Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

nasılda dikkatini cekiyo dimi :KK70: aynen kuzum yenidoğan hemşiresi bi arkadasımız geldiii :dondurma:

aile bi yere kadar var sonrası eşin oluyo hayatının geri kalanı bunun bilincinde oldugundan onlar için beni feda etmedi cokta iyi etti bence :KK70:

he bende öle didim boşverdm su an takılıyoruz işte son hazırlıkları yapıyoruz :KK70: minder üstünde otururum kocamla başbaşa otururum bnm düşüncem bu :KK200:

olsun bebeğiiim sonucta keyfi bişey değil ki e eksidesnde nasıl olsa takılma bu kadar :nazar:
evet o kadar yazı içinde bebek kelimesine gitti gözüm :D

Kimler geldiiiii corba gibi olmus. Inan baktim baktim okuyamadim sebebini bilmiyorum yoruldm sanirim :KK70:
Gectim direkkkkk ilkkez boyle oldum....
sen kimler geldi bana soyle bibigim ben takibe alayim neler yapiyolar:ukala:
arada karısabiliyo öyle boşver:KK53:
hemen bildiriyorum :KK70:

Naazzli58 Naazzli58 arkadasımız 87kg 10aylık evli sanırım bebekle ilgili olarak zayıflamamk istiyo:emir_bebek:

nymphedoraa nymphedoraa arkadasımız da 87 kg nişanlı ve yeni dogan hemşiresi hedef tabikide düğün:KK51:

@justholdmetight arkadasımız 79 kg besbekarrr psikolog yurt dışı eğitimi için ince ve gizil olmakkk :KK53:

resmen mükemmelim yaaa nasılda hemen listeledim zehir gibi de hafizam var mübarek:süslü::süslü::süslü:

Naazzli58 Naazzli58 arkadasımız 87kg 10aylık evli sanırım bebekle ilgili olarak zayıflamamk istiyo:emir_bebek:

nymphedoraa nymphedoraa arkadasımız da 87 kg nişanlı ve yeni dogan hemşiresi hedef tabikide düğün:KK51:

@justholdmetight arkadasımız 79 kg besbekarrr psikolog yurt dışı eğitimi için ince ve gizil olmakkk :KK53:

resmen mükemmelim yaaa nasılda hemen listeledim zehri gibi de hafizam var mübarek:süslü::süslü::süslü:
Yine bakim dedim ciktim cildirabilirdimmmmm inanamiggghhrrmm:işsiz:niye boyle oldum ki simdi:işsiz:

Tisikkur ediyorummm ivit yeni uyelerimiz insallah aktif ve kalici olurlar.

Yine bakim dedim ciktim cildirabilirdimmmmm inanamiggghhrrmm:işsiz:niye boyle oldum ki simdi:işsiz:

Tisikkur ediyorummm ivit yeni uyelerimiz insallah aktif ve kalici olurlar.
demke kafanda başka seyler varsa su an nilir nilirrr düşünüyosan dimikkkk:kahve::kahve: bi kahve mi içsen :kahve:
ben aktif oclakalrını düşünüyorum pek hareketli geldiler çünkülüm:super:

resmen mükemmelim yaaa nasılda hemen listeledim zehir gibi de hafizam var mübarek:süslü::süslü::süslü:
Maşallah masallahh tüh tüh nazar deymesin :nazar:

Back
X