Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayy dimi o uyuma faslıııı:KK70: melisa cayı fln içsen yatmana yakın kuzum:KK58: hem sakinleştirici etkisi var erkende uyursun belki

siz yokken ben vardım diye at kendini ortalara D::KK70::KK70::KK70:

ooovvv imkansızz yapamamm:ruh::ruh::ruh:

:KK53::KK53:sen 4 te cıkmıyo muydun bebeğim

eylül sonunda olcak kuzum var daha:KK37: ben nikahla dini nikah aynı gün istiyorum o yüzden düzgün bişey olması lazım kapalı usturupluu
hiii anladim biz dini nikahi dügün günü yapmistik gelinligimin üstüne bi sal atilar bide duvagimi örtüler o sekil oldu... hmm anladim aslinda dini nikah yapilacagi an üstünü degisebilirsin kuzenim öyle yapmisti oda nikah günü dini nikah yapti nikahda normal bi elbise giydi sonrasinda üstünü degisti, hani daha kapali bi elibise bulmakda zorlanirsan diye söylim dedim:D

hiii anladim biz dini nikahi dügün günü yapmistik gelinligimin üstüne bi sal atilar bide duvagimi örtüler o sekil oldu... hmm anladim aslinda dini nikah yapilacagi an üstünü degisebilirsin kuzenim öyle yapmisti oda nikah günü dini nikah yapti nikahda normal bi elbise giydi sonrasinda üstünü degisti, hani daha kapali bi elibise bulmakda zorlanirsan diye söylim dedim:KK70:
valla bakıyorum kuzum işte ne denk gelirse alcam :D nişanllıma begendiremiyorum en son aldım bunu dicem kalcak öleee

kiz ben bu gazla sunumu birak gider buranin basina gecerim sef ilan ederim kendimi :KK70:
işe yaradı demek :D:D sadece kendini güzel hissedicek bi kıyafet giyiceksin hani özgüven cok öenmliymiş çünkü böyle konularda bide önden eşinle bi prova yapın o dinlesin seni oldu bittiiiii

aferin gızımaaaa
kuzu dün plastik esyalarımı kutuladım 3 kutu cıktı ve daha bi sürüsü dısarda kaldı :ruh::ruh::ruh:

işe yaradı demek :KK70::KK70: sadece kendini güzel hissedicek bi kıyafet giyiceksin hani özgüven cok öenmliymiş çünkü böyle konularda bide önden eşinle bi prova yapın o dinlesin seni oldu bittiiiii
evet aynen canim o gün söyle güzel bi kiyafet sac bas halledim havam olsun acik:D

hahahaah niye begenmio kiz cokmu tarz takilio seninki:KK70:
normlde değilde akrabalarının yanında usturuplu giyinmemi istiyo :D ama yavas yavas kendim gibi giyinmeye başladım o da alışıyo işte belki o zaman a kadar aşarız bu konuyu da istediğimi giyerim:KK53:

normlde değilde akrabalarının yanında usturuplu giyinmemi istiyo :KK70: ama yavas yavas kendim gibi giyinmeye başladım o da alışıyo işte belki o zaman a kadar aşarız bu konuyu da istediğimi giyerim:KK53:
hahaha anladim alisir alisir, sen yavastan istedigini ufak ufak giymeye baslarsan öyle ortamlarda alisir:)

işe yaradı demek :KK70::KK70: sadece kendini güzel hissedicek bi kıyafet giyiceksin hani özgüven cok öenmliymiş çünkü böyle konularda bide önden eşinle bi prova yapın o dinlesin seni oldu bittiiiii

aferin gızımaaaa
kuzu dün plastik esyalarımı kutuladım 3 kutu cıktı ve daha bi sürüsü dısarda kaldı :ruh::ruh::ruh:
:oha: bisürü koli olcak evde :işsiz: çeyiz kolilerinden falan alcakmısın bana göre dunyanın en gereksiz şeyi :KK53:

aferin kiz yersen gecen haftaki gibi bi basari sevinci yasiyamassin bak

yaşayamıcam gibi geliyo niyeyse bugün cok bitkin halsiz uykusuzum o_O

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEspor yarışması(08-14)En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

PEMBE TAKİM

() poncikbirgelincik :
(80) Buki_89: 30+30+20
(234) justholdmetight: 142 + 92
() denetim:

MOR TAKİM

(190)Keptinn:60+130
() senad :
() SekerPancarii:
(467) Yuzlesmegunu : 180 dk + 287

PEMBE TAKİM: 314
MOR TAKIM: 657