Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SchonerDuft SchonerDuft
kaptinn kaptinn
Buki_89 Buki_89

Anca geldim kızlar ortopedideki doktorlara sabır diliyorum böyle bir yoğunluk olamaz resmen 180. sıradaydım
Bacağın üzerine fazla yüklenince stresten küçük çatlaklar oluşabiliyormuş :olamaz:
4 tane hap, krem verdi bir de ağır diye mide ilacı verdi zarar vermesin mideye diye
15 gün kullan geçmezse röntgen çekeceğim dedim o_O
1 ay da koşu yok, üzerine de çok yüklenme bir daha da ısınmadan öyle çok koşma dedi
Doğru düzgün bir şey yiyemedim canım da istemiyor zaten ama zorlayıp yiyeceğim olmadı yoğurt, ayran bir şey idare ederim ilaç içmem lazım
gecmis olsun canim, bak diyorum sana cok yüklendin iste yapma öyle kosuda cok dikat etmek lazim heleki isinmadan yapilan kosular cok tehlikeli:( senin zaten agriodu ayagin iyice üstüne gittin dimi? kiyamam ya bak sakin kosuya devam etme dinlendirmen gerekio

inşallah bebeğiiiim artı da olsan farketmez soncuta ilac kullanıyosun mazeretin var ama ben inanıyorum bu hafta da vericeksin:dua::dua: nasıl ilaçlar etki ediyo mu peki :KK51:

Dünyanın en bir tane kaptanısın valla keptinn :mad:
Birinin sana inanıyorum demesine ihtiyacım varmış çok mutlu oldum böyle gözlerim doldu :mad:
Daha rahat ettim kaptanım gece biraz zonkladı zor uyudum ama şimdi filan çok daha iyi :21:

gecmis olsun canim, bak diyorum sana cok yüklendin iste yapma öyle kosuda cok dikat etmek lazim heleki isinmadan yapilan kosular cok tehlikeli:KK43: senin zaten agriodu ayagin iyice üstüne gittin dimi? kiyamam ya bak sakin kosuya devam etme dinlendirmen gerekio

Evet çünkü var bende biraz :deli:
Böyle oklavaylan vuracaktın bana gitme diyecektin ki gitmeyeyim :sinirli:
Sağ ol canım
Zaten yasakladı 1 ay yok koşu moşu
Spor da üzerine yüklenmeden dedi yapacaksam eğer

0a1adc4bb02074c0e7e78be291ace3d1.jpg

6ee179bb20edd0fc2090d0750665e52b.jpg

f26a29001139502af4a63f9872deeeed.jpg

c83b23a07f765c2e8fd5094db2f0af4b.jpg

b4820791753c1c336473e664e75d64e0.jpg

Dünyanın en bir tane kaptanısın valla keptinn :mad:
Birinin sana inanıyorum demesine ihtiyacım varmış çok mutlu oldum böyle gözlerim doldu :mad:
Daha rahat ettim kaptanım gece biraz zonkladı zor uyudum ama şimdi filan çok daha iyi :21:
bn hep sizin yanınızdayım:KK19:
insan bazen umutsuzluga kapılabiliyo hele bişey için uzun süredir ugrasıyosan yorulduysan..
biz burda hep beraber zaıflıyoruz tm herkes biraz kendi içn zayıflıyo ama genel amacımız birbirimize destek olup beraber kilo vermek bence :KK60:
bu hafta az verirsin haftaya cok verirsin sorun değil senin sağlığın herşeyden önemli :21:

Ben çok mutsuzum
Tartıyı yine odamdan atacağım
Çünkü bugün 71.1 göründüm
Bu +600 demek
Bu hafta 6ları göreceğimden emindim

Ibuprofen, parasetamol + mefenoksalon kullanıyorum
Açtım prospektüslerini okudum bu sabah
Vücutta ödem yapabilir diyor
Bu hafta 6ları göremeyeceğim mi demek bu
Bileklerimde şişlik var :KK43:
Çok affedersiniz iğrenç belki ama idrarım bile iğrenç kokuyor
Şimdiden özür dilerim yani cuma günü için
Benim de moralim bozuk

Bugün o ilaçları sabah almayı deneyeceğim belki kandaki süresi erken biter ve su tutmaz?

