- 26 Eylül 2015
- 513
- 603
- 23
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #217.801
86,7 çıktım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yinede tebrikler tatlim 71 görmeden 70 gördün masallahDune gore -400 olsam her sey tamamdi
Bi insan 3 saat bisiklet surup 1000 kalori alip +400 olabilir dune gore
Hayatin benimle alay etme sekli herhalde bu
![]()
nerdeyse 2 kg cok cok iyi86,7 çıktım
ya gidememne cok üzüldüm kuzumGünaydin kizlar, malesef bugün kinaya gidemiyorumdün olmasi gereken tüm isler ters gitti hepsini bugün halletmem gerekio, kinanin olacagi yerde bizim evimize 2 Saat mesafede yani hayatta yetismez, esim deseniz zaten bitik durumda ders masalarinda uyuyo resmen... berbat günler pes pese gelio zaten genelde geldimi hersey üst üste gelirmis
100gr daha olsa 1 kgama bu kosturmanin kiloma iyi geldini söyliyebilirim, en azindan buhafta iyi giden bisey var.
Sabah 68,9 ciktim Hemde tam yani oynamadi etmedi nasiil becerdim bilmiorum ama hedefimi tam olarak tutturdum
kuyumcuları gezicez kuzum hazır altın düşmüşken bi bakalım dedik
bileeenzik alcak nişanlım bana![]()
neye niyet neye kısmetyine de cok iyi
![]()
86,7 çıktım
Günaydin kizlar, malesef bugün kinaya gidemiyorumdün olmasi gereken tüm isler ters gitti hepsini bugün halletmem gerekio, kinanin olacagi yerde bizim evimize 2 Saat mesafede yani hayatta yetismez, esim deseniz zaten bitik durumda ders masalarinda uyuyo resmen... berbat günler pes pese gelio zaten genelde geldimi hersey üst üste gelirmis
ama bu kosturmanin kiloma iyi geldini söyliyebilirim, en azindan buhafta iyi giden bisey var.
Sabah 68,9 ciktim Hemde tam yani oynamadi etmedi nasiil becerdim bilmiorum ama hedefimi tam olarak tutturdum
yinede tebrikler tatlim 71 görmeden 70 gördün masallah
bende cok üzüldüm hatta azönce ise gelirken arabada tutamadim kendimi agladim esime beli etmim dedim evde, cok heves etmistim bide elbise aldim falan nebilim istemistim cok yani gitmek...nerdeyse 2 kg cok cok iyi
ya gidememne cok üzüldüm kuzum
vardır bunda da bi hayır boşver hem hafta sonu eşine güzel yemekler yaparsın stresini atar az da olsa
100gr daha olsa 1 kgçok iyi bebeğiimmm
nereye yarin tatlim? evet islerimi halletcem isden erken cikip, heryer kapatmadan yetismem lazimKolay gelsin canım geldi mi üst üste geliyor bazen ama bugün işlerini halleder yarın gidersin, eşin de birkaç saatlik bir uyku çeksin sonra çalışır
nereye yarin tatlim? evet islerimi halletcem isden erken cikip, heryer kapatmadan yetismem lazim
Kolay gelsin canım geldi mi üst üste geliyor bazen ama bugün işlerini halleder yarın gidersin, eşin de birkaç saatlik bir uyku çeksin sonra çalışır
Koşarak inanılmaz kalori yakıyorsun
Sağol kuzuş seni de mezun ediyoruz galiba 900 gramın kalmış![]()
evet canim insallah haftaya mezunum yani 68 tutururum insallah ama tabi belki hedefimi degisirim
bende takip etmiyodum taaaa kiii düğün yaklaşana kadarHeğ düğün işleri hadi bakalım hayırlı olsun bilmiyorum ki düştüğünü ben de takip etmiyorum ettikçe sinirim bozuluyor yukarı yukarı gidiyor hep çünkü
1.3 kilo vermişim az mı dimi
Ay çok iyi değil mi
Kolay gelsin canım geldi mi üst üste geliyor bazen ama bugün işlerini halleder yarın gidersin, eşin de birkaç saatlik bir uyku çeksin sonra çalışır
Koşarak inanılmaz kalori yakıyorsun
Sağol kuzuş seni de mezun ediyoruz galiba 900 gramın kalmış![]()
evettt gelsin 60larrr yaz bitmeden seni 65lerde görcezAy haftaya kesin 6lardayım çok heyecanlı![]()
dimi insan hevesin edip kursagında kalınca bi üzülüyobende cok üzüldüm hatta azönce ise gelirken arabada tutamadim kendimi agladim esime beli etmim dedim evde, cok heves etmistim bide elbise aldim falan nebilim istemistim cok yani gitmek...
evet tualete cikmamistim azönce ciktim suan tartilsam kesin 68.8 yada 68,7 olmusumdur ama olsun![]()
bende takip etmiyodum taaaa kiii düğün yaklaşana kadarşimdi ilgimi cekiyo bakıyorm habire
bence ccok iyi veriyosun kilon azaldıkca vermelerinde durcak o yüzden şimdi ne verrisen kardırrr 2 şer 2 şer inmeye devam
evettt gelsin 60larrr yaz bitmeden seni 65lerde görcez
dimi insan hevesin edip kursagında kalınca bi üzülüyoama olsunn belki yetişirsin yada düğüne gidersin
bence de boşver haftaya daha cok eksi cıakrsın![]()
evet evet de ama sorun kina bugün, ben bugün gidp kinadan sonra kalcaktim, ama kinaya yetisemedikden sonra gitmemin bi anlami kalmio:)Önceden gidip kalmak istemiyor muydun canım orada
evet canim dügüne gitcez zaten haftaya ama bugün biraz salakca oldubende takip etmiyodum taaaa kiii düğün yaklaşana kadarşimdi ilgimi cekiyo bakıyorm habire
bence ccok iyi veriyosun kilon azaldıkca vermelerinde durcak o yüzden şimdi ne verrisen kardırrr 2 şer 2 şer inmeye devam
evettt gelsin 60larrr yaz bitmeden seni 65lerde görcez
dimi insan hevesin edip kursagında kalınca bi üzülüyoama olsunn belki yetişirsin yada düğüne gidersin
bence de boşver haftaya daha cok eksi cıakrsın![]()
evet evet de ama sorun kina bugün, ben bugün gidp kinadan sonra kalcaktim, ama kinaya yetisemedikden sonra gitmemin bi anlami kalmio:)
iviittttttt cok isterim bi bakim haftaya gercekten ulasmis olursam hedefime 65 olarak yenilicem hedefimiSen de kara kuru olacaksın heğ pıncır gibi![]()