Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Saatin ne önemi var her saat her şeyi yerim valla ben :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

saat önemli değil ama yaz kış yiyecekleri var yazın balık sevmemm mesela haşlanmış yumurta :kusmuk:

Haftaya bi duraklama yaşayacak gibi hissediyorum bende ama dur bakalım çünkü bu haftaki diyetimle normalde 1 kilo verirdim sadece 400 verebilmişim :skandal:senin bu hafta gider durdu duracağı bir haftayı dayanma eşiği kırılacak vücudunun inşallah bu hafta :KK73::KK76:

inşallah yaşamazsın canım en azından 400 vermişsin bende o da yok inanılmaz moralim bozuldu :KK43:

saat önemli değil ama yaz kış yiyecekleri var yazın balık sevmemm mesela haşlanmış yumurta :kusmuk:

inşallah yaşamazsın canım en azından 400 vermişsin bende o da yok inanılmaz moralim bozuldu :KK43:
Bozma moralini yeşil çayı şekersiz Türk kahvesini artır spor diyet aynı devam et gider bu hafta :KK51:

Favorilere ekledim bunu
Doğaldan çıktım ya bir kez bakalım bu hafta yine çıkarsam artık kavun mavun da uğraşmam zaten
Olmadı bunu yaparım
Peki ölçüleri ne kadar olacak?

Bu hafta her gün yap spor haftaya listeye dön bence özledik :KK60:

Yarısını içiyorsun canım bir porsiyon için :KK31:
günlük 500 ml fazla olur dimi 250 ml içeyim....
1tatlı kaşığı yeşil çay ama ben şu sallama olanlar varya ondan alıyorum 2 çubuk tarçın 4 5 karanfil 1 limon 1,5 lt sıcak su ama 1 ltye yapıp 500 ml soğuk su ekliyorum demlendikten sonra soğuk içmek için ara ara içiyorum sabah 11 gibi içtim arkası wcye çıktım ....
dönecem kuzum diyetisyen bir bakıma hata oldu listeden çıkamadım kaçamak yaptım yemekten kısamadım vs hafta sonu şoklama yaparım bugün akşamda sadece spor ve 250 ml süt ince dilim karpuz yicem

Çok et vardı güzeldi bence de 6 günden sonra duracaktı gidişata göre kilo vermem bende orada bıraktım çünkü ikinci hafta da ilki ile aynıydı ilk iki gün süper kilo verdiriyor sonra yavaşladı bende ama yavaşlamayanlar da var vermesi et dışında yumurta ve ıspanak çok vardı kahvaltıları garipti işe yarıyor ama eziyetli gibi

Ben bir o İsveç diyeti topicine uğrayacağım ya et yiyip kilo vermek kadar güzel bir şey yok herhalde :D
Neden eziyet olsun ki :KK53:

Ben ton balığını hiçbir vakitte sevmem bak :D

Kız ponçik seninle damak zevklerimiz benziyor bizim :KK53:

günlük 500 ml fazla olur dimi 250 ml içeyim....
1tatlı kaşığı yeşil çay ama ben şu sallama olanlar varya ondan alıyorum 2 çubuk tarçın 4 5 karanfil 1 limon 1,5 lt sıcak su ama 1 ltye yapıp 500 ml soğuk su ekliyorum demlendikten sonra soğuk içmek için ara ara içiyorum sabah 11 gibi içtim arkası wcye çıktım ....
dönecem kuzum diyetisyen bir bakıma hata oldu listeden çıkamadım kaçamak yaptım yemekten kısamadım vs hafta sonu şoklama yaparım bugün akşamda sadece spor ve 250 ml süt ince dilim karpuz yicem

500 ml demek 250 kalori canım evet çok olur
Zaten bir porsiyonu yarısıymış üzerinde de öyle diyor
Pancar da öyle dediydi
Diyetisyen neden hata olsun ki canım güzel menüler öğrendin bence ilk hafta da çok güzel kilo vermiştin aslında

çok güzel ilerlemişsin 6 ayda bile o kadar kilo veremedim ben :KK70: :KK70:

Çünkü yumurta kapıya geldi benim :deli:
Yeni hayatıma tombiş başlamak istemiyorum artık ben de çıtırlara bakıp can yakacağım yeter :D

