Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yani 1.5 yildir burdayim hic alkol sohbeti olmadi bilemiceem:KK45: saka yapmistir belki.
Ben en son 2014 de kullandim bidaha agzima surmedim. Hamilelik emzirme derken gecen senede icmeyerek artik tamamen agzima surmemeye karar verdim. :)
Yani zararli ama tabi herkesin kendi yasami.

Herhalde şaka yaptı

Böyle düşünmene sevindim

İçim rahatladı

Bir an dedim acaba burada her yaşam stilinden insana yer yok mu

Sana katılıyorum Parte

Herkesin yaşamına saygım var Hoppa

Günaydın kızlar

En zoru gece yememek oldu

Son birkaç yıldır hep kalkar uyanınca, acıktıkça ama az ama çok bir şeyler atardım ağzıma

Öyle reflex olmuştu ki hatırlamıyordum bile bazen

Bugün yapmadım :cool:

Ama işte erken kalktım o yüzden

Açken nasıl uyunur bilmiyorum :KK34:

Günaydın kızlar

Son birkaç yıldır hep kalkar uyanınca, acıktıkça ama az ama çok bir şeyler atardım ağzıma

Günaydın tatlım erken uyanmak iyidir ben 5 5.30 civarı uyanıyorum 7den önce kahvaltı yapıyorum güzel oluyor zaman uyuyarak geçmemiş oluyor

Günaydın tatlım erken uyanmak iyidir ben 5 5.30 civarı uyanıyorum 7den önce kahvaltı yapıyorum güzel oluyor zaman uyuyarak geçmemiş oluyor

Günaydın nuffiun:KK200:
Nasılsın bugün?:rolleyes:

Bende de alışkanlık oldu
5.30da açılıyor gözlerim

Saat 8.00
Kahvaltıya başlıyorum sonunda oh be :KK73:

Herkese teşekkürler ilgisi için. Herşey çok güzel ama ben bu sohbet trafiğine yetişebilir miyim bilemiyorum. 173 boyda 70 kiloyum. Hedefim 62-63kilo olmak. Yoğun çalışıyorum ve spor yapamıyorum. Yediklerime oldukç dikkat ediyorum. Şeker yok karbonhidrat az. Alkol kaçamaklarım ayda bir ya da iki kez olmak üzere bir kadeh vs. Gruba kaydolma isteğim planlı olmaya zorlayacak bir sebep olması ve diskalifiye olmamak için sarfedilecek çabayla alışkanlık kazanmak. Güzel muhabbetler dönmüş. Ama ne yazıkki hepsini okuyamıyorum. Şayet birgün diskalifiye olursam özel mesaj atar mısınız?(utanarak soruyorum kusura bakmayın. )
tatlım düzen oturtana kadar aday listesinde kalırsın sonra aktifliğine göre bakarız :KK51::KK51:
Bende ramazandan sonra izinden donerim.
Yilbasina kadar mezun olurum insallah.
kaptinn kaptinn dmi babysii:KK53:
ay hadi inşallahhhh :KK200: listedeyken cok iyi kilo veriyosun cıkınca seyini çıkartıyosun :KK53::KK53:

Peki neden alkol yasak grupta? :110:
:KK53::KK53::KK53: çinkilim ramazan geldi :KK53: isteyen içebilir tabiki herkesin kendi hayatı sonucta :KK48: ama bi bekleyin ramazan geçsin ondn sonra sabahlara kadar konuşun:KK53:
Kendimi simcik inceltici krem aldim:KK53:
Basen ic b bolgesi icin cok ise yariyo diyolaaaaaa umarim yarar:mapus:
:KK47:
kaptinn kaptinn @SekerPancarii
işe yararsa hemen bende almalıyım :rolleyes::rolleyes: bacaklarım için :KK34:

Günaydın kızlar

günaydın canıııımm :KK19: gece kalkıp yemek mi yiyosun :KK57:

tatlım düzen oturtana kadar aday listesinde kalırsın sonra aktifliğine göre bakarız :KK51::KK51:

ay hadi inşallahhhh :KK200: listedeyken cok iyi kilo veriyosun cıkınca seyini çıkartıyosun :KK53::KK53:

:KK53::KK53::KK53: çinkilim ramazan geldi :KK53: isteyen içebilir tabiki herkesin kendi hayatı sonucta :KK48: ama bi bekleyin ramazan geçsin ondn sonra sabahlara kadar konuşun:KK53:

işe yararsa hemen bende almalıyım :rolleyes::rolleyes: bacaklarım için :KK34:

günaydın canıııımm :KK19: gece kalkıp yemek mi yiyosun :KK57:

Herkesin hassasiyetine saygım var canım tabii ki sizinle yapmayız muhabbetini

Ama farklı görüşten insanlar da olabilir

Kendi aramızda konuştuk

Sonuçta özgür bir ülkedeyiz, çeşitlilik renklilik iyidir hem :P

Şaka bir yana da ben de bu 3 ay içmeyeceğim

Jillian içmeyin diyor vücuttaki suyu tüketiyormuş ve fitness başarısı sekteye uğruyormuş :stop:

Ya hiç sorma en sevdiğim şey yiyip yiyip yatmak :cry:

Ama bir süre sonra alışılır herhalde aç uyumaya da :KK35:

Buraya yazacağım diye bir şeyi yerken iki kere düşünmeye başladım sonra yazarken utanırım kalkıp da çikolata pasta börek yersem :-)

Afiyet olsun 1 bardak süt ile kahvaltı yaptım bugün... iyiyim sen nasılsın

Sadece süt az değil mi canım

Gerçi ben de kahvaltıyı sevmiyorum ve sen spor yapmıyorsun bu dönem galiba

Ama kahvaltıyı sağlam tutmak lazımmış :110:

Herkesin hassasiyetine saygım var canım tabii ki sizinle yapmayız muhabbetini

Ama farklı görüşten insanlar da olabilir

Kendi aramızda konuştuk

Sonuçta özgür bir ülkedeyiz, çeşitlilik renklilik iyidir hem :p

Şaka bir yana da ben de bu 3 ay içmeyeceğim

Jillian içmeyin diyor vücuttaki suyu tüketiyormuş ve fitness başarısı sekteye uğruyormuş :stop:

Ya hiç sorma en sevdiğim şey yiyip yiyip yatmak :cry:

Ama bir süre sonra alışılır herhalde aç uyumaya da :KK35:

Buraya yazacağım diye bir şeyi yerken iki kere düşünmeye başladım sonra yazarken utanırım kalkıp da çikolata pasta börek yersem :-)

Sadece süt az değil mi canım

Gerçi ben de kahvaltıyı sevmiyorum ve sen spor yapmıyorsun bu dönem galiba

Ama kahvaltıyı sağlam tutmak lazımmış :110:
midem almıyor bu aralar düzgün bir kahvaltıyı yoksa yapıyordum ..spor hiç yapmıyorum desem yeri arada yürürüm o kdar

Ben de nuffiun a uyup bir bardak süt içeceğim kahvaltıda en sevdiğim şeylerden biri süt diğeri de peynir zaten :deli:

Back
X