Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

doğru diyorsun kuzum düğün arifesi kafanın rahat olması gereken en önemli dönemler ... gitme zaten ya kimse gitmesin bi,z böyle çok iyiyiz hep böyle kalalım mezunda olalım tabi ki

Mezun olunca da geyik topici açarız ki yeter ki gitsin artık kilolar :halay:

20 tlye 101den almıştım .... bende yicem 1 kase ama 68 e düştüğümde üstünede 1 saat spor :KK70: ancak erir

Keşke yine satılsa da alsam var mı ki şu an
En güzeli gramla ölçmek
1 saatlik sporla erir mi bilmiyorum ama şu peynirli turuncu cheetoslar var ya onları düşünüyorum durmadan :silah:

Velvette Velvette kaptanlığın hayırlı olsun kuzum

Teşekkürler :KK200: Korkuyorum bir hata yapmayayım yardımcı olun heğ bana :KK17:

Nereden hatırlayacaklar kız herkes kendine bakar senin elinde kanıt olacak videolu hem boşver :KK70:

Kanepede neyin yataydın :halay:

Yok mudur ki hmmm bir düşüneyim... :KK70:

Şaka şaka şeker yok ama yağ var ripped bitsin yicem :KK45:

Keşke bende de olsa tartı tartardım valla

Sırtım acıyor şu an ama genelde de seviyorum yer sert böyle sırtım eğilip bükülmüyor güzel oluyor :KK45:

ne biliyim orda yatasım geldi rahattı :D:D:D
hayırlı olsun kaptanım :KK200:

:KK19::KK19:
zor zamanlarda raikal kararlar iyidir:cool:
hem just benden daha dişli size kök sözktürür 1 ay da olsa:KK53:

gidemem gitmemmm:KK75:
helal olsun kuzum sizde helal edin belli mi olur belki tekrar dönerim kaptanlıga :mapus:
ama şimdilik biraz üzerimden sorumlulluk indirmem lazım ki hayatım daha kolay olsun :KK51:

üzülme kuzucuumm :KK15:

ama ben cidden üzüldüm :110: inşallah kendi cıkabilir ya o kadar seneyi yakmasınlar yazık günah :dua::dua:
rabbim yardım etsinnnn en hayırlısını nasip etsin :dua:
sende üzülme bak toplantına odaklan seninki bari güzel geçsin En Büyük KK

korkuyorum :KK17:

merhaba kızlaarr..
uzun zamandır devam ettirdiğim kaptanlık görevimden istemeyerek ayrılma karar aldımHoppa
burda hep beraber kilo verdik dertlerimizi sevinclerimizi paylaştık yeri geldi birbirimizle yarıştık ama hepimizin amacı aynıydı ve hedefe hep beraber yürüdük(yürüyoruz)

hepiniz biliyosunuz ki sorunlarım var telaşem var ve bu moral bozukluğuyla yeterince zaman ayıramıyorum size :cry:
ay ne zormuş böyle veda eder gibi:KK61:
aslında kaptanlığı bırakmayı hiç istemezdim :110:ama diğer türlü takıma zararım olmasından korkuyorum o yüzden kaptanlıktan ayırılıyorum:KK52:
ve yerime eylül ayına kadar(yurt dışına çıkana kadar) Velvette Velvette kapntanlık yapıcak

bende tabikide sürkli buralardayım yine aynı şekilde devam edicem :KK36:
motive edici yazılar menü yorumları tohatlar vs aynı şekilde devam :mapus:

poncikbirgelincik poncikbirgelincik
@senad
Buki_89 Buki_89
Velvette Velvette
@Yuzlesmegunu
@ParteMoralll
SchonerDuft SchonerDuft
SekerPancarii SekerPancarii
@zuzuzuzu1234
@sarraf
@selcanmehmetcan
:KK57:

Mezun olunca da geyik topici açarız ki yeter ki gitsin artık kilolar :halay:

Keşke yine satılsa da alsam var mı ki şu an
En güzeli gramla ölçmek
1 saatlik sporla erir mi bilmiyorum ama şu peynirli turuncu cheetoslar var ya onları düşünüyorum durmadan :silah:

Teşekkürler :KK200: Korkuyorum bir hata yapmayayım yardımcı olun heğ bana :KK17:
bir bak istersen bazen kalıyor ellerinde ...
evet geyik topiği iyi olur rahat rahat sohbet ederiz :D :D
peynirli deyince canım pasta istedi bugün zor geçecek sanırım bana evde kuru kayısı gömeyim azcık :D
sen altından kalkarsın kuzum bizde burdayız zaten

Bence döner kız 300 gramı kalmış sahalara dönüyor :cool:

Diyorsun ki battık yan gidelim :KK70:
Ossun kolayı light alırız 1 kalorilik onun kolayı var :KK70:
Neden kalorisiz cips veya çikolata yapmıyorlar böyle suni :KK70:
Hee ben hep oyle yaparim kunefe yer light kola icerim:KK70: ondan bu kadan zayifam:KK53:

bir bak istersen bazen kalıyor ellerinde ...
evet geyik topiği iyi olur rahat rahat sohbet ederiz :KK70: :KK70:
peynirli deyince canım pasta istedi bugün zor geçecek sanırım bana evde kuru kayısı gömeyim azcık :KK70:
sen altından kalkarsın kuzum bizde burdayız zaten

Peynirle pastayı nasıl bağlantı kurdun aralarında :D
Ben bugün daha 400 kalori almışım şimdi bir şeyler atıştırıcam gidip akşama da çorba falan :ruh:

