Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bakın burda ni vaaaaa :rolleyes: kalem etek şıklıgı :KK8:
902f23293083eb56fdc282a29be284fd.jpg

921d1b47075bb89a4be0aeb6b9faba52.jpg

639ac7ef8a4503801397211c00a258b3.jpg

e9a872608f1d75716332b97550143513.jpg

1f04e3182c3567e1096fe787365ccb4a.jpg

024bfa72d5f3b148777fbffa28a6cff1.jpg

Çok güzeller!
Çok özendim! :mad:
Benim bir sürü kalem eteğim var bacaktan yukarı çıkmayan
Kalem eteklerime girdiğim gün buraya atmayan ne olsun :KK34:

Günaydın. Yarın ben listeye dahil oluyor muyum acaba. bir de hangi kilo baz alınacak ilk haftaki mi yoksa son tartılan mı?

Dün birbucuk saat spor yaptım bu arada, sabah da güzel güzel yulaflı kahvaltımı yaptım. keşke birden seksen kiloya düşsem ilk başta :KK43:
yok bebeğimm sizin daha var listeye girmenize :) ama sen cok aktif olamıyosun gün içinde calışıyosun akşamları biraz daha fazl burda olmaya calışsan :KK51::KK51:
ayrıca malesef bi anda olmuyo o iş :KK53: zaman lazııımm çaba lazıımmm diyetin ve sporun hakkını vermek lazım:rapci:

Çok güzeller!
Çok özendim! :mad:
Benim bir sürü kalem eteğim var bacaktan yukarı çıkmayan
Kalem eteklerime girdiğim gün buraya atmayan ne olsun :KK34:
hadi bakalım :KK8::KK8::KK8:
bnmde pantolonlarım vardı öyle şimdi içine giriyorum hepsinin ama bacaklarım kalın durdugu için daha giymiorum:KK35::KK35:

yok bebeğimm sizin daha var listeye girmenize :) ama sen cok aktif olamıyosun gün içinde calışıyosun akşamları biraz daha fazl burda olmaya calışsan :KK51::KK51:
ayrıca malesef bi anda olmuyo o iş :KK53: zaman lazııımm çaba lazıımmm diyetin ve sporun hakkını vermek lazım:rapci:

Anladım. Akşamları da çok aktif olamıyorum gün içerisindeki yorgunluktan ziyade zamanım olmuyor. spor da yapınca ve gece 12 den önce uyuyunca bu kadar oluyor şimdilik, yapcak bir şey yok. :)

Günaydın. Yarın ben listeye dahil oluyor muyum acaba. bir de hangi kilo baz alınacak ilk haftaki mi yoksa son tartılan mı?

Dün birbucuk saat spor yaptım bu arada, sabah da güzel güzel yulaflı kahvaltımı yaptım. keşke birden seksen kiloya düşsem ilk başta :KK43:
Benim icin suanlik yeterli degilsin..

Pes etmee bu gunlerin meyvesini alicaksin.

Anladım. Akşamları da çok aktif olamıyorum gün içerisindeki yorgunluktan ziyade zamanım olmuyor. spor da yapınca ve gece 12 den önce uyuyunca bu kadar oluyor şimdilik, yapcak bir şey yok. :)
listeye girsende girmesende burda bizimle olmalısın cok faydası olcak senin için :KK19:
jillian ağır biraz yanlız oruçla çok zor olur :)
iftardan sonra yaparım kuzum:KK23: oruclu oruclu kimse yaptıramaz bana onu :KK57::KK57:

:) evet kizim 8 aylik olunca baslamistim. Gecen sene ocaktan mayisa 88den 69 a dusmustum.
Sonra yazin 66 olmustu. Artk o beslenmede degilim biyerden sonra tikandim skildim. Bigun 58 olmak dilegim. :)
Darisi basiniza insallah. Hayatimdan cikarmistim yasakli seyleri. Saglikli beslenmistim guzel sarkmadan ski vucuda sahip oldum tum formul bu.

Tamammmmmmm giiizz 12 ye kadar atmis olucam :KK70: :KK70: birazdan reklamlardan sonra :KK70: hep tam yorgunluktan oturuyorm ozaman senle yazisiyorm. Kalkmaya usenir oluyorum :KK70: accik dur biklee geliyior :KK70:

Simdi ramazana giriyoruz. Spor listesi kalkti. Gunluk spor yapiyoruz haftalik toplam skorla yaris yapiyoruz. Belirledigim grami vermeyenlerden kafama gore spor dusuyorum biraz gicik durum :) bazi arkadaslarda ise yariyor.:) ramazan sonrasini bekleyinnnnnn acimasiz kirbaclar geliyor :sopa:
neden? Bak sen cok az besleniyosun kizmaya basladim:sinirli:
Valla canısı öyle bir tuhaf birşey oldu kız anlatamam sana sabah kermes vardı misafirleri oraya götürdüm onlar orda yedi geldi eve bir buçuktu saat ben yemedim hepsi hazırdı yani ondan sonra ev işini yaparım ben tek yerim dedim oda olmadı akşam altıda yedim desem yeridir yani kızma kızma :)

Back
X