Perşembe sabahı tekrar tartılırım
Olmazsa beni 2 hafta çıkartırsınız takımdan 2 haftalık çünkü ilaçlarım

Sonuçta düzenli spor ve az yeme ile bence kilo vermeye devam ederim değil mi?
Ve ilacı bırakınca birden gider o ödemler çünkü kilo değil yani!?
Ben dikkat ettiğim sürece gider değil mi kızlar
Morale ihtiyacım var motivasyonum düştü ya :cry:
kuzum ödemi bol su ile atarsın yeşil çay içersin maydonoz suyu gaz birikintisi varsa kimyonlu su aç karnına sabahları bir çay bardağı içersin ödem kalnmaz tatlım....
hem ne o öyle özür dilerim duymamış olalım önce birliktelik sonra kilolar önemli bizler için şuan da önemli olanda sağlığın ...
hem vücudun kilo vermeye alışık olduğu için verirsin kilo merak etme belki 2 kilo olmaz ama 1 kilo olur ..
2 hafta sonra ilaçlar bitince birden 2 3 kilo gidecektir kalan ödemler ile

Demek ki bende hep magnezyum eksik :D
bn hep sizin yanınızdayım:KK19:
insan bazen umutsuzluga kapılabiliyo hele bişey için uzun süredir ugrasıyosan yorulduysan..
biz burda hep beraber zaıflıyoruz tm herkes biraz kendi içn zayıflıyo ama genel amacımız birbirimize destek olup beraber kilo vermek bence :KK60:
bu hafta az verirsin haftaya cok verirsin sorun değil senin sağlığın herşeyden önemli :21:

Evet ya kaptanım aylarca uğraşıyorsun böyle önüne bir de ekstra engel konunca insan daha çok sinir oluyor sanki normalde yememek zor değilmiş gibi :KK12:
İyi ki 14. takıma çağırmışsın beni kaptanım buradaki destek ortamı çok güzel ve ben diğer takım arkadaşlarıma destek olmaktan da mutluyum :KK200:
Dünkü meseleyi soracaktım soramadım kaptanım moralin nasıl :KK200:

kuzum ödemi bol su ile atarsın yeşil çay içersin maydonoz suyu gaz birikintisi varsa kimyonlu su aç karnına sabahları bir çay bardağı içersin ödem kalnmaz tatlım....
hem ne o öyle özür dilerim duymamış olalım önce birliktelik sonra kilolar önemli bizler için şuan da önemli olanda sağlığın ...
hem vücudun kilo vermeye alışık olduğu için verirsin kilo merak etme belki 2 kilo olmaz ama 1 kilo olur ..
2 hafta sonra ilaçlar bitince birden 2 3 kilo gidecektir kalan ödemler ile

Ah şu kimyonlu suyu bana söyledin de dinlemedim işte yarın sabah onu deneyeceğim aç karınla muhtemel sebep su gibi duruyor gerçi el ve ayaklarımdan anlaşılacağı gibi :bicak:
Haftaya normal vereceğim zaten söz hem bacağım da daha iyi olur yine güzel spor yaparım :eek:
Çok güzel moral veriyorsunuz bana ya çok teşekkür ederim 2 hafta sonunda birden gidince 67-68lere düşünce çok mutlu olacağım öyle düşünücem ve en başta dediğin gibi su ve yeşil çay detoksuna başlıyorum bugün umarım 2 haftaya kalmadan o ödemi 100-200 g gibi atarım yavaş yavaş :dua:
Bu arada tebrik edemedim kendi derdimden ama gördüm 71.2 olmuşsun :KK9::rolleyes:
200 gram sonra takımdasın değil mi :KK19:

bnce vermez :KK53::KK53: ben olsam vermem yani :KK70: nişana 20 gün isteyen düğüne 3 ay ister :KK70::KK70::KK70: napcan 20 gün allasen bedavaya maaşından kesilcekkkkkk

heeeee benim patronum sen mi :tokat: maaşımdan da kesmiyo hemide :KK53: ama kessin yani istemiyorm 20 gün az değil :KK53::KK53: daha soramadım ama nişandan 1 hafta önce izine cıkcam sonra köye gitcez falan filan :KK70::KK70::KK70:
birşey demez bence... söyleyebildin mi

