Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet bebeğim iptal edildi zaten ramazan geliyo ya bide takip edilmeyince :tokat:
sen neler yaptın anlat bakim :KK51::KK51:

o zaman listelere ramazandan sonra devam edelim
ben naptımm çok gezdim bohça malzemelerini aldım ezdim paraları :KK53: evde telefom çekmiyodu dışardada hep işimiz vardi giremedim :ruh: düğün güzeldi :KK51: talipler çıkıyo bana :KK57:

o zaman listelere ramazandan sonra devam edelim
ben naptımm çok gezdim bohça malzemelerini aldım ezdim paraları :KK53: evde telefom çekmiyodu dışardada hep işimiz vardi giremedim :ruh: düğün güzeldi :KK51: talipler çıkıyo bana :KK57:
yüzüğünü takmıyon mu kız :tokat::tokat::tokat: ayy ni gizil ama egon tavan yapmıştır :D kaç kg sın dün yapmadıgın bildirimi yap bakim :sopa:

Canim hayırdır niye canın sıkkın anlat istersen rahatlarsn hem

Ha

Hayridir çok özel değilse anlat canım dinleriz

Bizimle paylaş kuzum hepimiz anlatıyoruz rahatliyoruz

Günaydın arkadaşlar. Yazmışsınız bana teşekkür ederim. Sevgili mevzusu, ayrıldık o kadarını söylim ve canım hiç kimseyle görüşmek bile istemiyor. işe zor geliyorum, kafam kazan gibi. ilaç falan alıyorum sakin kalayım diye :( iştahım da kaçtı, yani tıkandı diyeyim. zar zor yiyorum. böyle işte dün bir saat spor yaptım.

bu sabah da lor peynirli domatesli salatalı ve şekersiz çay kahvaltım var. bu sabah erken kalktığım için 40 dakika kadar bisiklet sürdüm bir de.

yüzüğünü takmıyon mu kız :tokat::tokat::tokat: ayy ni gizil ama egon tavan yapmıştır :KK70: kaç kg sın dün yapmadıgın bildirimi yap bakim :sopa:

takıyorum hiç çıkarmıyorum ki :KK64: bakmıyolar galiba :ıslık:
dün tartılamadım dün akşam geldim bu sabahda 59,7ydim :ruh: sürekli zararlı şeyler vardı gece 1de künefe yaptılar :KK43: hep az az yedim beklediğimden az çıktı yine :işsiz: bi ablam var yemezsem tokatlıyo :kusmuk:

Günaydın arkadaşlar. Yazmışsınız bana teşekkür ederim. Sevgili mevzusu, ayrıldık o kadarını söylim ve canım hiç kimseyle görüşmek bile istemiyor. işe zor geliyorum, kafam kazan gibi. ilaç falan alıyorum sakin kalayım diye :KK43: iştahım da kaçtı, yani tıkandı diyeyim. zar zor yiyorum. böyle işte dün bir saat spor yaptım.

bu sabah da lor peynirli domatesli salatalı ve şekersiz çay kahvaltım var. bu sabah erken kalktığım için 40 dakika kadar bisiklet sürdüm bir de.

Canim bi erkek icin asla ve asla kendini üzme, degmez. Bitiyse bi nedeni vardir bi Hayri var elbet. Sen herseyden daha önemli ve daha degerlisin kendine eziyet etme, depreasiona gircek yada kimseyle görüsmicek hicbir neden yok. Hayat zaten cok kisa yasadigin günün degerini bil... tamam ayrilik zor aliskanliklar gitiniz yerler tabiki hatirlicaksin, hatirlada ama kendini bitirme sakin, cik disari gez eglen takil istedigince. Inan bu zaman gececek ve sen üzüldünle kalacaksin. Hepimizin basinindan mutlaka bi ayrilik gecmistir, atlatamadikmi? atlattik dimi...

Ve sunu aklindan cikarma bu hayatda degerli olan tek sey sen ve saligin, gerisi herzaman yolunu bulur... Helede ailen varsa sirtin yere gelmez:KK36:

Günaydın arkadaşlar. Yazmışsınız bana teşekkür ederim. Sevgili mevzusu, ayrıldık o kadarını söylim ve canım hiç kimseyle görüşmek bile istemiyor. işe zor geliyorum, kafam kazan gibi. ilaç falan alıyorum sakin kalayım diye :KK43: iştahım da kaçtı, yani tıkandı diyeyim. zar zor yiyorum. böyle işte dün bir saat spor yaptım.

ÇOK ÇEKMİŞ BİRİ OLARAK ŞİMDİ NEDEN O KADAR ÜZÜLDÜM DİYORUM KEŞKE O GÜNLERİ DAHA FARKLI GEÇİRMİŞ OLSAYDIM DİYORDUM Kİ BEN NİŞANLIYDIM BİRİNDE BİRİNDE DE SÖZLÜYDÜM İŞİ İÇİNDE SÜLALE VARDI SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM ÜZÜLDÜKÇE TÜKENECEK BAZI ŞEYLER BAZI ŞEYLER İZ BIRAKACAK TÜKENMİCEK HER YAŞADIĞIM ŞEY BİZDE İZ BIRAKIR ZATEN AMA İÇİNE ATM KİMSE İLE PAYLAŞMAMIYORSAN BİZE ANLAT BİZ GERÇEK HAYATTA SENİ BURDA KİMSE TANIMIYOR DAHA RAHAT OLURSUN BEBEĞİM

