- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #203.441
Günaydın canlarım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahahaha bak ben daha gidemedim meselateşekkür ederim 20 dkcık uzak durabildim bu da bir başarı![]()
günaydın kuzuuumm kahvaltı yapmıyo musu n kiiiiiiGünaydin kizlar,
bende sabaha bi kahveyle basladim sonra iki bardak su birazdanda minicik bi muzum var onu yicem...
üzülme o kadar bebeğim yaKabız oldum yaaa bugun 63.700 falan çıkmam gerekti dün çünkü 64.300 ile yattım ama olmadı aglayacam sanırım![]()
Günaydın tatlımgünaydın bebekiiimm![]()
Evet bağırsak alışmasın diye ama benim hedefim cuma günü 62.900 canım çünkü inan haftasonu çok iyi igecti benim için canım bu akşam 64.300 mı ne yattım sabah rahat 63 falan görmeli idim ama olmadıüzülme o kadar bebeğim yakayısı suyunu falan denedin mi? sen açlık otu mu ne onu kullanıyodun dimi bırakmış mıydın
Haa iyi oyle seviyon demehben iğrencleşmek istedim bu sefer
yok giymiyomuzun kollu giyiyom hep bol bol şeylerlen geziyom yaz kış farketmiyo
ama evde sortla askılıyla![]()
Yok canim hafta ici kahvalti yapmiyorum, tek hafta sonlari:) Ay evet Kahve gibisi yok canimgünaydın kuzuuumm kahvaltı yapmıyo musu n kiiiiiikahve peh severin bend içtim demin
![]()
kac kg cıktın kı kuzum olsun nolcak üzülme öyleEvet bağırsak alışmasın diye ama benim hedefim cuma günü 62.900 canım çünkü inan haftasonu çok iyi igecti benim için canım bu akşam 64.300 mı ne yattım sabah rahat 63 falan görmeli idim ama olmadı![]()
giycem bu yazHaa iyi oyle seviyon demehbu sene giycin mi
beli dar kolu bol biseyler bul kendine yada
inceliğin görünsün
![]()
hafta sonu kahvaltısının tadı keyfi bi başka zatenYok canim hafta ici kahvalti yapmiyorum, tek hafta sonlari:) Ay evet Kahve gibisi yok canim
63.900 tatlım hedefim hazirana kadar 60 zaten en ara verecem ben yaw aha ay bittikac kg cıktın kı kuzum olsun nolcak üzülme öyletm hedeflerimize ulaşmak istiyoruz ama moral bozmak yok yavas olsun kalıcı olsun kayısı falan dene rahatlatır biraz
![]()
dürümcüden alıyorlar açık servis malesef yok olan yerlerde de altında tazecik pideler oluyorlavassız isteyemiyo musun kuzuum hani küçük bi tabaga sadece iç koysalar aceba olmaz mıymış bi sorsdana onlara![]()
bol bol su iç kefir iç içebilirsen yarına bişi kalmazKabız oldum yaaa bugun 63.700 falan çıkmam gerekti dün çünkü 64.300 ile yattım ama olmadı aglayacam sanırım![]()
ben sana didim 60 cok diye63.900 tatlım hedefim hazirana kadar 60 zaten en ara verecem ben yaw aha ay bitti![]()
sizin oralarda da zten öle seyler meshur tabidürümcüden alıyorlar açık servis malesef yok olan yerlerde de altında tazecik pideler oluyorlavaş daha masum açık ekmek gibi
aynen canim ya:)hafta sonu kahvaltısının tadı keyfi bi başka zatencalışmayan anlayamaz
![]()