SchonerDuft SchonerDuft
kaptinn kaptinn
Buki_89 Buki_89

Anca geldim kızlar ortopedideki doktorlara sabır diliyorum böyle bir yoğunluk olamaz resmen 180. sıradaydım
Bacağın üzerine fazla yüklenince stresten küçük çatlaklar oluşabiliyormuş :olamaz:
4 tane hap, krem verdi bir de ağır diye mide ilacı verdi zarar vermesin mideye diye
15 gün kullan geçmezse röntgen çekeceğim dedim o_O
1 ay da koşu yok, üzerine de çok yüklenme bir daha da ısınmadan öyle çok koşma dedi
Doğru düzgün bir şey yiyemedim canım da istemiyor zaten ama zorlayıp yiyeceğim olmadı yoğurt, ayran bir şey idare ederim ilaç içmem lazım

geçmiş olsun kuzum noldu :KK57: ben kaçırmışım :KK43::KK43:

Demek ki bende hep magnezyum eksik :KK70:

Evet ya kaptanım aylarca uğraşıyorsun böyle önüne bir de ekstra engel konunca insan daha çok sinir oluyor sanki normalde yememek zor değilmiş gibi :KK12:
İyi ki 14. takıma çağırmışsın beni kaptanım buradaki destek ortamı çok güzel ve ben diğer takım arkadaşlarıma destek olmaktan da mutluyum :KK200:

Ah şu kimyonlu suyu bana söyledin de dinlemedim işte yarın sabah onu deneyeceğim aç karınla muhtemel sebep su gibi duruyor gerçi el ve ayaklarımdan anlaşılacağı gibi :bicak:
Haftaya normal vereceğim zaten söz hem bacağım da daha iyi olur yine güzel spor yaparım :eek:
Çok güzel moral veriyorsunuz bana ya çok teşekkür ederim 2 hafta sonunda birden gidince 67-68lere düşünce çok mutlu olacağım öyle düşünücem ve en başta dediğin gibi su ve yeşil çay detoksuna başlıyorum bugün umarım 2 haftaya kalmadan o ödemi 100-200 g gibi atarım yavaş yavaş :dua:
Bu arada tebrik edemedim kendi derdimden ama gördüm 71.2 olmuşsun :KK9::rolleyes:
ama tabi biz bu engellerde asla pes etmiyoruz En Büyük TÜRKİYE hem zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır:halay:
iyiki gelmişsin canım sende çünkü pozitif enerjilisin ve bunu bütün takıma yansıtıyosun :KK19:
aynu değişen bişey yok zaten bana bişey diyende yok daha kim bilir neler konusuluyoda nişanlım cok doldugu zaaman böyle anlatıyo bazılarını bende sinir oldugumla kalıyorum cünkü bnm yüzüme hep gülüyolar hiç bişey demiyolar :ukala:

heeeee benim patronum sen mi :tokat: maaşımdan da kesmiyo hemide :KK53: ama kessin yani istemiyorm 20 gün az değil :KK53::KK53: daha soramadım ama nişandan 1 hafta önce izine cıkcam sonra köye gitcez falan filan :KK70::KK70::KK70:

geçmiş olsun kuzum noldu :KK57: ben kaçırmışım :KK43::KK43:
bence vermez bak kesin :D:D:D ben olsam işi bırak madm derdim ama 20 gün sensiz idare ediyosa sonrasında da eder :KK53:
üf benden ne biçim patron olur heeee :KK53::KK53:

ama tabi biz bu engellerde asla pes etmiyoruz En Büyük TÜRKİYE hem zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır:halay:
iyiki gelmişsin canım sende çünkü pozitif enerjilisin ve bunu bütün takıma yansıtıyosun :KK19:
aynu değişen bişey yok zaten bana bişey diyende yok daha kim bilir neler konusuluyoda nişanlım cok doldugu zaaman böyle anlatıyo bazılarını bende sinir oldugumla kalıyorum cünkü bnm yüzüme hep gülüyolar hiç bişey demiyolar :ukala:

bence vermez bak kesin :KK70::KK70::KK70: ben olsam işi bırak madm derdim ama 20 gün sensiz idare ediyosa sonrasında da eder :KK53:
üf benden ne biçim patron olur heeee :KK53::KK53:

dost musun düşman mı be :D:D:D bende korkuyorum sana sınırsız izin demesin :D:D::D

Demek ki bende hep magnezyum eksik :KK70:

arada da içebilirisin kimyonlu suyu yeşil çayı da sürekli yapma zararı olmasın 3 gün yap mesela sonra bırak ...
bence sen fırsata çevirirsin ama ne olur spor yapacam diye zorlama kendini daha kötü olma sonra ....
evet son 200 gram dün fazla kalori tükettim sanırım gaz da doluyum bugün yeşil çay yapacam bende yarına umarım 70lri görürürüm

Evet çünkü var bende biraz :deli:
Böyle oklavaylan vuracaktın bana gitme diyecektin ki gitmeyeyim :sinirli:
Sağ ol canım
Zaten yasakladı 1 ay yok koşu moşu
Spor da üzerine yüklenmeden dedi yapacaksam eğer
evet bidahakina vurcam oklavayla sen gör... benim kosu konusunda is arkadasim sayesinde baya bi bilgilerim var:D kosarken bacakda yada ayakda herhangi bir aci agri hissedersen aninda birakmak zorundaymissin ve ertesi gün gecti diye de asla devam etmemeliymissin o agri olmayan günün üzerindende bir gün gecmesi gerekiomus... bunu bidaha unutma olurmu tatlim cünki kalici hasarlar birakabilir hadi simdi bir aya gececek ama bi ömür cekmek var sonunda ne gerek var bi haftada iki kilo degilde bi kilo ver sagligindan önemlimi canim... dikkat et lütfen kendine, bide diger sporlardada et kestigi an bi gün ara vermek gerekio onlarida unutma canim

dünkü menü
Sabah
dana jambon 52 kalori /2,4 gr yağ / 6,24g protein

1 omlet 93 kalori /7,33 gr yağ / 6,48 gr protein

17 gr tb ekmek/0,2 gr yağ / 1,64 gr protein

45 gr süzme peynir 100 kalori / 8,1 gr yağ / 5,4 gr protein

50 ml içim fit çikolatalı 25 kalori / 0,25 gr yağ / 3gr protein

ara
türk kahvesi sade

29 gr kuru kayısı 70 kalori / 0,15 yağ / 0,98 gr protein

öğlen
200 ml ayran 74 kalori / 3,2 gr yağ / 4 gr protein

6 gr badem 34 kalori / 3,24 gr yağ / 1,2 gr protein

ara

250 ml süt light 113 kalori / 3,75 gr yağ / 7,5 gr protein

2 gold nescafe sade

akşam

150 gr antrikot 248 klori/ 13,43 yağ / 29,43 protein

100 gr yeşil fasulye 31 kalori / 0,12 gr yağ / 1,82 gr protein

ara

321 gr karpuz 96 kalori / 0,48 gr yağ / 1,96 protein

spor sonrası
200 mil fit vanilyalı 98 kalori / 0,4 gr yağ/ 12 gr protein

Toplam kalori : 1074

Toplam yağ :43,04 gr

Toplam protein: 81,65 gr

Toplam karbonhidrat : 95,36

karbonhidratı çok kaçırdım dün ama şekerli şeyler istedi canım kuru kayısı ve karpuz bir arada olmaması gerekiyormuş karpuz 24 kayısı 18 ediyor

Toplam şeker: 37,20 gr
dün sporda ortalama 300 350 kalori yakmışımdır sabahta yürümüştüm

Back
X