- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #204.861
Evt ben zaten evde yaomiyorum biz kahvalti ve apartf bazen sulu falan yapiyoruz.Bence de çorba ve diğer sulu yemeklerle
Mis![]()
Kahvaltida dertt onuda bugdayla kapaticam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evt ben zaten evde yaomiyorum biz kahvalti ve apartf bazen sulu falan yapiyoruz.Bence de çorba ve diğer sulu yemeklerle
Mis![]()
aynen 3 posta jilli ay hırs yaptım bughün mü başlasak acaba![]()
ya bnm gidicem yerler belli zaten hepside cok yakın ve deli gibi yedirmeyi seven insnlarAz porsiyon yersiniz olma mı
Öyle yağlı ballı şeyleri yemezsiniz
Veya ağır yemek varsa porsiyonu azaltırsınız
Bence olur
tatlı deme baaaTatliyi ekmegi pilavi yemezsek tamamdir
sen buraya bi dönsen vercen o kiloları da işteişte kızlar benim artık kilo vermem daha zor oldugundan çünkü kilo azaldıkça daha zorlanıyorum acaba dedim önce 55 falan olup sonra mı buna başlasam
gece sahura kadar uyumayıp sabah ezanı beklersek namaz falan derken baya geç uyuruz bn öyle olursa rahat 3 e kadr uyurume rtesi gün aha bitti günün yarısıBen simdiden kara kara yarini dusunuyorum. Bu ara midemi buyuttum zorlanicam ilk gunler insallah ramazanda hic almadan devam ederiz
Sadece misafirlikte evde degil 1 2 catal tatli alabilirsin eger agir yemediysen. Oda nadirrrrrrrr bazeeenya bnm gidicem yerler belli zaten hepside cok yakın ve deli gibi yedirmeyi seven insnlar
ben kv lerde bi tabak pilav ve fırında tavuk yiyip üstüne zorla 2 tabak mantı yedirilmiş bi insanım ricaediyorum bnm sinirlerimi germeyin:
tatlı deme baaaama ekmekle pilav yemem söz
sen buraya bi dönsen vercen o kiloları da işte![]()
yarın herkles zorlanabilir ilk gün ramazanın ee spordan her bir yerimiz ağrcak hafta sonu alışma dönemi olur ne diyonuzaferin gazi kesmeyinnnn en sevdigimmm kisiler motivasynu olan kisiler
Evet aslinda olabilir![]()
Obur gunler napicaksin. :) benm oyle bi sansm yokkkgece sahura kadar uyumayıp sabah ezanı beklersek namaz falan derken baya geç uyuruz bn öyle olursa rahat 3 e kadr uyurume rtesi gün aha bitti günün yarısı:
![]()
haftada 1 şerbetli tatlı ver elini anlaşalımSadece misafirlikte evde degil 1 2 catal tatli alabilirsin eger agir yemediysen. Oda nadirrrrrrrr bazeeen
pazarda tatilObur gunler napicaksin. :) benm oyle bi sansm yokkk
ben uyarım bana farketmez gün söyleyin yeteryarın herkles zorlanabilir ilk gün ramazanın ee spordan her bir yerimiz ağrcak hafta sonu alışma dönemi olur ne diyonuz
Tamam ben simdi kremimi surup sonra basliyorummm 30 dk sonra grs kizlar :)yarın herkles zorlanabilir ilk gün ramazanın ee spordan her bir yerimiz ağrcak hafta sonu alışma dönemi olur ne diyonuz
Bilmiyorm ben yemem serbetli sutlu tatli olursa misafrlikte 1 2 catal alirimhaftada 1 şerbetli tatlı ver elini anlaşalımdiğer günler tatlı yok
![]()
KREM HANGİ MARKA İŞE YARARSA BENDE LAYIMTamam ben simdi kremimi surup sonra basliyorummm 30 dk sonra grs kizlar :)
Hadii koss ben smdi hazirlaniyormmmmmmKIZLAR BUGÜN BAŞLAYALIM MI HAZIR GAZA GELMİŞİZ AKŞAM YAPARIZponcikbirgelincik
zuzuzuzu1234 @keptinn @senad @ParteMoralll @Buki_89 @sarraf DİĞER KIZLAR
Elancyl markaKREM HANGİ MARKA İŞE YARARSA BENDE LAYIM
BÜRODAYIM BEN AKŞAMA ARTIKHadii koss ben smdi hazirlaniyormmmmmm