Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benimde keskem dogustan hafif kasli bir vicidim ossaydi o zaman:KK70:

Doğuştan nasıl kas olacak kız
Normal herkes kadar olur
Six-packli mi doğacaktın ahahah :KK70:
Ama bazı vücutların kas kazanımı daha kolay oluyormuş diğerlerine göre
Şimdi detayını bilemicim geçen dinledim bir diyetisyenden

Ayy yapmamam lazim artık bıktım cabuk bitsin istiyom:KK70: az yemeyi düşünmeden spora odaklanmak istiyorum :mapus: ben diyet yaparken sporu pek keyifli yapamiyom:KK47:

Valla diyetle hiçbir şey eskisi gibi değil şimdi yalan olmasın hani açıp iki paket cheetos yiyemiyorum mesela film izlerken bana dokunuyor havuç veya salatalık kemirmek ama :KK70:

Doğuştan nasıl kas olacak kız
Normal herkes kadar olur
Six-packli mi doğacaktın ahahah :KK70:
Ama bazı vücutların kas kazanımı daha kolay oluyormuş diğerlerine göre
Şimdi detayını bilemicim geçen dinledim bir diyetisyenden

Valla diyetle hiçbir şey eskisi gibi değil şimdi yalan olmasın hani açıp iki paket cheetos yiyemiyorum mesela film izlerken bana dokunuyor havuç veya salatalık kemirmek ama :KK70:
Misila ergenlikten sonramm vicidim kaslanmaya baslayip mikemmeliyetini tamamlayinca o ölçüde kalaydi:Dhayaller paris:D
Ayy diyet bitince koruma ömür boyu süreceee icin cips arada kacamak anca:KK53:

O da kaçamak olur işte 13 kaloriymiş zaten
13 kalorilik kaçamaktan bir şey olmaz :KK70:

Evdeki sütler bitsin yarım yağlı isteyeceğim bakalım bizimkilerden veya light denerim umarım güzeldir tadı light peyniri de denedim yiyemedim :kusmuk:
Yarım yağlı peynir bile:kusmuk:
Gerek yok o kadarına zaten yağ a da ihtiyaç var yarım yağlı süt dene zorlama kendini bence

YouTubeda var kuzum bi kac tane bende yapcam bu hafta izin yaptıgım gunlerde:mapus:

Regl olmadan annemlerde cuma aksami biraz cok yemistim cumartesi bi tartıldım 56 çıktım sok oldum sonra regl oldum bu sabah 54.0 çıktım annemlerin tarti yarim kilo falan fazla çıkarıyo benim tartimdan 53.5im desem cumaya eksi olurum kesin inşallah bu hafta cok dikkat etcem
Insallah canım sen zaten 2 günde toparlarsın

Kizlar evime geldim, cok yoruldum yogun gecti baya su iki gün, napiosunuz özledim sizii
Hoş geldin buki nasılsın

Aynen bende protein ağırlıklı gidicem ama acik zor olacak esim yıllık izne çıkacak bu hafta ve 1 hafta evde olacak ama elimden geldiginde menulerimi ayarlicam:mapus:hic sevmedigim sey erkegin gunduz evde olmasi:KK70:
Benim eşimde hep evde bana yazık değil mi yaa : D allahtan kasıntı bir tip değil bir hafta çabuk geçer erkekler genelde sever eti pişir pişir koy önüne

Hoş geldin buki nasılsın

Benim eşimde hep evde bana yazık değil mi yaa : D allahtan kasıntı bir tip değil bir hafta çabuk geçer erkekler genelde sever eti pişir pişir koy önüne
Hee zaten o da dikkat ediyo tatli yapmami cok istiyo ama ben agzima surmicem yapinca:mapus:

11 de mi uyandın nasıl uyudun o saate kadar
geç yatınca uyurum ben kuzu daha uyurdumda işte sıcaktan :KK53:
Dün kızım kuzeniyle bek guzel oynadi ilk defa gece 12 de yatti:oha: ama simdi mızıttılar :KK70: saklambac oynarken benim kiz sobeledi diye ablamin kiz yitti benim kızı benimki de onu yitti küsüştüler:KK70: ablaminki daha küçük 3 buçuk yaşında özür dilerim bida yapmicamm diyo benim kiza yokk affitmedi benimki:KK70:kinlendi bi kere:KK70: simdi uyutuyoz ikimizde bebeleri:KK53:
ay allahım tripler falan hava da uçuşmuş :D küsüşmelerini yerim yaa :D

Back
X