: hee dar tshirt giy herkesler görsün :KK33::KK8:ayy ni kaa da zayif disinlegg:rolleyes:

Dumbell alirsin kiz ne 5 kg su sisesi:KK70: bir bucuk litrelik au sisesine kadar gelir sonrasinda dumbella gecersin gayrı:KK70: hee dar tshirt giy herkesler görsün :KK33::KK8:ayy ni kaa da zayif disinlegg:rolleyes:
biz sevdicekle aynı renk tshırt giyiyoruz ama ben üstüne bide gömlek giyiyodum önünü kapamadan bu yaz gömlek giymicem :tokat: çünkü zayıfladım :KK51:

hallediciiizz hepsiniii :KK53::KK53:

inşallahh kuzuummm yavas yavas gidiyo kilolar :dondurma:

kolay gelsin kuzuumm bende başlıcam şimdi calışmaya cok iş var :işsiz:

o zaman sağlıklı seyler söylesinler :KK51: diyek yapıyok burda de:KK51::KK51:
BANA TEK LAVAŞ KENDİLERİNE çifrt lavaş döner getiriyorlar yada köz tavuk ama bu hafta kötü geçecek gibi korkuyorum :deli:

BANA TEK LAVAŞ KENDİLERİNE çifrt lavaş döner getiriyorlar yada köz tavuk ama bu hafta kötü geçecek gibi korkuyorum :deli:
lavassız isteyemiyo musun kuzuum hani küçük bi tabaga sadece iç koysalar aceba olmaz mıymış bi sorsdana onlara :KK53::KK53:

Back
X