- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #217.281
![]()
Bence gayet küçük
Çok seviyorum maraş ben![]()
ben açık dondurma

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
Bence gayet küçük
Çok seviyorum maraş ben![]()
ben açık dondurmaevin orda var millet kuyruk oluyo
sos üstüne fındık
![]()
Valla açığı olursa daha da makbule geçer
Çocukken o çikolata soslarını ağzımıza sıkardık![]()
evet 1 kilo da bile frk ediyorken 2 kiloda neler fark eder düşünemiyorum benim de üst baldır kalın birde iç bacağın maşallahı varGurmelik bana gore degil bencedeama simdi hepsinin tadina baktim ya asla gozum kalmaz
yimecem bida ya cok uzadi benim kilo işi ne guzel gecen sene yaz hep 51 52 de geziyodum 54 den assa inemedim bu sene
bacaklarim cok farkediyo 2 kiloda biliyon mu hemen ic bacak doluyo kalinlaşiyo sevmiyom
![]()
az yiyosan tamam ama hem muz hem portakal suyu cok Seker ondan dedim birlikte tüketmessen daha iyi, bide potakal suyu tazemi yoksa marketdenmiydi oda önemli cok...ondan canimBuki_89 az yiyorum yulafı ya içerisine de muz kouyorum enerjimi böyle sağlıyorum sabah spordan sonra gerekli bir beslenme sekli yulaf ve muz. portakal suyu da bir şey yapmaz bence neden öyle yorumladın ki
![]()
kizlar bugün Kantine gittim yemek yemeye gitmez olaydimmmmtavuk yedim suan kalorisine baktim 600 civari
Sabah bi yumurta yedim ve muz hepsi birlikde suan nerdeyse 900 kalori yapti, benim bugün baska hicbirsey yememem lazim hicbirsey atmamam lazim agizima
cok zorlancam kesin
az yiyosan tamam ama hem muz hem portakal suyu cok Seker ondan dedim birlikte tüketmessen daha iyi, bide potakal suyu tazemi yoksa marketdenmiydi oda önemli cok...ondan canim
kizlar bugün Kantine gittim yemek yemeye gitmez olaydimmmmtavuk yedim suan kalorisine baktim 600 civari
Sabah bi yumurta yedim ve muz hepsi birlikde suan nerdeyse 900 kalori yapti, benim bugün baska hicbirsey yememem lazim hicbirsey atmamam lazim agizima
cok zorlancam kesin
bizde var bak aklıma kötü şeyler sokma![]()
canım bir tavuk o kadar kalori olmaz ya ne yedin sen öyle hindi mi
ayrıca 900 cal cok az değil mi ya :S yani ben 1200 cal civarı alıyorum misal. ac kalmıyor musun cok :/
onu tüket zaten canim o tamam tek araliklarla muz ve meyve suyu tüketsen daha iyi olurtaze sıkma canım ben marketten meyvesuyu asla tüketmiyorum. ya spordan sonra muz yemek kaslar acısından iyi oluyor o yüzden sabah sporundan sonra evde varsa mutlaka hüpletiyorum :)
normalde bende cikariyorum yani 1200 falan oluo ama bu tam bi kalori hesabi degilya daha fazlasida olabilir o tavuk cünki kac gramm yedim tam bilmiorum o yüzden hic baska birsey yememem lazim ki vereyim, zaten yag ve protein hakim bugün icin doldu onu yedikden sonra, ne yersem yiyeyim bana fazlalik olcak ancaBen 1400e kadar çıkıyorum
Zaten ağır spor yapanların 2700e kadar yolu varmış ama o kadar şeyi de yemeyi midem almaz şu aşamada ama seneye öyle yapacağım
Ki bence ağır spor yapıyoruz daha ne olsun![]()
normalde bende cikariyorum yani 1200 falan oluo ama bu tam bi kalori hesabi degilya daha fazlasida olabilir o tavuk cünki kac gramm yedim tam bilmiorum o yüzden hic baska birsey yememem lazim ki vereyim, zaten yag ve protein hakim bugün icin doldu onu yedikden sonra, ne yersem yiyeyim bana fazlalik olcak anca![]()
kızlar bugün eve gidince üç saat bisiklet çevirip bir de abs calısmayı düşünüyorum iki set.şimdi öğlen arası dışardayım ondan totom rahat rahat giriyorum internete. akşam yok olabilirim ona göre
ama liste ortalarda olursa, ki o zamana kadar
Velvette zaten sporunu ekler alskflafkaşl listeye ben de yazarım.
ama kesin yapmam lazım ya lanet olası tartı cok sinirimi bozuyorcumaya şurada kaç gün kaldı iki gün
lanet olası kilolar ben 80 olmak istiyorum ya
rüyamda kendimi 80 kg gördüm göbeğim gitmiş sırtımdaki yağlar erimişti.
![]()
hani satin alinan kizarmis tavuklar varya onun yarsini yedimcanım bir tavuk o kadar kalori olmaz ya ne yedin sen öyle hindi mi
ayrıca 900 cal cok az değil mi ya :S yani ben 1200 cal civarı alıyorum misal. ac kalmıyor musun cok :/
evet ama kilo vermem icin mecburum böyle verebiliyorum ben anca, sonrasinda korumada hic problem yasamiyorum aslinda istedigimi yerim hep tabi iki gün yediysem ücüncü gün az yeme sartiyla, onu nedense vicudum sorun etmio pek:) ama bazi rakamlardan düsmem icin azcik bi ac gezmem lazimCanım benim ama sen normalde de çok az yiyorsun bak kaç kişi dedik burada ama dinlemiyon
Metabolizma hızın git gide düşüyor
Diyeti bırakınca nasıl koruyacaksın
Yani ömür boyu aç yaşarım diyorsan problem değil ama öbür türlü çok zorlanırsın
Akşama da yaparsın hafif bir salata, yağsız tuzsuz yanına güzel çorba
Biraz da yoğurt tamamdır![]()
hani satin alinan kizarmis tavuklar varya onun yarsini yedimsu derisi hani Kitir Kitir olur yagli yagli
ahanda ondan yedim iste 100 grami 200 küsür kaloriymis ve bi tavugun yarisi normalde 350gr ediomus bunu carpinca 800 lü bi kalori cikti e yanindada salata vardi ondanda bi 100 yada 200 kalori geldi öyle 900 civari hesapladim ama tabi daha fazlasida olabilir