Ben bir o İsveç diyeti topicine uğrayacağım ya et yiyip kilo vermek kadar güzel bir şey yok herhalde :KK70:

Ben ton balığını hiçbir vakitte sevmem bak :KK70:

aynen öyle bende sevmem :kusmuk:
lahmacun severim ben kebap severim hamurişi mantı severim ot sevmem :KK53:

Heğ aynen hamur işi + et
Sebze önüme konmasa aylarca aramam
Geçen yazmışsın benim sebze anlayışım taze fasulye diye ay çok güldüm kendimi gördüm orada :KK70:
Çikolata da kakao ağacından sonuçta o da bitki : p

Acaba kür mü yapsam ya
Şöyle birkaç günlük
Tavsiye edebileceğiniz varsa açığım kızlar :halay:

Ben bir o İsveç diyeti topicine uğrayacağım ya et yiyip kilo vermek kadar güzel bir şey yok herhalde :KK70:

Ben ton balığını hiçbir vakitte sevmem bak :KK70:

Et değil de o haşlanmış yumurta tuzsuz :kusmuk:

Bugün çok bir iyimsersin kaptan :KK70:
Her şeye pozitif bakıyorsun ama iyidir bence bu ruh halini korumak lazım :KK70:
Evin ilk temizliği iyi gelir bence ben seviyorum temizlik böyle kafam rahatlıyor sanki :KK70:

Benim şişlik yok da o kısım acıyor
Şimdi baktım biraz koşucu sendromu denen bir şey varmış
Böyle ben gibi çaylaklar lömbür lömbür koşunca o bölgede olabiliyormuş aşırı yükten :ruh:
İşte sen kim 5 km koşmak kim ama ille suyunu çıkartacağım yürüyüş ve Jilliandan öte bir şey yapmam artık :ukala:
Kendi kendine geçer mi ki kaptan :işsiz:
evet bugün moralimi bozmamaya karar verdim :D:Dzaten bozsamda düzelmiyo:D
geçer kuzu niye geçmesin ebedi kalmaz hoş :KK53: fazla yüklenmemeye bak boz koy arada falan :KK51:
dile kolay geliyor kaptan :KK70: :KK70:
evet anlatırkn cok kolay cidden :D:D nişanlımda diyo temizlik bezlerini hazırla banane dedims enin ev daha yakın sen getir bari onu taşımayaym :D:D

1 tabak ölçüm dolu dolu yemek kaşığıyla 4 max 5 kaşıktır ona çok dikkat etmiyorum yani dolu dolu 5 kaşık sebze yemeğinden zarar gelmez benceeee
ara öğün getirdim bugün haftaya kadarda hep getircem yanıdma geçen hafta hep düzenli ara öğün yemiştim akşamları da tyemek yemiştim geçiştirmedim yani bu hafta geçiştirdim hiç kilo veremedim haftaya bakalım nolcakk

ahahahha düsüncelilermis gerçekten benimkiler onu bile düsünemiyo ya :tokat::tokat:

vercem kuzum o sorumlulugun altına girmek istemiyorum alırsa tabi sözlüm demis babasına poncık geri vercekmis saklamak istemiyo düğünde geri takarsınız diye kp ben onları kızın kolundan cıkarıp geri almam demiss ama ben israr edicemmm kaybederim falan :KK57::KK57:

sıcakta ton balığı :kusmuk:
çok düşüncelidirler savolsunlar :deli::deli:

Aynen kaplumbağa adımları ile gidiyorum ama olsundu :KK9:

Ay inşallah bu sene hiç bi şey olmadı aşk taraflarından ya çok sıkıcıydı aşk hayatım :confused: bakalım inşallah seneye bir şeyler olsun artık :KK36:

Yedik yine tokatı :skandal:

Teşekkür ediyorum efendim :KK51::KK36:
evet aşksız sıkıcı oluyo cidden platonikte olsa şart heyecan için :D:D

bende kahvaltıda lahmacun yiyebilirim mesela :KK70::KK70::KK70:
süper ama takılıp kalınca :bicak:
ben kahvaltıda mantı yemiş insanım:sus::sus::sus:

