Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:oha: bisürü koli olcak evde :işsiz: çeyiz kolilerinden falan alcakmısın bana göre dunyanın en gereksiz şeyi :KK53:

yaşayamıcam gibi geliyo niyeyse bugün cok bitkin halsiz uykusuzum o_O
tabikide hayır :D:D:D
boş liste cıkarttım içine koyduklarımı ona yazdı annem üstüne yapıştırdık yetet o :D koliye para mı vercem allasen :D:D

ay evet cok güzel bi duygu hem ozamana Kadar 68 belki sabitlerimde iki hafta var nerdeyse imkansiz degil sonucda
oo 2 haftada tabikide 68 olursunnn bu hafta güzel bi eksi bekliyorum sendennnn En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:halay:

tabikide hayır :KK70::KK70::KK70:
boş liste cıkarttım içine koyduklarımı ona yazdı annem üstüne yapıştırdık yetet o :KK70: koliye para mı vercem allasen :KK70::KK70:

oo 2 haftada tabikide 68 olursunnn bu hafta güzel bi eksi bekliyorum sendennnn En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:halay:

valla ya bide pahalı çöpe atcagım seye o parayı vermem :KK53: ben öyle bile yapmıyorum aldığımı kutuyla poşetle götürüyorum kendi evime koyuyorum nerde ne var Allah biliyo ama yerleşirken napcam hiç bilmiyorum :eek:

valla ya bide pahalı çöpe atcagım seye o parayı vermem :KK53: ben öyle bile yapmıyorum aldığımı kutuyla poşetle götürüyorum kendi evime koyuyorum nerde ne var Allah biliyo ama yerleşirken napcam hiç bilmiyorum :eek:
kız ceyz alma yok mu szdeee niye oraya götürüyosun direkkk

tabikide hayır :KK70::KK70::KK70:
boş liste cıkarttım içine koyduklarımı ona yazdı annem üstüne yapıştırdık yetet o :KK70: koliye para mı vercem allasen :KK70::KK70:

bende bekliyorum insallah:D

kızlar nasılll güzel duruyo mu mumluklarımı böyle yapim diyoruummm

c4a95d41f4cbb28839f6fceece4cd809.jpg

Bebegimmmm iyi eğlenceler :KK36:

tebrik ediyorum :KK9::KK9::KK9: hep soğandan bunlar :KK53:

görmedim ki :ruh: etiketlemis miydin beni :ruh: sonuç zaten değismiyodu :ruh:

sevınmıstımmm:işsiz: üzdün :silah:

ben kilo verdim ya hep ondan bunlar :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: tebrik ediyorum ve başarılarımızın devamını diliyorommmm :KK45:

:nazar::nazar::nazar::nazar:

benim hedefim 57,9 yu yalnız :işsiz:

o neyn ki ben mi yazdım :deli:

ben olsam almazdım canım senin sorunun zaten sıkılasmak youtubedaki videolar daha etkili olur bence yürüyüs bandına milyarlarca para verip o kadar yer kaplattırtmazdım heralde o_O

kfc:işsiz: ben çok severdim önceden en son bi kere yedim bi soğuma geldi iyikide geldi :KK53:

iyi tatiller iyi eğlenceler canım :KK200: bol bol fotoğraf çekin :deli:
:KK68::KK68: sagol bebegmmmm:KK37:
cünkülüm bugün @ParteMoralll yok :işsiz: @SekerPancarii da yok :işsiz: kimseler de yok :işsiz: sıkıcı:işsiz:
oo ponncikim hosgeldin.:KK37: yazdiklarini okudumm ayrica beni anmissin:KK60: muckkkk

ayy dimi o uyuma faslıııı:KK70: melisa cayı fln içsen yatmana yakın kuzum:KK58: hem sakinleştirici etkisi var erkende uyursun belki

siz yokken ben vardım diye at kendini ortalara D::KK70::KK70::KK70:

ooovvv imkansızz yapamamm:ruh::ruh::ruh:

:KK53::KK53:sen 4 te cıkmıyo muydun bebeğim

eylül sonunda olcak kuzum var daha:KK37: ben nikahla dini nikah aynı gün istiyorum o yüzden düzgün bişey olması lazım kapalı usturupluu

Hayatımın en korkunç salatasını yedim :ruh:

Yağ ve tuz koymadım kalorisi az olsun diye börülce ile ittirdim artık :ruh:

En azından 5te yedim ama

20 dkya da çıkıp koşmaya başlayacağım

Back
X