Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Resmi bir yeri iki kez arayıp, kişinin meşgul olduğu cevabını alsanız

Öğleden sonra yine arar mısınız :ruh:

Sanki insanları sinir edecekmişim gibi geliyor çekiniyorum

karataya bende güldm :KK70::KK70:
sizin için paylaşıyorum kuzum ben okudukca size de okutuyorum :KK19:

ok by :KK53::KK53::KK53:

hayıırrr her pazartesi aynı menü haftaya yanımda tavuk yada et sote getircem :tokat:

acı bbier kuzum hani tantuni yada dürüm yanında veriliyo ya ondan :KK53:

:oha::oha::oha::oha:

eve kaçta gidiyosun kuzum
kuzum wc sorunum var regli haftam çok normal ve gaz doluyum .. birde düzensizleşti menüler haftasonu artı 1 olmadığıma şükür

çok iyi aslında ben evden bişiler ayarlrım çantama koyrım yerim çıkarım işten yiyemezsem de 1 bardak süt içerim protein süt :KK70:

Sütle dayanabilecek misin :ruh:

erken yatmaya alıştıgın için sorun olmaz diye düşünüyorum bnde genelde 11 i geçirdim mi acıkıyorum o yüzden 11 de uyumu olmam gerek :KK53:

Çok alıştım kaptanım sorma önceki gün 5e kadar uyuyamadım yine dün 3 gibi uyuyabildim şükür :kızgın:

kaptinn kaptinn bizim burda veriyorlar turşu ya resim bulursam atayım sana küçük srı biber oluyor ya top damla gibi ondan

k%C3%BC%C3%A7%C3%BCk+biber+tur%C5%9Fusu.JPG

Bundan mı

Resmi bir yeri iki kez arayıp, kişinin meşgul olduğu cevabını alsanız

Öğleden sonra yine arar mısınız :ruh:

Sanki insanları sinir edecekmişim gibi geliyor çekiniyorum
ara dediyseler ara kuzu ama demediyseler 1 2 gün sonra ararsın :mapus:

kuzum wc sorunum var regli haftam çok normal ve gaz doluyum .. birde düzensizleşti menüler haftasonu artı 1 olmadığıma şükür
ho maşallahhh:olamaz: senin liste işi bu hafta da hayal oldu galiba

Sütle dayanabilecek misin :ruh:

Çok alıştım kaptanım sorma önceki gün 5e kadar uyuyamadım yine dün 3 gibi uyuyabildim şükür :kızgın:
aaa niye öyle yaaa
bak bu gece eğer cok geç saate kalırsan hiç uyuma yarında oyalancak seyler bul kendine gün içinde de uyuma akşam erkenden uyursun 10 gibi :KK51: nişanlımında dengesi cabuk bozulur ben ona öyle yaptırıyorum uyutmuyorum e o kadar saat ayakta olunca da ertesi gün erkenden bayılıyo :D

kaptinn kaptinn bizim burda veriyorlar turşu ya resim bulursam atayım sana küçük srı biber oluyor ya top damla gibi ondan
he yok bebeğim ondan değil bular daha değişik ve daha acı:halay:

tam benlik ama sadici o madde :KK53::KK53:
hepsini oku ve uygulamaya cılış bibiğiiiimm:KK53:

Sonra arayın dediler ama sonra çok ucu açık bir kavram 5 sene de sonra oluyor :KK70: :KK70:
ne kadar sonra diceksin işte işi bilmiyon sen :D:D
sen kim köpeksinde beni başındana tıyon dicen :D:D:D:D ay tövbeeee :D sonra eğitim hayatına burdur işletme fakültesinde devam edersin:deli:

aaa niye öyle yaaa
bak bu gece eğer cok geç saate kalırsan hiç uyuma yarında oyalancak seyler bul kendine gün içinde de uyuma akşam erkenden uyursun 10 gibi :KK51: nişanlımında dengesi cabuk bozulur ben ona öyle yaptırıyorum uyutmuyorum e o kadar saat ayakta olunca da ertesi gün erkenden bayılıyo :KK70:

he yok bebeğim ondan değil bular daha değişik ve daha acı:halay:

hepsini oku ve uygulamaya cılış bibiğiiiimm:KK53:

ne kadar sonra diceksin işte işi bilmiyon sen :KK70::KK70:
sen kim köpeksinde beni başındana tıyon dicen :KK70::KK70::KK70::KK70: ay tövbeeee :KK70: sonra eğitim hayatına burdur işletme fakültesinde devam edersin:deli:

yoh ben karataycı değilim poncikciyim ben :deli:

etli pide yedim tereyğı yedim bal yedim 2 çay bardağı kola içtim 1 ince dilim kek 1 avuç cips 2 avuç patlamış mısır 1,5 porsiyon laz böreği yedim yedimde yedim ama midem kaldırmadı bir daha yemem böyle abur cubur şunu gördüm özlememişim
baya yemissin canim:( tartida bi fark gördünmü? gerci üc gün sonra netlesiomus kilo yani bugün yersen o kilo yaptiysa eger 3 gün icinde cikio tartida ortaya:D

şşşşiiii :sus: evrene güzel mesajlar gönderiyoruzzz olumlama yapıyoruzzz eksi cıkıcaz cumaya :dua:

kaptinn kaptinn kaptanım verelim mesaj da yani görünen köy klavuz istemiyor :KK70: ölüyorum ağrıdan şişlikten :KK70:

Yok daha neler sen çok güzel kilo veriyorsun artı çıkacağını sanmam
Regl biter bitmez gidiyor onlar merak etme
Sen spora devam :spor:

Off keşke ama Cumadan beri sadece 300 gram yani daha 1.8 kilo vermem lazım hedef için :işsiz:

Umudu kaybetmemeye çalışıyorum :ruh:

Velvette Velvette Spora devam canım. haklısın :) sana inanıyorum ben ya 1.8 kilo için önünde daha üç dört gün var ve sen müsaitsin akşam yemeğini beşte kesmeye calıs. o da işe yarar bu süreçte ve bol kayısı ile su :KK70:

ay ayni gecen hafta bendeki durum, bi yapisti sonra kilo gitmedi:KK43: insallah sende öyle olmaz tatlim cok dikkat et

Buki_89 Buki_89 ya umarım senin bu hafta gidecektir. cünkü sabit kalır kalır en fazla iki üç hafta kalır. eninde sonunda gidecektir sen sabırlı ol. sonra yollar birden akar gider bakmışsın ard arda iki haftada üç beş kilon gitmiş <3[/QUOTE]

Back
X