Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yoh ben karataycı değilim poncikciyim ben :deli:
en güzeli :rapci: bana göre en dogrusu herseyden kendine uyanları derleyip uygulamak :KK9:

pilavdami yidinnn yoksam?
evet :ruh::ruh::ruh: yoksa aç kalırdım akşam 6 ya kadar :ruh:
acaba ekmek mi pilav mı daha uygundur öğle menüsü için :ıslık:

hahah ozaman iyi:) bizimki habire birseyler ismarlaisti o dönem:KK70: bide biz evin boyasinida kendimiz yaptik esimle ikimiz tek:) sürekli yorulup acikiodu:KK70: biraz yemege düskündürde beyfendi
ayy ne güzelll bizde kendimiz yapıcaz ben önceki gün börek fln yaparım belki peynir zeytin domates :kk77: bide temosa çayy o bize bütün gün yeter :KK53:

Buki_89 Buki_89 ya umarım senin bu hafta gidecektir. cünkü sabit kalır kalır en fazla iki üç hafta kalır. eninde sonunda gidecektir sen sabırlı ol. sonra yollar birden akar gider bakmışsın ard arda iki haftada üç beş kilon gitmiş <3
[/QUOTE]
ay insallah canim, b akalim buhafta aksamlari cok az yemek istiyorum is yerinde zaten cok yemiyorum önüne gectim onun, Sabah bi yogurt ögle bi haslanmis yumurta tamamdir:D

Yuzlesmegunu Yuzlesmegunu perşembe fln ödem atıcı çay içersin gider o şişlik fln :KK53: sen şimdi agrılarını sporla hafifletmeye bak boşver şişliği fln :kahve:

ayy ne güzelll bizde kendimiz yapıcaz ben önceki gün börek fln yaparım belki peynir zeytin domates :kk77: bide temosa çayy o bize bütün gün yeter :KK53:
cok zevkli oluo canim yorucu ama zevkli, hee tamam öyle yap ama börekde tehlike aslinda:D... temizligi kimlerle yapcan canim?

en güzeli :rapci: bana göre en dogrusu herseyden kendine uyanları derleyip uygulamak :KK9:

evet :ruh::ruh::ruh: yoksa aç kalırdım akşam 6 ya kadar :ruh:
acaba ekmek mi pilav mı daha uygundur öğle menüsü için :ıslık:

bencede :rapci::rapci:

kızlar selamlar :) nasıl gidiyor diyetler kilolar. bugün de cok sıcak sporu ve suyu eksik etmeyin. kaptan cok güzel paylaşımda bulunmuş valla , canım nasıl da düşünüyor bizi :)

menümü yazayım. regl malum ağrım var :(

Kahvaltı:

Bir kase yoğurtlu müsli, içerisinde biraz kuru üzüm ve çilek kattım.
on adet badem yedim yanına
portakal suyu

Öğlen: ( iştahım yok )

Bir tabak bulgur pilavı salçalı
bir bardak naneli ayran

Ara: Bir büyük fincan damla sakızlı kahve

Akşam:

Yarım kase ezo çorbası
Çerkes tavuğu küçük tabak :KK53:
Kuru kayısı (dört adet )

Spor:

:D

valla eve gidince bisiklete binmeyi düşünüyorum. ve abs calısırım. hiç atlayacak zıplayacak halim yok :D

ay insallah canim, b akalim buhafta aksamlari cok az yemek istiyorum is yerinde zaten cok yemiyorum önüne gectim onun, Sabah bi yogurt ögle bi haslanmis yumurta tamamdir:KK70:[/QUOTE]

ay hava tıkıyor ki insanı yeme zaten :D ama enerjisiz bırakma kendini sonra kaslar eriyor. illa ki biraz karbonhidrat almak gerekiyor. onlara dikkat et canım kaslardan gitmesin :)

Yuzlesmegunu Yuzlesmegunu perşembe fln ödem atıcı çay içersin gider o şişlik fln :KK53: sen şimdi agrılarını sporla hafifletmeye bak boşver şişliği fln :kahve:

Ölüyorum diyorum. kaptanın gözü dönmüş :D tamam kaptan akşam gelcem yazcam. zaten göreceksin bu haftaki sporlarımı. bu hafta tartıda ne cıkarım bilmiyorum ama ona göre değerlendirirsin beni elimden geleni yaptım diyeceğim cünkü büyük ihtimalle :D ödem atıcı cay ne ola ki, papatya mı içeyim. :D

aaa niye öyle yaaa
bak bu gece eğer cok geç saate kalırsan hiç uyuma yarında oyalancak seyler bul kendine gün içinde de uyuma akşam erkenden uyursun 10 gibi :KK51: nişanlımında dengesi cabuk bozulur ben ona öyle yaptırıyorum uyutmuyorum e o kadar saat ayakta olunca da ertesi gün erkenden bayılıyo :KK70:

ne kadar sonra diceksin işte işi bilmiyon sen :KK70::KK70:
sen kim köpeksinde beni başındana tıyon dicen :KK70::KK70::KK70::KK70: ay tövbeeee :KK70: sonra eğitim hayatına burdur işletme fakültesinde devam edersin:deli:

Ahahahahahahahshdfgh yıkıldım şu an :KK70: Ben Sütçü İmam düşünüyordum oysa ki :ruh:

Hoff gerilmicem derin nefes hofff elbet ulaşırım yani sonsuza kadar ulaşamıcak değilim

Gitmeden başladık daha ya

Türkiyedeki bürokrasiden şikayet edenler öpsün başına koysun

Bir şeyi halletmek için 10 kere gidip geliyorsun bir yere İtalyada :silah:

7-8 kez aradım yok meşgul daha açtıramadım ki teli :D

Bu saatten sonra kimse kalmamıştır zaten yine yarına kaldı :olamaz:

Uykuyu da bilemiyorum ya sevmiyorum erken uyumayı oldum olası zaten o yüzden benim için zor bir şey erken uyumak :ruh:

cok zevkli oluo canim yorucu ama zevkli, hee tamam öyle yap ama börekde tehlike aslinda:KK70:... temizligi kimlerle yapcan canim?
hazır yufkayla yaparım ince olıuyo ya bide peynirli yada otlu yaptm mı tamamdır :KK53:
aslında ben temizliğe karşmayı düşünmüyodum kuzu erkek tarafı yapsın diyodum ama nişanlımla yaparız biz kimseyi istememem kalabalıkta daha zor olur :KK14:

kızlar selamlar :) nasıl gidiyor diyetler kilolar. bugün de cok sıcak sporu ve suyu eksik etmeyin. kaptan cok güzel paylaşımda bulunmuş valla , canım nasıl da düşünüyor bizi :)

menümü yazayım. regl malum ağrım var :KK43:

Kahvaltı:

portakal suyu

bir bardak naneli ayran

Akşam:

Yarım kase ezo çorbası
Kuru kayısı (dört adet )

Spor:

:KK70:

valla eve gidince bisiklete binmeyi düşünüyorum. ve abs calısırım. hiç atlayacak zıplayacak halim yok :KK70:
hersey sizin için :D:D En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
ip mi atlıyodun sen kuzu ne zaman başladıydın kiiiii

şşşşiiii :sus: evrene güzel mesajlar gönderiyoruzzz olumlama yapıyoruzzz eksi cıkıcaz cumaya :dua:

kaptinn kaptinn kaptanım verelim mesaj da yani görünen köy klavuz istemiyor :KK70: ölüyorum ağrıdan şişlikten :KK70:

Velvette Velvette Spora devam canım. haklısın :) sana inanıyorum ben ya 1.8 kilo için önünde daha üç dört gün var ve sen müsaitsin akşam yemeğini beşte kesmeye calıs. o da işe yarar bu süreçte ve bol kayısı ile su :KK70:

Buki_89 Buki_89 ya umarım senin bu hafta gidecektir. cünkü sabit kalır kalır en fazla iki üç hafta kalır. eninde sonunda gidecektir sen sabırlı ol. sonra yollar birden akar gider bakmışsın ard arda iki haftada üç beş kilon gitmiş <3
[/QUOTE]

Tamam onu yapacağım bugün zaten 6da yiyorum zaten açım ne fark edecek ki dimi :mad:

menümü yazayım. regl malum ağrım var :KK43:

Kahvaltı:

portakal suyu

bir bardak naneli ayran

Akşam:

Yarım kase ezo çorbası
Kuru kayısı (dört adet )

Spor:

:KK70:

valla eve gidince bisiklete binmeyi düşünüyorum. ve abs calısırım. hiç atlayacak zıplayacak halim yok :KK70:
canim müsli olarak ne yiyosun? yani marka verebilcenmi? baizlari cok zararli oldugu icin soruyorum:)

ay insallah canim, b akalim buhafta aksamlari cok az yemek istiyorum is yerinde zaten cok yemiyorum önüne gectim onun, Sabah bi yogurt ögle bi haslanmis yumurta tamamdir:KK70:

ay hava tıkıyor ki insanı yeme zaten :KK70: ama enerjisiz bırakma kendini sonra kaslar eriyor. illa ki biraz karbonhidrat almak gerekiyor. onlara dikkat et canım kaslardan gitmesin :)

Ölüyorum diyorum. kaptanın gözü dönmüş :KK70: tamam kaptan akşam gelcem yazcam. zaten göreceksin bu haftaki sporlarımı. bu hafta tartıda ne cıkarım bilmiyorum ama ona göre değerlendirirsin beni elimden geleni yaptım diyeceğim cünkü büyük ihtimalle :KK70: ödem atıcı cay ne ola ki, papatya mı içeyim. :KK70:[/QUOTE]

aa ne demke gözü dönmüş hiç alakası yok :D:D:D yeşil çaylı karışımlar oluyo kuzu ama şimdi içme düzenini bozmasın son günler içersin daha iyi olur :rapci:

