Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:KK8::KK8::KK8: evettt sporlada biraz daha beli incelttikmi tamamdir
aynen öyleeee
bayrma kadar akşamları bölgesel hareketler yap kuzum bayramda daşş gibi olcnnn herkesler şaşırcakkkk:rolleyes::rolleyes:
memlekete gitceniz dimi seni yeni görenler dicek nası zayıflamışın sen öyle :KK8: ni gizil olmişin dicekler:KK8::KK8::KK8:

Senelerimi verdim ben kurumak icin:KK70:ahahahah kizimi sutten kesip diyete basladim o gun bugundur hep diyetteyim:KK70: kurumak kolay miii:KK34::KK70: dertlendim:KK14:
yemedim yedirdim sözü tam diyetlik değil mi ya :deli::deli::deli:
oyle degl genel ben zaten burda yazmasamda bazen burdymmmm herkesin naptiginin farkindayim:işsiz:
Ciddi konustm baya:mapus:
ivit az da karışık oldu :işsiz: mesela pinçik nirdi poncikbirgelincik poncikbirgelincik
kelle paça mı .. dün bende bumbar yiciktim sonra dönerde karar kılık :KK70:
bakayım videoya o kadın 1 ayda o hale mi gelmiş o kaadar granti mi yani
onu hiç yiyemem galiba sanırsam :D:D:D
cok etkili diye biliyorum :KK52:

aynen öyleeee
bayrma kadar akşamları bölgesel hareketler yap kuzum bayramda daşş gibi olcnnn herkesler şaşırcakkkk:rolleyes::rolleyes:
memlekete gitceniz dimi seni yeni görenler dicek nası zayıflamışın sen öyle :KK8: ni gizil olmişin dicekler:KK8::KK8::KK8:
disinler ne kadar zayiflamissin incecik olsmussun disinler:KK70: evet kuzum gidicez geçen yaz gittigimizde 72 kiloydum:KK33: 6 kilo verip gitmistim çok farkedilmiyordu şimdi farkederler artık :KK70:

disinler ne kadar zayiflamissin incecik olsmussun disinler:KK70: evet kuzum gidicez geçen yaz gittigimizde 72 kiloydum:KK33: 6 kilo verip gitmistim çok farkedilmiyordu şimdi farkederler artık :KK70:
yanında dedenin tabancayı götür farketmeyeni furursun artık o kadar görmeyen anlamayan insan yaşamasın zati :D:D:D:D

Back
X