Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bundan mı kız

Merdiven gibi spor aleti yazdım googlea :KK70: :KK70:

Yarım saat iyi de bi süre sonra müzik listem bitiyor açıp video dizi falan izlesem gider aslında :KK53:

ahahahaha yok kız değl merdivenle alakası yok bende baktım neettede bulamadım
spor-salonu-acmak-11333.jpeg

şöyle bişey ama daha yukarda biim salondaki cokk yoruyo 15 dk yapıyorum burnumdan terler akıyo :D:D:D:D
radyo aç :D:D:D

silmisim ben :deli:
bencede kuzum öyle yap kilon ne alemde

coook sıcak ya napcaz böyle ama yagmur geliy diyolar :deli: yemeğimi yedim :kk77:
tam bilemiyorum dün tartılmadım bugün tartılmadım şişlik te var ayak parmaklarım ellerim ve karnım acayip şiş bu hafta listeye giremem ama haftaya gerekirse şok yapacam girecem listeye

ahahahaha yok kız değl merdivenle alakası yok bende baktım neettede bulamadım
spor-salonu-acmak-11333.jpeg

şöyle bişey ama daha yukarda biim salondaki cokk yoruyo 15 dk yapıyorum burnumdan terler akıyo :KK70::KK70::KK70::KK70:
radyo aç :KK70::KK70::KK70:

Çok mantıklı cidden niye düşünemedim :D Şaka değil :D
Bugün radyo açayım şarkılar karışık olur mis :KK53:

Bu kalp hızını da arttırır ondan öyle sucuk gibi oluyon :sampiyon:

Valla yürüyüşten rahat geldi bana ya
Bir de totonun acımasına bir çözüm bulabilsem :KK70:

Maksat kilo vermekse bence evet kendin de yapabilirsin
Benden iyi biliyorsun en azından ne neye denk
Besinlerin içinde karbonhidrat, yağ ve protein değerlerini, kalori değerlerini iyi okur yaparsın diye düşünüyorum
Sana verdiği menüleri ben beğeniyorum
Ama yumurta kalitesi için diyordun o nasıl olur bilemedim
3 haftadır beslenme şeklim değişmedi ... protein ağırtlıklı gidiyorum yağ oranımın azalması gerek demişti kalite için ..yağ yakıcı besinler ve spor ile hallederim bence birde spor sonrası protein tüketimi yaparım kalori sayarım ... birde aşılama yaptırcam önce dr kabul ederse rapor haklarımı kullanmak için yani kalite bu noktada çok ön planda da değil

Çok mantıklı cidden niye düşünemedim :KK70: Şaka değil :KK70:
Bugün radyo açayım şarkılar karışık olur mis :KK53:

Bu kalp hızını da arttırır ondan öyle sucuk gibi oluyon :sampiyon:

he kız valla artıtıyo normalde ben hiç terlemem ama tshirtim su gibin oldu :deli:
aç aç ben gidince arkadaşmla konusuyorum sohbet muhabbet hemen bitiveriyo :KK53:

ooovv 3 haftayı peşin mi alıyo sebep nymiş:deli::deli::deli::deli:

bende yedim bu sıcakta imam bayıldı yedirdiler bana :ruh:

aaaa asistana niye bırakıyo yaa öle sacma sey mi olurmş randevu erteletemiyo mu

yok artık abartma o akdarrrr:olamaz:
diyetisyenlern hepsi burda öyle canım aylık alıyor yani

3 haftadır beslenme şeklim değişmedi ... protein ağırtlıklı gidiyorum yağ oranımın azalması gerek demişti kalite için ..yağ yakıcı besinler ve spor ile hallederim bence birde spor sonrası protein tüketimi yaparım kalori sayarım ... birde aşılama yaptırcam önce dr kabul ederse rapor haklarımı kullanmak için yani kalite bu noktada çok ön planda da değil

O zaman ilk hedef kilo vermekse kendin yaparsın zaten bence de
Ama az yeme sen proteinini güzel güzel al yine:KK31:
Günlük de hesaplarsın önceki listelerinden de bir fikrin vardır ne kadar kalori alman gerektiğini
Bir süre sonra ezberliyorsun zaten kolay oluyor

he kız valla artıtıyo normalde ben hiç terlemem ama tshirtim su gibin oldu :deli:
aç aç ben gidince arkadaşmla konusuyorum sohbet muhabbet hemen bitiveriyo :KK53:

Heğ sen arkadaşınla gidiyon ondan kolay oluyor işte ben odada tek duvara baka baka :D :KK31:

O zaman ilk hedef kilo vermekse kendin yaparsın zaten bence de
Ama az yeme sen proteinini güzel güzel al yine:KK31:
Günlük de hesaplarsın önceki listelerinden de bir fikrin vardır ne kadar kalori alman gerektiğini
Bir süre sonra ezberliyorsun zaten kolay oluyor

Heğ sen arkadaşınla gidiyon ondan kolay oluyor işte ben odada tek duvara baka baka :KK70: :KK31:

sıkıcı :D

esimin okulu benim kendi isim cok yogun bi hafta oldu, esimin sinavlari gecememe ihtimaline karsi bikac devam edebilecegi okulada yazalim dedikki ne olur ne olmaz bosda kalmasin o daha kötü olur diye, kendisi Sabah aksam ders calistigi icin basvurular bana kaldi üc gün boyunca resmen maf oldum istenilen kagitlari topla gecerli fotokopie yaptirma falan derken gitmedim yer kalmadi bide üstüne benim kendi isimde daha belli degil sürekli müdürlere kendimi ispat etme durumundayim oda beni cok stress yapio cok yogun günlerim var yani anlican canim
ooyyyy geercekten cok yogun geçmişşşş:ruh::ruh::ruh:

Kavunları yiyorum yine bakalım üzerine de soğuk su :deli:
Bir 100-200 gram da buradan gitsin lütfen :dua:
Ucunda kaptinn kaptinn a rezil olmak var yine :KK70:
:halay::halay::halay::halay:
bekliyore :KK53::KK53:

diyetisyenlern hepsi burda öyle canım aylık alıyor yani
aa ne münasebet belki gitmicem bırakcam cnm istemicek:KK53:

Back
X