Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çoook teşekkür ederim , zahmet edip yazmışsın. Sevilmek , değer verilmek hissi ve ileriye yönelik planlar hayaller umutlar bunların yıkılması ve yerine gelen belirsizlikle birlikte, sevdiğin birinden kopmak zorunda olmak. şu aralar biraz kendi içime kaçtım, arkadaşlarımdan bile kimse bilmiyor. işyerine geldiğim ilk gün yüzün cok solgun iyi misin demeleriyle ağlamaya başladım :KK43: yani çok salmamaya çalışıyorum. diyetin amacı da zaten bir nevi sağlığıma dönmekti . şimdi iyice komplekse girdim. daha yalnız, daha çirkin, daha yaşlı ve daha şişko hissediyorum kendimi.

sacmalama kendini sakin öyle hissetme, nekadar güzel oldugunun farkina var, varki hayata daha güzel bak... hepsi gececek, biliyorum suan nedesek icini hafifletmicek ama sen yinede kafani dagitmaya Calis...

ymek yedim geldim bende :kk77: cok işim var bugün boş bırakmadılar bi türlü:kahve: çıkışta da çarşıya gitcem ama dısarda yagmur var :kahve:
sen ne ediyon nerelerdeydin:KK15:
Calis calis cene cene nereye kadar :D :D

Ben hafta sonu dedim ya sehir disindaydim. Dun de isim vardi. Bugun de ogleden sonra alisverise cikicam bakinicam kendime bisiler bakicam aksamda o kuzenim varya anlatmistim sana:işsiz: dertlesicez aksam disarda buluscazz. Yarn bosum insallah:işsiz:
Kilo veremiyorum :bicak:
nedeeeeeeeen diye dusunmek lazmm vucudunu sasirt derimm cnm

Calis calis cene cene nereye kadar :KK70: :KK70:

Ben hafta sonu dedim ya sehir disindaydim. Dun de isim vardi. Bugun de ogleden sonra alisverise cikicam bakinicam kendime bisiler bakicam aksamda o kuzenim varya anlatmistim sana:işsiz: dertlesicez aksam disarda buluscazz. Yarn bosum insallah:işsiz:
nedeeeeeeeen diye dusunmek lazmm vucudunu sasirt derimm cnm
ayy ne gezdin be bnm temizlikten canım cıkarken senin böyle gezmen hiç hoş değil :D
gidin gidin dışarda beraber olmak sana da ona da değişiklik olur iyi gelir kuzucuga babası mı bakcak:anne::anne:

ayy ne gezdin be bnm temizlikten canım cıkarken senin böyle gezmen hiç hoş değil :KK70:
gidin gidin dışarda beraber olmak sana da ona da değişiklik olur iyi gelir kuzucuga babası mı bakcak:anne::anne:
Hafta ici de ben yapiyorum evde nolmuss:işsiz::işsiz: ramazan geliyii son gezmeler :P bundan sonrasi iftar gezmeleri:kk77:

Back
X