- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #204.301
bende böyle kalmalı gayet iyi duruyo çünkülümşimdi gelsin sporlar
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende böyle kalmalı gayet iyi duruyo çünkülümşimdi gelsin sporlar
![]()
aynen öyleeeeevettt sporlada biraz daha beli incelttikmi tamamdir
Senelerimi verdim ben kurumak icinıvet senin kaar olamasamda accik ucundan kuru oldum![]()
oyle degl genel ben zaten burda yazmasamda bazen burdymmmm herkesin naptiginin farkindayimyiiiuuuuuuoooo ben burdayımmmmmm
kelle paça mı .. dün bende bumbar yiciktim sonra dönerde karar kılıkpatates yemeği pilav kelle paça corbası
aynen kuzuuum oruc tutmuyosan gündüz de yapabilrisin yada sabah sana kalmış![]()
yemedim yedirdim sözü tam diyetlik değil mi yaSenelerimi verdim ben kurumak icinahahahah kizimi sutten kesip diyete basladim o gun bugundur hep diyetteyim
kurumak kolay miii
dertlendim
![]()
ivit az da karışık olduoyle degl genel ben zaten burda yazmasamda bazen burdymmmm herkesin naptiginin farkindayim
Ciddi konustm baya![]()
onu hiç yiyemem galiba sanırsamkelle paça mı .. dün bende bumbar yiciktim sonra dönerde karar kılık
bakayım videoya o kadın 1 ayda o hale mi gelmiş o kaadar granti mi yani
jillian michaels 30 day shredvideonun adını yazarmısınız bakayım yapabilceğim şey mi
bende yemezdim şu ince bağırsak varya 10 tabak olsa yerim şimdiyemedim yedirdim sözü tam diyetlik değil mi ya
ivit az da karışık oldumesela pinçik nirdi
poncikbirgelincik
onu hiç yiyemem galiba sanırsam
cok etkili diye biliyorum![]()
nimet tm ama cok kötü duruyobende yemezdim şu ince bağırsak varya 10 tabak olsa yerim şimdi
27,56 dk olanı yapcaz dimijillian michaels 30 day shred![]()
disinler ne kadar zayiflamissin incecik olsmussun disinleraynen öyleeee
bayrma kadar akşamları bölgesel hareketler yap kuzum bayramda daşş gibi olcnnn herkesler şaşırcakkkk
memlekete gitceniz dimi seni yeni görenler dicek nası zayıflamışın sen öyleni gizil olmişin dicekler
![]()
aynn kuzuumm 1. level o 2 . 3. yü bilmiyorum kac dk27,56 dk olanı yapcaz dimi
eskiden babaannem yapardı yemezdim kusardım kokusuna evlenince o da değiştinimet tm ama cok kötü duruyohiç çekici değilll
![]()
yanında dedenin tabancayı götür farketmeyeni furursun artık o kadar görmeyen anlamayan insan yaşamasın zatidisinler ne kadar zayiflamissin incecik olsmussun disinlerevet kuzum gidicez geçen yaz gittigimizde 72 kiloydum
6 kilo verip gitmistim çok farkedilmiyordu şimdi farkederler artık
![]()
nasıl teyit etcez doğru mu diye ki burda paylaşsam bişi olmaz dimiaynn kuzuumm 1. level o 2 . 3. yü bilmiyorum kac dk
ben seveceğimi sanmıyorumeskiden babaannem yapardı yemezdim kusardım kokusuna evlenince o da değişti![]()