Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

cuma günü şeker diytimi devam ettirebilirsem kaçamak yok ama etmemişse kimse tutamaz beni :KK70: :KK70:

Ama cumartesi sadece sonra yine haftaya 70 dönersin garışmam :110:

Normalde 30 veya 45 dk yapiyom ama cok yeyince boyle yapicam artik ceza olsun bana bende katmer yaptim esim isteyince ama ben yemicektim tambugday ekmegimi getirdim sofraya ama esim iki bana al nolcak dedi:deli:demez olaydi:KK70: ayy baslayinca duramadim sonra yedim diye sinirlendim hazir paket kek yidim 2 dene ve peynirli cubuk :KK61: Niye boyle yapiyom bilmiyom ki halbuki cok yidin iste niye devam ediyon dursana :tokat: Sonra dedim napiyom ben mahvettim günü :KK17: en azindan sporla telafi edim didim :olamaz: 3 bucukda biraktim yemegi bida bisey yemezsem belki kilo almam:olamaz:

Bir de hafta ortasında yapıyon yani hani cumartesi falan olsa telafisi kolay da neden salı pıncır anlatsana biraz :D

Ya o öyle oluyor ben önceden inanmazdım kriz olayına da başıma gelince anladım bir bakmışsın gidiyor löp löp diye :D

oha 906 kalori mi
Heee:halay: IMG_9789.webp :halay: acik de squat yapiyim agirlikla hazır isinmisken:halay:

Ama cumartesi sadece sonra yine haftaya 70 dönersin garışmam :110:

Bir de hafta ortasında yapıyon yani hani cumartesi falan olsa telafisi kolay da neden salı pıncır anlatsana biraz :KK70:

Ya o öyle oluyor ben önceden inanmazdım kriz olayına da başıma gelince anladım bir bakmışsın gidiyor löp löp diye :KK70:
Ayy haftada bir geliyo kriz bana gozum dönüyo nasil yiyom anlamiyom yutuyom resmen:KK70: dua et persembe gelmedi kriz salinin kurtarilir bi dali var yine de:KK70:

sinav puanlari yetmemis simdi haberini Aldi:KK43: direk kendi cikmak icin basvurdu ama biraz gec kaldigi icin kendisi cikamicak okuldan yani direk atilma mektubu gelcek:KK43: ve bu gelince bidaha ayni dalda asla bi üniversiteye giremicek yani okudugu 7 yil bosuna olmus olcak ve suan elinde hicbisey yok ne bi meslek ne bi üniveriste:KK43: suan son bi sans olarak sinav yetkilisiyle konusup kendi kendine cikabilmesi icin ikna icin ugrascak izin verirseler belki azcik da olsa Unmut olcak
Ayyy canimmmmm simdi okudummmmmm. Allah kolaylik versin yaaa insallah bir cikar yol bulursunuz

O zaman devam ettirceksin:mapus: 7lerden kurtulurken şoklamak yok :tokat: acik 67 falan ol bi garantile 6lari sonra yaparsin:KK53:

Heee:halay:Eki Görüntüle 2022501 :halay: acik de squat yapiyim agirlikla hazır isinmisken:halay:
O enerjiden bende istiyorum: D :D yarım saat kadar yürüdüm eve gidince halim kalmamış olcak gergin bir gündü eve gidip yemek yicim çok acıktım sonra devrilecem :D :D
Migrosa girdim canım her şey istedi şeker diyeti de neymiş az az yersin ne olcak bile dedim kendime inanamadım ve kendime aktive kayısıli alıp çıktım delirmenin anlamı yoktu dimi Velvette Velvette

kizlar buarada menü paylasamadim hic bugün paylasim bari

Sabah bi kahve ictim
ögle Hindi etli salata vardi kantinde harikaydi... ve sonrasinda coook sicak oldugu icin bi top dondurma yedim ama kücükdü yani büyük degildi
aksam eve gidincede yogurt yicem tek pek istahim yok :(

Back
X