- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #203.541
Ben varım bacaklarımda kocaman mantar var egzema sanıyordum kaşınıp duruyor ilaç sürüyorum ama tık yokAbovvvvvvv kimse yok mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varım bacaklarımda kocaman mantar var egzema sanıyordum kaşınıp duruyor ilaç sürüyorum ama tık yokAbovvvvvvv kimse yok mu
Zorlanilmaz miiiEvet cabim cok zor. Bizimki zorunluydu.. cok zorlandik ama
Ayy önümüzde ramazan ayı bide bayram da var kilo almasak bariii700 gramda kaliyorummm :)
neyse ramazan geldi zaten. Bu hafta kurallar yk sayiyorum
Keptin canısı bizde elaalemi vardı demi o gitti mı burda mı tatlımAyy önümüzde ramazan ayı bide bayram da var kilo almasak bariii
Gitti canım izine ayrıldı. Onu pek tutamiyoruz burda zaten bende anlamadim ..Keptin canısı bizde elaalemi vardı demi o gitti mı burda mı tatlım
Ağustos 2016 yılında diyet günlüklerin de orda bı blog açmış da acaba oradan mı devam ediyor dedim 14. Takım dan da bahsetmiş oradan mı devam ediyor kiGitti canım izine ayrıldı. Onu pek tutamiyoruz burda zaten bende anlamadim ..![]()
Yeni bildirim yapmış mi kuzum görmedim benAğustos 2016 yılında diyet günlüklerin de orda bı blog açmış da acaba oradan mı devam ediyor dedim 14. Takım dan da bahsetmiş oradan mı devam ediyor ki
He bu sabah yapmış tatlım herhalde bizim el alemi sadece o nu değil mı diye merak ettim zaten bizden çıkmış canısıYeni bildirim yapmış mi kuzum görmedim ben
Keyfi bilirHe bu sabah yapmış tatlım herhalde bizim el alemi sadece o nu değil mı diye merak ettim zaten bizden çıkmış canısı
Sen nasılsın canısı peki bitti mi tamamen iş güçKeyfi bilir![]()
Olsun tatlım en güzelini yapmışsın canısıKızlar bugün dolmuşa binmeyim eve yürüyeyim dedim de anca 15 dakika önce geldim Eve bir saatten fazladır yürüyorum bu kadar uzak olduğunu hiç düşünmemiştimvalla yorgunluktan öldüm bayıldım kaldım koltuğa
AhahahahKızlar bugün dolmuşa binmeyim eve yürüyeyim dedim de anca 15 dakika önce geldim Eve bir saatten fazladır yürüyorum bu kadar uzak olduğunu hiç düşünmemiştimvalla yorgunluktan öldüm bayıldım kaldım koltuğa
Yok kuzum vitrinleri sildim bu aksam bitmiyyySen nasılsın canısı peki bitti mi tamamen iş güç
Gittim canım melhem verdi sürdüm ama pek fayda etmedi acaba yediğim bir sey mi yapıyor diye düşünmeye başladımDoktora git canim geçende annemi görürsün ya onun da ayağını n altında kaşıntı vardı tatlım ni ilaç verdi onu kullanıyorum kaşıntısı falan gitti bayağı göster doktora bide doktor ıslak tutma demişti ayağınıSchonerDuft
Geçmiş olsun kuzum olabilir evet yediklerini takip et bakim teker teker ara verirsinGittim canım melhem verdi sürdüm ama pek fayda etmedi acaba yediğim bir sey mi yapıyor diye düşünmeye başladım
insallah babysi dikkat edilirse alinmaz.Ayy önümüzde ramazan ayı bide bayram da var kilo almasak bariii
Çok dikkat etmemiz lazıminsallah babysi dikkat edilirse alinmaz.