Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yok bende 1200 yiyorum günde canim ama ögle yemegim nerdeyse okadar olunca eee sabahda yedim birseyler aksami cok hafif atlatmam gerekiodu:KK70: ondan yani sürekli 1200 olmasada o civarda yiyorum
Kizarmis hazir tavuklardan yimisin heralde :deli: keske derisini yemeden yeseydin bisey olmazdi o zaman:deli:

Dünkü menüm
Sabah sekersiz az sütlü nescafe 5 6 fıstık
Kahvalti: 1 dilim t.b.ekmegi, 1 yumurta, salatalik domates maydanoz ve kahvaltılıklardan az az
Ogle: 1 minik yerli armut, 1 minik nektari, ceyrek muz, bir kase yogurt
Ara: 1 tatli kasigi bal (eşim uyumaya gitti spor yapiyim enerji olsun dedim sonra uyumadi bali yidim oturdum:KK70:)
Aksam: 1 tabak yesil fasulye, 1 kasik yesil mercimek yemegi, yogurt, coban salata

Spor oncesi aksam 11 de: çeyrek muz, yarim bardak süt, 1 kadik yulaf, 1 cay kasigi bal (blenderda cekip ictim)
1 saat ağırlık çalışması
Spor sonrasi gece 12 bucuk da falan: 5 6 taze üzüm, bir yagsiz yumurta
Sekersiz nescafe:KK50:
ahahah balı yediysen yapaydın bişeyler o kadar enerji boşa mı aktı :D:D:D
Yihhu 100 gr azım sindin:KK70: ama ben tohatliğim:tokat: aklima geldikce sinir oluyom yaa ben cumartesi 52.9 a inmistim:KK34:
hee bencede tokatllıksın :tokat: boşu boşuna bunlaıma girip cıktın :tokat::tokat: aldığın kiloyala kaldın :D

ahahah balı yediysen yapaydın bişeyler o kadar enerji boşa mı aktı :KK70::KK70::KK70:

hee bencede tokatllıksın :tokat: boşu boşuna bunlaıma girip cıktın :tokat::tokat: aldığın kiloyala kaldın :KK70:
He gi esime didim ki yat sen yat sonra bende kıvrıldıydım yanina beraber uyuyakalmışık:KK70: enerji uykuya karisti yani:KK70:ama gece zor oluyo yaa valla zor toparladim enerjimi:ruh: bugun gunduz yapmam lazim esim izinli gece de evde:mapus:
Aldığım kilolar yanima kar kaldi dicem pek karli bi durum yoh ortada resmen zarardayım :KK70:

Dünkü menüm
Kahvalti: 1 dilim t.b.ekmegi, 1 yumurta, salatalik domates maydanoz ve kahvaltılıklardan az az
Ara: 1 tatli kasigi bal (eşim uyumaya gitti spor yapiyim enerji olsun dedim sonra uyumadi bali yidim oturdum:KK70:)
Aksam: 1 tabak yesil fasulye, 1 kasik yesil mercimek yemegi, yogurt, coban salata

Spor oncesi aksam 11 de: çeyrek muz, yarim bardak süt, 1 kadik yulaf, 1 cay kasigi bal (blenderda cekip ictim)
1 saat ağırlık çalışması
gece nasıl yumurta yiyebildin kuzum menün sıradışı geldi bana afiyet olsun

He gi esime didim ki yat sen yat sonra bende kıvrıldıydım yanina beraber uyuyakalmışık:KK70: enerji uykuya karisti yani:KK70:ama gece zor oluyo yaa valla zor toparladim enerjimi:ruh: bugun gunduz yapmam lazim esim izinli gece de evde:mapus:
Aldığım kilolar yanima kar kaldi dicem pek karli bi durum yoh ortada resmen zarardayım :KK70:
kız bu adam hep evde :D:D:D:D

kaptinn kaptinn ev bulmuş nişanlın bakabildiniz mi :KK68:
yok bebeğiimm hafta sonu bakıcaz inşallahhh :dua::dua: sözleşme imzalayana kdar kesin gözüyle bakmam hiç bi eve :KK53:

Sabah 8

2 h.f. salam - 16
1 haşlanmış yumurta - 75
Yarım beyaz peynir - 46
2 hurma - 84
2 kayısı - 50

Toplam: 271

Saat 11.30

Yarım İçim fit süt - 125

Saat 13

1 Kase çorba - 89
3 kuru incir - 150
2 ceviz - 66

Toplam: 305

Saat 15

6 badem - 66

Akşam 17

Kuru fasulye - 267
Salata - 42
4 yk yoğurt - 112

Toplam: 421

Saat 9 - 2 Türk kahvesi fincanı kefir - 80

Toplam: 1268

öğleyle akşam değişse daha güzel olurmuş bence :super:

BUkrayna geldiğimde ilk çok çöküntüdrydim ama spor ve takımdaki enerji iyi geldi. Aynen altmış olucam ben :KK70: takımı birinci yapsak bu hafta 3 2 1 diye gitmiş olurduk :KK70:

benden bu hafta bişey çıkmıcak galiba :KK1:

Simdi ben ceyrek muz bi kasik yulaf yarim bardak sutü blenderladim yarim saate spor yapcam :rolleyes:15 dk oldu içeli :KK50: spor sonrasi da 1 yumurta biraz da taze uzum yicem:rolleyes: bakalim gece yedigim halde kilom nasil inecek:rolleyes:
İç bacağa en guzel sumo squat kuzum full sumo yani tam yere kadar inip yapiyorum squati 5 kiloyla bide 10 kiloyla sumo deadlift yapiyorum o da cok iyi thing master diye minik bi aletim var sıkıyosun bacak icini çalıştırıyo onu yapiyorum squat yapip kalkinca bacagi yana açıyorum bi squat yapip sag bacak kaldiriyorum bi squat yapip sol bacagi sonra sumo squat yapip yere indigimde parmak ucunda kalkiyorum (pile squat miydi bunun adi tam hatirlayamadim) elimle cekinde sünüyodu benim ic bacaklar suan baya sıkı:rolleyes:ama hergun hepsini yapmiyorum bi calismada bi kac tanesini yapiyosam diger çalışmamda diger cesitleri yapiyorim 3 set 15 tekrar:KK31:

iç bacak hareketi nasıl :KK64: bende yapmak istiyom ya ic bacaklarım felaket :mad:

Dünkü menüm

1 saat ağırlık çalışması

yine mikemmel bi menü :super: akşam yemene rağmen eksi :super: mikemmel :super:

Dünkü menüm;

Sabah

yarım dilim az tereyağ sürülmüş köy ekmeği (o da bi dilim ekmeğe eşittir)
6 7 ince dilim kızarmış sucuk
2 bardak şekersiz çay

Öğlen

yarım kase mercimek çorbası
3 tane köfte 3 elma dilim patates (haşlanmış gibiydi)
4 yk yoğurt

Ara (16 gibi)

form saman gibi kraker yedim 4 tane
etiformkepekli.jpg
şundan :kusmuk:
bide şundan yedim bitane
eti-topkek-findikli-kakaolu-kucuk-kek_55_psb.png

marketten fıstıklı falan bişeyler alcaktım bulamadım bunları yedim cünkü spora gitcektim cünkü açtım :KK1:

Akşam
şekersiz nescafe

dünde wcye çıkamamıstım o yüzden mi bilmiyorum bu sabah 58,5 cıktım cumaya göre -100 ama az yedim yani ben 57 bekliyodum :KK1:
su da 2,5 litre icmisimdir

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEspor yarışması(08-14)En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

PEMBE TAKİM

(320) poncikbirgelincik :120+120+80
(213) Buki_89: 30+30+20+60+27+45
(454) justholdmetight: 142 + 92 + 95 + 125
(180) denetim:100+40+40

MOR TAKİM

(230)Keptinn:60+130+40
(100) senad :100
() SekerPancarii:30+60
(997) Yuzlesmegunu : 180 dk + 287 + 180+350

PEMBE TAKİM: 1166
MOR TAKIM: 1327

işyerinden spora spordan yolu uzatarak eve yürüdüm tahmini 2 saat yürüyüş 80 dakikada spor

Back
X