- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #203.501
hee kopalım ya 3 günlük liste uygulamak isteyen var mı pekio zaman bu hafta kopuyoruz tamadır anlaştıkkk listedekiler duyuunnnn @senadzuzuzuzu1234
htc71
poncikbirgelincik

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hee kopalım ya 3 günlük liste uygulamak isteyen var mı pekio zaman bu hafta kopuyoruz tamadır anlaştıkkk listedekiler duyuunnnn @senadzuzuzuzu1234
htc71
poncikbirgelincik
ben yapamam çünkülüm cok yogunum bu hafta evde işler çarsıya falan cıkmam lazım iş yerinde de cok iş varhee kopalım ya 3 günlük liste uygulamak isteyen var mı pekizuzuzuzu1234
poncikbirgelincik ben yapayım diyorum yarın öbür gün birde perşembe
kış yogurdu ne kuzummm nasıl bişicızlı yedim öğlenyanına bol salata yoğurt akşam açlık grevi yapcam 1 bardak maydonoz içerim 1 bardak yoğurt tadını beğenmiyorum artık yaz geldi diye kış yoğurdu favorim
ben yapamam çünkülüm cok yogunum bu hafta evde işler çarsıya falan cıkmam lazım iş yerinde de cok iş var![]()
kış aylarında yaptığımız yani soğuk soğuk oluyor lezzeti daha farklı oluyor yazın hmen ekşiyorkış yogurdu ne kuzummm nasıl bişi
çarşambaya kadar baya azalır bnm işlerim sonrada annem gidiyyoo zaten bi süre yok evde ramazanın ilk günleri tek kalcamkış aylarında yaptığımız yani soğuk soğuk oluyor lezzeti daha farklı oluyor yazın hmen ekşiyor
anladım kuzum poncikten de ses yok bugün dönmicekmiydi o istanbuldan zuzu da yapmaz diye düşünüyorum ailesi onda
anlastik bu hafta mezunum keptino zaman bu hafta kopuyoruz tamadır anlaştıkkk listedekiler duyuunnnn @senadzuzuzuzu1234
htc71
poncikbirgelincik
hadi inşallah kuzuummanlastik bu hafta mezunum keptin![]()
Tamam kizlar bu hafta benim hedefim 62.800 valla çok abarttim farkındayım ama vermeliyim kesinlikle hem yüzde de cikar azo zaman bu hafta kopuyoruz tamadır anlaştıkkk listedekiler duyuunnnn @senadzuzuzuzu1234
htc71
poncikbirgelincik
Ben yapamıyorum tatlım yaaa hiç misafirim var ya yatılı olmuyor maalesef ama hedefim 62.800 dua et de ineyimhee kopalım ya 3 günlük liste uygulamak isteyen var mı pekizuzuzuzu1234
poncikbirgelincik ben yapayım diyorum yarın öbür gün birde perşembe
hadi inşallahhhTamam kizlar bu hafta benim hedefim 62.800 valla çok abarttim farkındayım ama vermeliyim kesinlikle hem yüzde de cikar az![]()
Tek de çok kötü oluyor yaçarşambaya kadar baya azalır bnm işlerim sonrada annem gidiyyoo zaten bi süre yok evde ramazanın ilk günleri tek kalcam![]()
İnşallah bak cuma günü 62.800 görürsem hedefime ulasirimhadi inşallahhhkopartalım şu lsteyi 1. olalım
![]()
bilmiyorum ki bende ilk defa yalnız iftar yapcam tek basıma sahura kalkcamTek de çok kötü oluyor ya
görürsen büyük başarı olur kuzum vallaİnşallah bak cuma günü 62.800 görürsem hedefime ulasirim
8. takımmış bu haftaKızlar birinci takım kim oldu bakalım ne yiyorlar merak ediyorum![]()
bnmde ailemle beraber son ramazanım olcakBuhafta bende cok azimliyim ama bakalim...
Ramazanda geliyo ordada veririm diye düsünüyorum. Ama busene ilk defa ailemden ayri ramazan gecircem bi degisik olcak kesin... Esim tutmadigi icin bende tek olcam
kaç kardeşsiniz babanda mı gidiyor .. evde tek olmak güzel be kuzumçarşambaya kadar baya azalır bnm işlerim sonrada annem gidiyyoo zaten bi süre yok evde ramazanın ilk günleri tek kalcam![]()
sen inersin sende o ışığı görüyorum bebekBen yapamıyorum tatlım yaaa hiç misafirim var ya yatılı olmuyor maalesef ama hedefim 62.800 dua et de ineyim
yok kuzum sadece annem gidiyo ama kardeşimle babam geç geliyo eve geç gelmesede oruc tutmuyolar normalde annem varken bekliyolar ama şimdi de beklerler herhalde bnmle ezanıkaç kardeşsiniz babanda mı gidiyor .. evde tek olmak güzel be kuzum
gecen ramazan bende ayni duygular icindeydim:) heycan varmi buarada? nezamandi dügün tarihi?bnmde ailemle beraber son ramazanım olcak![]()