- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #217.001
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
he öleturşu sevmem![]()
bir kaç öneriiii
![]()
he öleacı biber tursuna bayılırım bnm nişanlımda sevmez ama bn cok secdiğim için bi sürü yapıcam bu sene
![]()
hıı kuru fasulye pilav vardınefret ediyorum yaa her pazartesi aynı menü bıktım artık pazartesileri evdeen getiriccem yemeğimi
![]()
şuan etkisini görmedim wc soru bitmiyor y gece de üşüyorum gaz oldum pırtta yapamıyorum![]()
cinsi ne ki kuzum anlamam pek burda çarli sivri biber oluyor
şuan+500 wc yok birde 13.de regli olcamkilon ne alemde peki
olaydı bende yerdimde yoktucok sinir oluyorum ya
ama acı fındık biberi yedim 4 tane cok acıydı
![]()
umarım canım ya yada difrizi kavun doldurcaksın eritip yiceksiBari arada gününü değiştirselerdi
Valla kavun olmasa bende de geçmiyor o sorun
Kışın ne yapıcam bilmiyorum
O zaman düzene girer umarım![]()
bu hafta bende 18 den sonra yemek yemezsen nasıl olur yada hafif atıştırmalık doates salatalık 1 meyve ve 1 bardak süt içeyim belki 2 kilo giderbir kaç öneriiii
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bu hafta bende 18 den sonra yemek yemezsen nasıl olur yada hafif atıştırmalık doates salatalık 1 meyve ve 1 bardak süt içeyim belki 2 kilo gider
karataya bende güldm6
Teşekkürler kaptanım bu arada paylaştığın kısa bilgiler çok faydalı oluyor
En sondaki karatayı görünce güldüm ama istemsiz![]()
ok bysana afiyet olsun canısııtişikirlir bin ilmiyim
![]()
hayıırrr her pazartesi aynı menü haftaya yanımda tavuk yada et sote getircemBari arada gününü değiştirselerdi
Valla kavun olmasa bende de geçmiyor o sorun
Kışın ne yapıcam bilmiyorum
O zaman düzene girer umarım![]()
acı bbier kuzum hani tantuni yada dürüm yanında veriliyo ya ondancinsi ne ki kuzum anlamam pek burda çarli sivri biber oluyor
şuan+500 wc yok birde 13.de regli olcam
eve kaçta gidiyosun kuzumbu hafta bende 18 den sonra yemek yemezsen nasıl olur yada hafif atıştırmalık doates salatalık 1 meyve ve 1 bardak süt içeyim belki 2 kilo gider
ben 4 te çıkarsan 5 te yemeğimi yiyodum sonra hiç bişey yemiyodm çay ve su hariç cok etkiliiiiiBen artık öyle yapıyorum
18den sonra sadece akşam kefir var![]()
ben 4 te çıkarsan 5 te yemeğimi yiyodum sonra hiç bişey yemiyodm çay ve su hariç cok etkiliiiii
yok yok alışıyo insanO zaman da açlıktan ölmez miyiz![]()
yok yok alışıyo insansağlam yiyodum ama koca bi tabak salatam muhakkak oluyodu yogurt ta oluyodu yemkete annem ne yapmıssa onlardan yiyodum
deneyiiiinn
![]()
son desene şuna kuzum saydırdın bana yukarıdan aşağıya8. madde
![]()
çok iyi aslında ben evden bişiler ayarlrım çantama koyrım yerim çıkarım işten yiyemezsem de 1 bardak süt içerim protein sütBen artık öyle yapıyorum
18den sonra sadece akşam kefir var![]()
erken yatmaya alıştıgın için sorun olmaz diye düşünüyorum bnde genelde 11 i geçirdim mi acıkıyorum o yüzden 11 de uyumu olmam gerekBugün deneyeceğim bakalım gece kaç civarı açlıktan ölüyorum diye ağlanıcam![]()