Ay ben pek severim makyaj
Ama yazın pek yapmam
Bir göz altı kapatıyorum o da mor napayım
Ama kışın vuhuv :KK70:
Eyeliner, göz kalemi falan hepsi olacak
Kırmızı ruj kesin olacak
Azcık süslü kokanayımdır :KK70: :süslü:
Bende bayilirimmm makyaj yapmaya :halay: kirmizi ve pembe ruju sevmiyi esim :KK53: o yüzden suremiyom bende kahve ve gul kurusu tonlarina bayiliyorum ve kizil farlara:KK53:ve eyeliner:KK53: ve 40 kat rimel:KK53:ve highlighterim uzaydan bilem görünür :KK53::KK70:

tamam canim ah cok zor bi dönemden geciyoruz ya insallah hayirlisiyla atlatiriz bu dönemi:KK43: dua edin sizde olurmu

Tabii ki kuzum gerçekten içim cız etti yani 7 sene emek verip öyle kalmak çok kötü olur kendim de akademisyenlik hedeflediğim için ileride empati yaptım çok zor ya bu kadar okuyoruz gece uykusuz kalıyoruz yazık pek acımasız oluyor Almanlarda kurallar konusunda umarım yardımcı olurlar :dua:

Bende bayilirimmm makyaj yapmaya :halay: kirmizi ve pembe ruju sevmiyi esim :KK53: o yüzden suremiyom bende kahve ve gul kurusu tonlarina bayiliyorum ve kizil farlara:KK53:ve eyeliner:KK53: ve 40 kat rimel:KK53:ve highlighterim uzaydan bilem görünür :KK53::KK70:

Ay gül kurusu çok hoş :süslü:

Dimi böyle başlıyorum şimdi onu süreceez bunu süreceez derken ben yarım saat özene bezene çok güzel eyeliner çekerim ha :KK14:

Highlighter denemedim ama hiç elmacık kemikleri için mi çok parlak durmasın

Yine geldim sinirle buraya cemkirdim her zaman olduğu gibi kızlar pardon :KK70:
Nisnlim la konuştuk sen takma diyo ama o takiyo biliyorum bi yani buruk ailesinin desteği olmadığı içn onlar böyle olumsuz ters konuştukları için..
Biz yapicaz herseyi dinleme onları kulak asma diyorum elimde değil üzülüyorum diyo bende burda üzülüyorum. .
Tabiki paylasacaksin bizimlen:eğlence::KK200: aman siz anlasin iyi olun da gerisi hallolur:21:

Ay gül kurusu çok hoş :süslü:

Dimi böyle başlıyorum şimdi onu süreceez bunu süreceez derken ben yarım saat özene bezene çok güzel eyeliner çekerim ha :KK14:

Highlighter denemedim ama hiç elmacık kemikleri için mi çok parlak durmasın
Highlighter sari sac gibidir bi kere baslarsan onsuz duramazsin ahahah :KK70:ben ilk cok az sürüyodum simdi fan fırçamı ıslatıp sürüyorum daha da parlasin diye :confused:ayy gunes vurdukca o kadar guzel duruyo ki:confused:boyle başın doner:confused::KK70: bende gizil cekerim yalan yoh:KK53: kontur yapmayi da cok severim:KK53: sondjradeluxe makyajlarina bayiliyom profilimdeki kadin tabi onun kadar abartmıyom makyaji:KK70:

Ben çok mutsuzum
Tartıyı yine odamdan atacağım
Çünkü bugün 71.1 göründüm
Bu +600 demek
Bu hafta 6ları göreceğimden emindim

Ibuprofen, parasetamol + mefenoksalon kullanıyorum
Açtım prospektüslerini okudum bu sabah
Vücutta ödem yapabilir diyor
Bu hafta 6ları göremeyeceğim mi demek bu
Bileklerimde şişlik var :KK43:
Çok affedersiniz iğrenç belki ama idrarım bile iğrenç kokuyor
Şimdiden özür dilerim yani cuma günü için
Benim de moralim bozuk

Bugün o ilaçları sabah almayı deneyeceğim belki kandaki süresi erken biter ve su tutmaz?

Perşembe sabahı tekrar tartılırım
Olmazsa beni 2 hafta çıkartırsınız takımdan 2 haftalık çünkü ilaçlarım

Sonuçta düzenli spor ve az yeme ile bence kilo vermeye devam ederim değil mi?
Ve ilacı bırakınca birden gider o ödemler çünkü kilo değil yani!?
Ben dikkat ettiğim sürece gider değil mi kızlar
Morale ihtiyacım var motivasyonum düştü ya :cry:
Maydanoz sapi kaynatip icsen o odeme cok iyi geliyo kuzum moralini bozma odem somucta iner geri:eğlence:

doğru diyorsun kuzum düğün arifesi kafanın rahat olması gereken en önemli dönemler ... gitme zaten ya kimse gitmesin bi,z böyle çok iyiyiz hep böyle kalalım mezunda olalım tabi ki
bence de cok iyi olduk böyle :rapci: gitmek yokkk:duduk:

Zaten sen gönüllerdeki kaptansın ben formaliteden idare edicim 1 aylık o yüzden sık sık uğra buraya yani ne zaman rahat edebileceksen tabi :KK200:

Ay Almanyada öyle bir şart var dimi bazı bölümlerde bizi de haberdar et umarım kendisi çıkmasına izin verirler :dua:

Ben sen gibi lady değilim yapayım mı azcık çirkeflik kilo vermek için :KK70:
sağol bebeğiiimmm :KK200::KK200: eminim seviceksin bu işi:halay:
çirkeflik foraa :KK53::KK53::KK53:

Back
X