- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #203.941
aşk romanları dışında hepsi diyebilirimne tür kitaplar okursun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aşk romanları dışında hepsi diyebilirimne tür kitaplar okursun?
Ben suan elif safakdan "Havvanin üc kizi" okuyorum cok severek okudugum bi Kitap tavsiye ederim.aşk romanları dışında hepsi diyebilirim
Fantastik seversen bissürüüü önerebilirim suanda da hp lovercraft chultcunun çagrısını okuyormaşk romanları dışında hepsi diyebilirim
evet o kadar yazı içinde bebek kelimesine gitti gözümnasılda dikkatini cekiyo dimiaynen kuzum yenidoğan hemşiresi bi arkadasımız geldiii
aile bi yere kadar var sonrası eşin oluyo hayatının geri kalanı bunun bilincinde oldugundan onlar için beni feda etmedi cokta iyi etti bence
he bende öle didim boşverdm su an takılıyoruz işte son hazırlıkları yapıyoruzminder üstünde otururum kocamla başbaşa otururum bnm düşüncem bu
olsun bebeğiiim sonucta keyfi bişey değil ki e eksidesnde nasıl olsa takılma bu kadar![]()
ayyy korku mu oFantastik seversen bissürüüü önerebilirim suanda da hp lovercraft chultcunun çagrısını okuyorm
fantastik sevilmez mi ya not alacam önerileri temmuzdan sonra alacam çok seviyorum kitapları beynim konuşmuyor birde okurkenFantastik seversen bissürüüü önerebilirim suanda da hp lovercraft chultcunun çagrısını okuyorm
rabbim sana da nasip etsin inşallahhhhh tez zamandaaaevet o kadar yazı içinde bebek kelimesine gitti gözüm![]()
onu teyzemde görmüştüm isteyim ondan o zamanBen suan elif safakdan "Havvanin üc kizi" okuyorum cok severek okudugum bi Kitap tavsiye ederim.
amin çok amin hemderabbim sana da nasip etsin inşallahhhhh tez zamandaaa![]()
ay bebegim herkes sevmez ki kitap okumayıı bazı insanlar pek hoşlanmıyo mesela zorla oku mu dicezkaptinn herkes günlük kitap okusun okuyarakta kilo veriliyor
Kimler geldiiiii corba gibi olmus. Inan baktim baktim okuyamadim sebebini bilmiyorum yoruldm sanirimhee ben karıştırdım![]()
arada karısabiliyo öyle boşverKimler geldiiiii corba gibi olmus. Inan baktim baktim okuyamadim sebebini bilmiyorum yoruldm sanirim
Gectim direkkkkk ilkkez boyle oldum....
sen kimler geldi bana soyle bibigim ben takibe alayim neler yapiyolar![]()
Yine bakim dedim ciktim cildirabilirdimmmmm inanamiggghhrrmmarada karısabiliyo öyle boşver
hemen bildiriyorum
Naazzli58 arkadasımız 87kg 10aylık evli sanırım bebekle ilgili olarak zayıflamamk istiyo
nymphedoraa arkadasımız da 87 kg nişanlı ve yeni dogan hemşiresi hedef tabikide düğün
@justholdmetight arkadasımız 79 kg besbekarrr psikolog yurt dışı eğitimi için ince ve gizil olmakkk
resmen mükemmelim yaaa nasılda hemen listeledim zehri gibi de hafizam var mübarek![]()
demke kafanda başka seyler varsa su an nilir nilirrr düşünüyosan dimikkkkYine bakim dedim ciktim cildirabilirdimmmmm inanamiggghhrrmmniye boyle oldum ki simdi
Tisikkur ediyorummm ivit yeni uyelerimiz insallah aktif ve kalici olurlar.
Maşallah masallahh tüh tüh nazar deymesinarada karısabiliyo öyle boşver
hemen bildiriyorum
Naazzli58 arkadasımız 87kg 10aylık evli sanırım bebekle ilgili olarak zayıflamamk istiyo
nymphedoraa arkadasımız da 87 kg nişanlı ve yeni dogan hemşiresi hedef tabikide düğün
@justholdmetight arkadasımız 79 kg besbekarrr psikolog yurt dışı eğitimi için ince ve gizil olmakkk
resmen mükemmelim yaaa nasılda hemen listeledim zehir gibi de hafizam var mübarek![]()