Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Nisanlin aliyo demi onlarda millete gosteris yapsinlar kendi almadiklari takilarla:63: hee bosver zati evlenince kullanabilecegin zarif takilar alirsin:63:
nişanlımın kardeşi yapıyo :KK53: iki kardeş yetişmeye çalışıyolar işte ama ben tabisiiii isteklerimi geri cekmedim ilkte ne istiyosam hala aynısını diyorum bizim geleceğimiz onlar heec gusura kalmasınlar:63:
Şu saate kadar bekledim biraz daha eksi çıksın diye ama inmedi bi 100 gram daha :kızgın::ruh:
he ya bi 500gr olaymişşş:ruh:
olsundu güzel verdin ve 5lere düştün sonunda :rolleyes::rolleyes::rolleyes: sende bizdensin artıkın :rolleyes:ponciki sollar geçersin bu gidişle bana bile yetişirsin :D:D

***14. TAKIM 526. ETAP ***

poncikbirgelincik(58,6///%)sabit
senad(60/59.6/0.4/%0.67)
Buki_89(69,8/68,9/0,9/1,30%)

Vanillav(72/70.7/1.3/%1.81)justholdmetight nick değişikliği yaptı
Yuzlesmegunu(88,6/86.7/1.9/%2.14)
Sekerpancarii(53.4///%)sabit

14. Takım Ortalama:%0,875
Veee 5lere giriş yapılmış :halay::KK200:

nişanlımın kardeşi yapıyo :KK53: iki kardeş yetişmeye çalışıyolar işte ama ben tabisiiii isteklerimi geri cekmedim ilkte ne istiyosam hala aynısını diyorum bizim geleceğimiz onlar heec gusura kalmasınlar:63:

olsundu güzel verdin ve 5lere düştün sonunda :rolleyes::rolleyes::rolleyes: sende bizdensin artıkın :rolleyes:ponciki sollar geçersin bu gidişle bana bile yetişirsin :KK70::KK70:
Yalnız ben hiç mezun olamayacağım sanırım :confused: 52 abartmışım sanki biraz zor bir hedef olmuş :KK70: bakalım napcemHoppa

olsundu güzel verdin ve 5lere düştün sonunda :rolleyes::rolleyes::rolleyes: sende bizdensin artıkın :rolleyes:ponciki sollar geçersin bu gidişle bana bile yetişirsin :KK70::KK70:
Ayy kaynında mi yapiyi kiyamam ya:D ni guzel :KK200: kayınbabanin yapmasi gerekeni iki kardes yapiyi:tokat:neyse ağzımızı bozmuyak:mapus: aynen belli seyler nisanlilikta alindi alindi yoksa evlenince kimse bilezik neyim dizmez dizemez evin geciminden sira gelmez cunku:silah:

Canım gelir de senin işin gücün de var
Yoksa ben gibi çoğunlukla evde olsan daha çok yaparsın
Ben düşünüyorum boşta kalınca ders falan bitince
Napayım diyorum
E boş duracağıma spor yapayım diyorum :KK53:
Yarın akşam sen de abanırsın spora :spor:
bende öyle oldum gerçi dersler hep bir yndan devam etmeli unutmamak için kazanırsam 3 sene stajdan sonra sınavlar var yine :D ....
görümceyi yolcu ettik çok şükr artık bende daha düzenli beslenip spor yapacam eşimle evde olduğu süre akşam yürüyüşe çıkıcaz o olmadığı günlerde evde kendim spor yaparım yaşasın diyet enerjisi yeniden içime doğdu :spor:

bende öyle oldum gerçi dersler hep bir yndan devam etmeli unutmamak için kazanırsam 3 sene stajdan sonra sınavlar var yine :KK70: ....
görümceyi yolcu ettik çok şükr artık bende daha düzenli beslenip spor yapacam eşimle evde olduğu süre akşam yürüyüşe çıkıcaz o olmadığı günlerde evde kendim spor yaparım yaşasın diyet enerjisi yeniden içime doğdu :spor:
Biri varken zor oluyo kuzum artik daha motive olursun:halay:gelsin eksilerr:halay: kiz sen diyetisyen listene devam ediyon mu:sus:

Ayy kaynında mi yapiyi kiyamam ya:KK70: ni guzel :KK200: kayınbabanin yapmasi gerekeni iki kardes yapiyi:tokat:neyse ağzımızı bozmuyak:mapus: aynen belli seyler nisanlilikta alindi alindi yoksa evlenince kimse bilezik neyim dizmez dizemez evin geciminden sira gelmez cunku:silah:
he berabercene yapıyoalr yoksa onlar haricinde kimsede bi hareket hazırlık yok :deli::deli: hala pikniklere gezmelere gitmeye devam ediyolar:tokat::tokat: sonrada nişanlıma akşam gelirken arayıp sipariş veriyolar sunu al bunu al deyi :tokat::tokat::tokat:su an cok sinirlendim :DD:

Boyum 163 dediydi hayatımda bir kere diyetisyene gittiydim orada ölçmüştü doktor :oops: hedef kilom 52 okul açılana kadar sonrasına bakacağım :KK53:
Hmm 7 kilo vercen 2 ay demi okullara:kahve: ayda 3 bucuk kilo verilir bi rakam bence:halay:yaparsinnn yaparsinn:halay:

he berabercene yapıyoalr yoksa onlar haricinde kimsede bi hareket hazırlık yok :deli::deli: hala pikniklere gezmelere gitmeye devam ediyolar:tokat::tokat: sonrada nişanlıma akşam gelirken arayıp sipariş veriyolar sunu al bunu al deyi :tokat::tokat::tokat:su an cok sinirlendim :KK70:D:
Ay ama gercekten sinir bozucu adam düğün mü yapsin onlara gida mi yetistirsin:D evlenince de arar onlar sunu al oğluuğmmm gelirkene bunu da all diye:Ds~

Back
X