ÇOK ÇEKMİŞ BİRİ OLARAK ŞİMDİ NEDEN O KADAR ÜZÜLDÜM DİYORUM KEŞKE O GÜNLERİ DAHA FARKLI GEÇİRMİŞ OLSAYDIM DİYORDUM Kİ BEN NİŞANLIYDIM BİRİNDE BİRİNDE DE SÖZLÜYDÜM İŞİ İÇİNDE SÜLALE VARDI SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM ÜZÜLDÜKÇE TÜKENECEK BAZI ŞEYLER BAZI ŞEYLER İZ BIRAKACAK TÜKENMİCEK HER YAŞADIĞIM ŞEY BİZDE İZ BIRAKIR ZATEN AMA İÇİNE ATM KİMSE İLE PAYLAŞMAMIYORSAN BİZE ANLAT BİZ GERÇEK HAYATTA SENİ BURDA KİMSE TANIMIYOR DAHA RAHAT OLURSUN BEBEĞİM

teşekkür ederim. bu benim yaşadığım ilk ayrılık değil zaten ilk ilişkim yedi yıl sürdü ve aldatıldım. ondan sonra da bu sevgilim oldu ve bana çoook aşıktı ama uzak mesafe ilişkisi ağır geldi ona. sevmiyor değil seviyor, yurtdışında eğitime gitme durumu var. böyle sebeplerle ilişkinin bitmek zorunda olması kötü. bu yüzden çoook teşekkür ederim destekleyici tavrın için ama insan bir umutsuzluğa süzülüyor.. hani yeniden birisi yeniden birisi çok yorucu bir düşünce. öyle işte ağlaya sızlaya gececek bu günlerim umarım :(

Canim bi erkek icin asla ve asla kendini üzme, degmez. Bitiyse bi nedeni vardir bi Hayri var elbet. Sen herseyden daha önemli ve daha degerlisin kendine eziyet etme, depreasiona gircek yada kimseyle görüsmicek hicbir neden yok. Hayat zaten cok kisa yasadigin günün degerini bil... tamam ayrilik zor aliskanliklar gitiniz yerler tabiki hatirlicaksin, hatirlada ama kendini bitirme sakin, cik disari gez eglen takil istedigince. Inan bu zaman gececek ve sen üzüldünle kalacaksin. Hepimizin basinindan mutlaka bi ayrilik gecmistir, atlatamadikmi? atlattik dimi...

Ve sunu aklindan cikarma bu hayatda degerli olan tek sey sen ve saligin, gerisi herzaman yolunu bulur... Helede ailen varsa sirtin yere gelmez:KK36:

Çoook teşekkür ederim , zahmet edip yazmışsın. Sevilmek , değer verilmek hissi ve ileriye yönelik planlar hayaller umutlar bunların yıkılması ve yerine gelen belirsizlikle birlikte, sevdiğin birinden kopmak zorunda olmak. şu aralar biraz kendi içime kaçtım, arkadaşlarımdan bile kimse bilmiyor. işyerine geldiğim ilk gün yüzün cok solgun iyi misin demeleriyle ağlamaya başladım :( yani çok salmamaya çalışıyorum. diyetin amacı da zaten bir nevi sağlığıma dönmekti . şimdi iyice komplekse girdim. daha yalnız, daha çirkin, daha yaşlı ve daha şişko hissediyorum kendimi.

teşekkür ederim. bu benim yaşadığım ilk ayrılık değil zaten ilk ilişkim yedi yıl sürdü ve aldatıldım. ondan sonra da bu sevgilim oldu ve bana çoook aşıktı ama uzak mesafe ilişkisi ağır geldi ona. sevmiyor değil seviyor, yurtdışında eğitime gitme durumu var. böyle sebeplerle ilişkinin bitmek zorunda olması kötü. bu yüzden çoook teşekkür ederim destekleyici tavrın için ama insan bir umutsuzluğa süzülüyor.. hani yeniden birisi yeniden birisi çok yorucu bir düşünce. öyle işte ağlaya sızlaya gececek bu günlerim umarım :KK43:
İLLAKİ geçecek bugünler hep böyle olacak diye birşey yok ne kadar kalacaktı yurtdışında .. o mu bitirdi o bitirdiyse gitmeden bitmesi iyi olmuş senin daha çok zamanını çalacaktı

Canım hiç üzme kendini boşver ya inan çok zor unutmak ama imkansız değil bunu hiç unutma canım üzme senden daha kıymetli değil hiç kimsw

aa kuzum ben seni evli sanıyodumm heppppp
boşver üzme kendini sakın kendini toparlamaya bak :KK19:çünkü olan hep kadınlara oluyo boş yere üzüldügümüzle kalıyoruz

takıyorum hiç çıkarmıyorum ki :KK64: bakmıyolar galiba :ıslık:
dün tartılamadım dün akşam geldim bu sabahda 59,7ydim :ruh: sürekli zararlı şeyler vardı gece 1de künefe yaptılar :KK43: hep az az yedim beklediğimden az çıktı yine :işsiz: bi ablam var yemezsem tokatlıyo :kusmuk:
gece künefe mi yedin:işsiz::işsiz::işsiz:aferin:işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:

Back
X