Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

dürümcüden alıyorlar açık servis malesef yok olan yerlerde de altında tazecik pideler oluyor :KK70: lavaş daha masum açık ekmek gibi
sizin oralarda da zten öle seyler meshur tabi :KK70: ayy bizim burda bi hatay dürümcüsü var ni giziilllll :KK53::KK53::KK53:
kızlar büroda 4 kuş ötüyorlar geldiğimden beri kafam şişti alkış yaparak susturdum biri odamda çerçevenin üstünde duruyor korkudan :KK70: nasıl ters ters baktı görmeniz lazımdı birde tırstı alkış yapınca :KK70:
ahahah sen kimi susturuyon diye atlamasın üstüne bide :D:D:D

evde mısır unu bitmiş yoksa bnm standarttır hafta sonu kuymka yaparım hep :kk77:
gercektenmi ay ben onu hic sevmiyorum ama esim bayilio, yapmayi bilmedigim icin onada yapamiyorum:) bikac zaman önce aldim ben misir unu bi Tarif bulurumda yaparim esime diye ama kaldi öyle:)

Ha şimdi hakiki zeytin yağı içtim bı tatlı kaşığı igrenc :kusmuk:
of o cok igrenc bende gecen yil ramazanda cok zorlandigim icin icmistim, ama daha yutugum an afedersin ama cikartmak zorunda kaldim, o gün bugündür zeytinyaginin kokusunu dahi duysam midem bulaniyo ve cok kötü oluyorum

gercektenmi ay ben onu hic sevmiyorum ama esim bayilio, yapmayi bilmedigim icin onada yapamiyorum:) bikac zaman önce aldim ben misir unu bi Tarif bulurumda yaparim esime diye ama kaldi öyle:)
bak şimdi mısır ununu tereyağda kavuruyosun kokusu çıkınca suyunu döküyosun yağı üstüne cıkana kadar kaynıyo en son kaşar veyaz eritme peynir artık ne varsa onu atıp karıştırıppp direk sofraya koyuyosun :kk77::kk77::kk77: çok canım cekti şu an :D:D

Back
X