Ahahahahahahahshdfgh yıkıldım şu an :KK70: Ben Sütçü İmam düşünüyordum oysa ki :ruh:

Hoff gerilmicem derin nefes hofff elbet ulaşırım yani sonsuza kadar ulaşamıcak değilim

Gitmeden başladık daha ya

Türkiyedeki bürokrasiden şikayet edenler öpsün başına koysun

Bir şeyi halletmek için 10 kere gidip geliyorsun bir yere İtalyada :silah:

7-8 kez aradım yok meşgul daha açtıramadım ki teli :KK70:

Bu saatten sonra kimse kalmamıştır zaten yine yarına kaldı :olamaz:

Uykuyu da bilemiyorum ya sevmiyorum erken uyumayı oldum olası zaten o yüzden benim için zor bir şey erken uyumak :ruh:
saat farkıda vardır tabiiiiii amannn ne ugrastırıyolar insanı yaaa

kaptinn kaptinn pardon deminki mesaj yanlis oldu karisti bana yazilmis bi mesaj gibi gördüm:KK70:
ne nolmş nerde karışmş ben niye görmedim öğle yemeğinde ne yedin :KK53::KK53:

hazır yufkayla yaparım ince olıuyo ya bide peynirli yada otlu yaptm mı tamamdır :KK53:
aslında ben temizliğe karşmayı düşünmüyodum kuzu erkek tarafı yapsın diyodum ama nişanlımla yaparız biz kimseyi istememem kalabalıkta daha zor olur :KK14:
aynen bende onu dicektim, kimse olmadimi cok daha iyi bizde öyle yapmistik en azindan kafamiz rahat oldu öyle tek dügüne yakin annem yengem ve bi arkadasim son defa gidip heryeri bi dip köse yapmistik ama geri kalan herseyi esimle yaptik mobilyalari yerlestirme kurma boya badana hep ikimiz yaptik... inan cok daha rahat etrafindakiler istedigi Kadar iyi olsun hep bi karismaca oluo:D

aynen bende onu dicektim, kimse olmadimi cok daha iyi bizde öyle yapmistik en azindan kafamiz rahat oldu öyle tek dügüne yakin annem yengem ve bi arkadasim son defa gidip heryeri bi dip köse yapmistik ama geri kalan herseyi esimle yaptik mobilyalari yerlestirme kurma boya badana hep ikimiz yaptik... inan cok daha rahat etrafindakiler istedigi Kadar iyi olsun hep bi karismaca oluo:KK70:
ay dimi yaaa tatlış tatlışşşş :KK200: açarız müziğimizi mis gibi yaparız işimizi ayak altında kimse olsun istemiyorum zaten badana yapılcak sonra camlar kapılar silincek mutfak dolapları banyo wc temizlencek boş ev basit olur 1 hafta sonunda biter :KK36: ceyiz sermeye isteyen gelsin ona karısmam zaten ben işte yapmam onda gezerm boş boş :KK53:

ay bende anlamadim bi an gördüm sonra kayboldu mesajim:KK70: vallah Kantine gitmedim bi haslanmis yumurta yedim okadar sabahda protein yogurdu yedim simdilik menüm bu :KK70:
bnmde sabah 1 yumurta 2 dilim ekmek öğle 4 kaşık pilav yarım tabak k.fasulye corba cacık :işsiz: esna lokantası gibi yemekhane ya bi piyaz eksikti:silah:

saat farkıda vardır tabiiiiii amannn ne ugrastırıyolar insanı yaaa

ne nolmş nerde karışmş ben niye görmedim öğle yemeğinde ne yedin :KK53::KK53:

Yok bunlar Türkiyedeki konsolosluk canım

Heğ hiç sevmiyorum ya bürokratik işlerde ben çok geriliyorum :ruh:

Dişçiye de gitmem lazım hala dişçiye gidiyorum :ruh:

Bugün 5te yiyeceğim ama bakalım yapabilirsem bu hafta devam ettireceğim umarım işe yarar da 1.8 veririm ya :dua:

Yok bunlar Türkiyedeki konsolosluk canım

Heğ hiç sevmiyorum ya bürokratik işlerde ben çok geriliyorum :ruh:

Dişçiye de gitmem lazım hala dişçiye gidiyorum :ruh:

Bugün 5te yiyeceğim ama bakalım yapabilirsem bu hafta devam ettireceğim umarım işe yarar da 1.8 veririm ya :dua:
yarar tabikiiii suyunuda içtin mi tamamdır :rolleyes: saat 3 oldu 2 saat sonra yemek o zman:KK31:

Back
X