- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #217.741
aynennn sonra ama gelsin gezmelerrrrr esimin stress bitio benim stressim bitio ohhhh keyifanam bu sıcaktaaaaa
bu haftayı sag salim atlatta daha da bişey olmaz sana:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynennn sonra ama gelsin gezmelerrrrr esimin stress bitio benim stressim bitio ohhhh keyifanam bu sıcaktaaaaa
bu haftayı sag salim atlatta daha da bişey olmaz sana:
her ofiste var ole değişik tiplerhe ona çarpıyomş![]()
oooohhh miiissss nerelere gitceniiizzaynennn sonra ama gelsin gezmelerrrrr esimin stress bitio benim stressim bitio ohhhh keyif
İptal ettim kuzum vücut yağ oranımı düşürmek hedefim o da protein ile daha hızlı oluyor zaten .. senin listelerden de kopya çekerim artıkO zaman ilk hedef kilo vermekse kendin yaparsın zaten bence de
Ama az yeme sen proteinini güzel güzel al yine
Günlük de hesaplarsın önceki listelerinden de bir fikrin vardır ne kadar kalori alman gerektiğini
Bir süre sonra ezberliyorsun zaten kolay oluyor
Heğ sen arkadaşınla gidiyon ondan kolay oluyor işte ben odada tek duvara baka baka![]()
![]()
bilmiyorum valla iyi bir tatil belki iyi gelirayy nolcak kiz bizim bu halimiz
her ofiste var ole değişik tipler
oooohhh miiissss nerelere gitceniiizz![]()
Gözün aydın cidden bu sıcakta klima varken kapalı durması acımasızlıkoh şimdi açtı![]()
Gözün aydın cidden bu sıcakta klima varken kapalı durması acımasızlık![]()
hadi iyisinoh şimdi açtı![]()
kız sen napıyon bi geliyon bi gidiyon şüpheye düşüyorum acab burda yazıyodun da ben mi görmüyodm deyiiiGözün aydın cidden bu sıcakta klima varken kapalı durması acımasızlık![]()
MALESEF AYLIK ÇALIŞIYORLAR İŞTEooyyyy geercekten cok yogun geçmişşşş
bekliyore
aa ne münasebet belki gitmicem bırakcam cnm istemicek![]()
NİYE KAPATIYOR HÖDÜK MÜ NE BU SICAKTAbende patronum klimayi kapattı
![]()
NİYE KAPATIYOR HÖDÜK MÜ NE BU SICAKTAbende patronum klimayi kapattı
![]()
Valla doğru bir geliyorum bir gidiyorum güzel tespit hepsini okudum yazılanların da nerden girsem muhabbete bilemedim havalardan girmek güzel oluyorhadi iyisin
kız sen napıyon bi geliyon bi gidiyon şüpheye düşüyorum acab burda yazıyodun da ben mi görmüyodm deyiii![]()
BEN ESKİDEN SORUYORDUM YAZ VEYA KIŞ ŞİMDİ KAFAMA GÖRE TAKILIYORUM ÜŞÜYÜP HASTA MI OLAYIM YADA SICAKTAN BAYILYIM MIdirek ona vuruyomuş![]()
BEN ESKİDEN SORUYORDUM YAZ VEYA KIŞ ŞİMDİ KAFAMA GÖRE TAKILIYORUM ÜŞÜYÜP HASTA MI OLAYIM YADA SICAKTAN BAYILYIM MI
siz şöyle oturun derim klima çarpmaz hem bende sıcaklamamış olurum derimbende sormuyorum acıyorumda kapatınca inadına gidip acamam![]()
vallah tam belli degil daha önce bi buralarda biraz gezelim görmedigimiz sehirlere gidelim dioz günübirlik... ve italya bide fransa da var planda hep böyle kisa kisa tatiller yapalim dedikher ofiste var ole değişik tipler
oooohhh miiissss nerelere gitceniiizz![]()