Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sahurda eşime yemek yaparım ben yumurta falan yicen kızlar sahur çok önemli benim için yetip yatacam sonuç şu Ramazan'ı iyi gecirirsek rahat üç dört kilo gider sanırım

hm artık vereyim de kalan 7 kilomu kurtulayım diyetten çok sıkıldım çünküüüüü

Diyet bence de sıkıcı nuffis ya
Uzun süre yapabilen insanlara hayranım zaten
O yüzden tecrübeyle sabit ben hep spor ve dengeli beslenmeyle verdim bugüne kadar kilolarımı
Bugün mesela sabah o kadar çok şey yedim ki yine 400 kaloriyi bulmadı
Sen de bize katıl
Hep birlikte şu 30 günde değişelim :rolleyes:

evet canim Dogru güzel yiyorsun aslinda:), ah sorma bide kötü olan sürekli banadahadi birlikde yiyelim hadi söyle hadi böyle diye diye bi sistim gitti:) birzamanlar 179 boya 59 kilo bi kizdim en son sene basinda bi ciktim tartiya 79 göstermezmi ben sok tabi tamamen kafaya zayiflamayi koyana Kadar gecti baya ama suan 74 kg civarindayim hedefim 68 tabi 59lari görmek cok zor geliyo bana artik:bicak::bicak:

Ben de 79la girdim buraya :KK34:
79.8 hatta öhöm öhöm
Senin boy yine uzun
Ben 1.61im
Bir de beni düşün tombili pigme oldum :KK70:
Aslında 68 boyuna göre yeterli değil mi? :KK57:

Evet lütfen bizimle kal
Benimle kal
Ben bırakmayacağım
And içtim bugün 30u tamamladım yazıp albüm yapıp hepinize değişimi göstermek istiyorum :KK200:

Ben de hiçbir zaman çok zayıf olamadım
En düşük 47ye düştüm onda da Afrikalı çocukların beyaz tenli haline benzedim :KK70:
Çok yakışmıyor o kadar da be
Azcık kum saati gibi olmak istiyorum ben
Şu an mamut gibiyim o ayrı :KK70:
Bkz. kum saati olmak isterken mamut olmak :KK70:

Acı yok rocky :KK70:
Acımak yok
Açıp Jillianın bağırmalarını izliyorum kendime geliyorum :confused:
beraber bitiricez bu sefer :dondurma::dondurma: kızlarla beraber başlıcaz yarın inşallah bizde bakalım bırakmak isteyen olursa bıraktırmayız :rapci:
47 ye mi düştün :KK57::KK57: bana pek yakışır 47:süslü: boyum kısa bnm bide vücudum şekilli:süslü:

her hafta 1 gün çöp oluyo zaten muhakkak bunu da yenebilsek incecik kalcaz:deli::deli: ramazan geldi artık düzene gircek beslenmemiz :halay:

aman boşver o kadar stres yapma bayrama herkes kilo verdiğini farkedicek özellikle uzun süredir görüşmediklerin :KK8::KK8:

bende dolap silcem en sevmediğim :KK70::KK70: anam da yok evde bi başıma nasıl yapcam bilmem sahur içinde börek yapcam patisli :sus:

kahvaltı bnm içinde zor ama mecbur yapıyorum :bicak: sabahları hiç canım istemiyo zorla yiyorum sende ye:tokat:
Ama korumada iyi oluyo haftada bir gün midem bulanana kadar herseyi yiyom:KK70: sonra haftaici de dikkat edip veriyom ama bazen dikkat edilemiyo o zaman:silah:
Bende hiç sevmiyom dolap duzenle sil bilmem ne ama mecccbuur:KK51: pattisli mi böyyyrekkk miiii:ruh:

resmen öz eleştiri:KK9::KK9: hepimiz aynı seyi yapmıyo muyuz zaten yok ben aç uyuyamam yok dayanamıyorum yok ekmeksiz yapamam diye diye alındı bu kilolar hep :ukala:

az olsun öz olsun kalıcı olsunn bibiğiimm:KK53::KK53:

oldu canım ya vallal eritceniz beni burda sonunda :KK70::KK70::KK70: bn daha ev alışverişi yapcam evimi yerleştircem düğün için koşturcam iyice 45 kilo mu evleneym :KK70::KK70:
Aynen kaptanım sende cidden mezun oldun bu sefer :KK200: güzel güzel koruma yapacaksın artık :KK51:

Sahurda eşime yemek yaparım ben yumurta falan yicen kızlar sahur çok önemli benim için yetip yatacam sonuç şu Ramazan'ı iyi gecirirsek rahat üç dört kilo gider sanırım
evet aynen ramazanda abur cubur yeme riskide azalio gün icinde, iftarda zaten cok gec saatlerde oldugu icin az yiyip yatarsak cok iyi olabilir

Ama korumada iyi oluyo haftada bir gün midem bulanana kadar herseyi yiyom:KK70: sonra haftaici de dikkat edip veriyom ama bazen dikkat edilemiyo o zaman:silah:
Bende hiç sevmiyom dolap duzenle sil bilmem ne ama mecccbuur:KK51: pattisli mi böyyyrekkk miiii:ruh:
ben o kadar yiyemiyom ya sen ansıl yiyon minicik midenle :D:D akşam dogum gününde yarım dilim pasta 2 kurabiye yiyebildm sadece basşkada midem almadı :oha:
he pattisli börek :dua:yapmasam mı:dua: ananm yok ya şimdi aklıma başka bişi gelmiyo :dua:

Evet lütfen bizimle kal
Benimle kal
Ben bırakmayacağım
And içtim bugün 30u tamamladım yazıp albüm yapıp hepinize değişimi göstermek istiyorum :KK200:

Ben de hiçbir zaman çok zayıf olamadım
En düşük 47ye düştüm onda da Afrikalı çocukların beyaz tenli haline benzedim :KK70:
Çok yakışmıyor o kadar da be
Azcık kum saati gibi olmak istiyorum ben
Şu an mamut gibiyim o ayrı :KK70:
Bkz. kum saati olmak isterken mamut olmak :KK70:

Acı yok rocky :KK70:
Acımak yok
Açıp Jillianın bağırmalarını izliyorum kendime geliyorum :confused:
Yaaa ne mamutu kiz:D:D ahahahhah:D bende bi ara yeni evliyken 51 e inmistim her goren acıyodu bana hasta msn kizim diye:KK53: simdi de 52 53 arasi gidip geliyorum ama kötü durmuyo cok saglikli beslenerek verdim bu sefer cunku :kk77: beslenme cok onemli kilo verirken cok da kismamak lazim:sus:

beraber bitiricez bu sefer :dondurma::dondurma: kızlarla beraber başlıcaz yarın inşallah bizde bakalım bırakmak isteyen olursa bıraktırmayız :rapci:
47 ye mi düştün :KK57::KK57: bana pek yakışır 47:süslü: boyum kısa bnm bide vücudum şekilli:süslü:

Bende çok çirkin durmuştu
Bir de aç kalarak düşmüştüm o zaman salaklık işte
Sen spor yaparak düşersen hiçbişicik olmaz
Cillop gibi olursun :KK30:

Ajda Pekkan misali
O da haftada bir gün şımarık günü ilan edip canının istediğini yiyormuş :)

Back
X