- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #218.821
annemin dolabında istesemde yiyemem onun insafına kalmış

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
annemin dolabında istesemde yiyemem onun insafına kalmış
cuma günü şeker diytimi devam ettirebilirsem kaçamak yok ama etmemişse kimse tutamaz beni![]()
![]()
Normalde 30 veya 45 dk yapiyom ama cok yeyince boyle yapicam artik ceza olsun bana bende katmer yaptim esim isteyince ama ben yemicektim tambugday ekmegimi getirdim sofraya ama esim iki bana al nolcak dedidemez olaydi
ayy baslayinca duramadim sonra yedim diye sinirlendim hazir paket kek yidim 2 dene ve peynirli cubuk
Niye boyle yapiyom bilmiyom ki halbuki cok yidin iste niye devam ediyon dursana
Sonra dedim napiyom ben mahvettim günü
en azindan sporla telafi edim didim
3 bucukda biraktim yemegi bida bisey yemezsem belki kilo almam
![]()
Afagahahahhahaha bu özlü sözün üstüne soz olmaz susuyorum![]()
oha 906 kalori mi100 dk twist shape stepper yaptim6348 adim attim
906 kalori yaktim
bacaklarim öldü galiba
![]()
O zaman devam ettirceksincuma günü şeker diytimi devam ettirebilirsem kaçamak yok ama etmemişse kimse tutamaz beni![]()
![]()
Ayy haftada bir geliyo kriz bana gozum dönüyo nasil yiyom anlamiyom yutuyom resmenAma cumartesi sadece sonra yine haftaya 70 dönersin garışmam
Bir de hafta ortasında yapıyon yani hani cumartesi falan olsa telafisi kolay da neden salı pıncır anlatsana biraz
Ya o öyle oluyor ben önceden inanmazdım kriz olayına da başıma gelince anladım bir bakmışsın gidiyor löp löp diye![]()
Ben ac degilim
cok acıktım![]()
Bu profilin guzelligi nine yidin![]()
Ayy haftada bir geliyo kriz bana gozum dönüyo nasil yiyom anlamiyom yutuyom resmendua et persembe gelmedi kriz salinin kurtarilir bi dali var yine de
![]()
ne yidin![]()
Hee senden özendim degsistirdim güzel deemiBu profilin guzelligi niyazdim ya
daha fazla yazmak istemiyom
900 kalori yaktim ama sporla
![]()
Yok be kuzum ama inşallah tanımadığım bu kız idolümYa perşembe olaydı bu da bir teselli tabi
O profildeki sen misin![]()
Bizde de mercimek corbasiyla dolma var bakam nasıl doycammmm200 g biftek yedim
Sabah durup durup gece birden kaloride tavan yapmam çok hoş ama yine 1000e tamamladım![]()
Ayyy canimmmmm simdi okudummmmmm. Allah kolaylik versin yaaa insallah bir cikar yol bulursunuzsinav puanlari yetmemis simdi haberini Aldidirek kendi cikmak icin basvurdu ama biraz gec kaldigi icin kendisi cikamicak okuldan yani direk atilma mektubu gelcek
ve bu gelince bidaha ayni dalda asla bi üniversiteye giremicek yani okudugu 7 yil bosuna olmus olcak ve suan elinde hicbisey yok ne bi meslek ne bi üniveriste
suan son bi sans olarak sinav yetkilisiyle konusup kendi kendine cikabilmesi icin ikna icin ugrascak izin verirseler belki azcik da olsa Unmut olcak
sagol canim insallah bakalim simdi bi eve gidimde konusamadikda pek bi onu söyledi bidaha hic haberlesemedikAyyy canimmmmm simdi okudummmmmm. Allah kolaylik versin yaaa insallah bir cikar yol bulursunuz
O zaman devam ettirceksin7lerden kurtulurken şoklamak yok
acik 67 falan ol bi garantile 6lari sonra yaparsin
![]()
O enerjiden bende istiyorum: D
Hayirlisi neyse o olsunnn sen cok belli etme esinde yazik cok uzulmustursagol canim insallah bakalim simdi bi eve gidimde konusamadikda pek bi onu söyledi bidaha hic haberlesemedik![]()