Heğ aynen hamur işi + et
Sebze önüme konmasa aylarca aramam
Geçen yazmışsın benim sebze anlayışım taze fasulye diye ay çok güldüm kendimi gördüm orada :KK70:
Çikolata da kakao ağacından sonuçta o da bitki : p
Bende hiç sevmiyorum sebze :deli: et en sevdiğim hamurişi ve tatlı Zati mükemmel mantı ise hamurişi ve Eti birleştiren bir şaheser :hamarat:

evet bugün moralimi bozmamaya karar verdim :KK70::KK70:zaten bozsamda düzelmiyo:KK70:
geçer kuzu niye geçmesin ebedi kalmaz hoş :KK53: fazla yüklenmemeye bak boz koy arada falan :KK51:

evet anlatırkn cok kolay cidden :KK70::KK70: nişanlımda diyo temizlik bezlerini hazırla banane dedims enin ev daha yakın sen getir bari onu taşımayaym :KK70::KK70:

evet aşksız sıkıcı oluyo cidden platonikte olsa şart heyecan için :KK70::KK70:

Mantı en büyük aşkım :halay: çok özledim o_O

Et değil de o haşlanmış yumurta tuzsuz :kusmuk:

Ben hep tuzsuz yiyorum onu :D Bana sıkıntı yok

evet bugün moralimi bozmamaya karar verdim :KK70::KK70:zaten bozsamda düzelmiyo:KK70:

evet anlatırkn cok kolay cidden :KK70::KK70: nişanlımda diyo temizlik bezlerini hazırla banane dedims enin ev daha yakın sen getir bari onu taşımayaym :KK70::KK70:

evet aşksız sıkıcı oluyo cidden platonikte olsa şart heyecan için :KK70::KK70:

Bize yayıyorsun işte pozitif enerji ne güzel :eğlence:
Bir de 1. olaydık bu hafta :KK53:

Bende hiç sevmiyorum sebze :deli: et en sevdiğim hamurişi ve tatlı Zati mükemmel mantı ise hamurişi ve Eti birleştiren bir şaheser :hamarat:

Katılıyorum et + hamur işi ise zaten ben cenneti görmüş gibi oluyorum :D

Peki bu İsveç diyetinde kiloları geri alma gibi bir şey oluyor mu bırakınca
Biz annemle düşünüyoruz şu an
Ama tamamen yapacağım diyemiyorum 13 gün yani
Birkaç gün denesem mi ki zararı olur mu sağlık açısından

Ben hep tuzsuz yiyorum onu :KK70: Bana sıkıntı yok

Bize yayıyorsun işte pozitif enerji ne güzel :eğlence:
Bir de 1. olaydık bu hafta :KK53:

Katılıyorum et + hamur işi ise zaten ben cenneti görmüş gibi oluyorum :KK70:

Peki bu İsveç diyetinde kiloları geri alma gibi bir şey oluyor mu bırakınca
Biz annemle düşünüyoruz şu an
Ama tamamen yapacağım diyemiyorum 13 gün yani
Birkaç gün denesem mi ki zararı olur mu sağlık açısından
Valla ben almadım geri hatta arada bir günlük ilk gününü yapıyorum detoks niyetine :KK70:

***14. TAKIM 526. ETAP ***

poncikbirgelincik(58,6///%)sabit
senad(60/59.6/0.4/%0.67)
Buki_89(69,8/68,9/0,9/1,29%)

Vanillav(72/70.7/1.3/%1.81)justholdmetight nick değişikliği yaptı
Yuzlesmegunu(88,6/86.7/1.9/%2.14)
Sekerpancarii(53.4///%)sabit

14. Takım Ortalama:%0,985

aman haftaya oluruz olsun :KK53: bize birincilikler yakışır :KK70:

Ay umarım oluruz artıkEn Büyük KK

Valla ben almadım geri hatta arada bir günlük ilk gününü yapıyorum detoks niyetine :KK70:

Ay bildirim gelmedi bana
Kimse de geri almamış ben de deneyeceğim ya
2 gün bile denesem kardır bakalım
Zaten anlarım kilo gidiyor mu gitmiyor mu
Heyecan yaptım şimdi ama kesin agresife bağlayacağım açlıktan :D

Back
X