- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #218.901
Ellerine sağlık kuzum ....Bak hemen yapiverdimcok da yorgundum bugun belim koptu valla hic oturmadim
daha yini oturuyom
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ellerine sağlık kuzum ....Bak hemen yapiverdimcok da yorgundum bugun belim koptu valla hic oturmadim
daha yini oturuyom
![]()
Saol balimEllerine sağlık kuzum ....
Sen izin aliyon mu her seneAyy izinler başladı yaz geldi yaaa ben hala calisiyom.![]()
Bende öyle planda eylül ayında izin varAyy izinler başladı yaz geldi yaaa ben hala calisiyom.![]()
Valla coooooook dolu dolu gecrdmAyy hic bitmesin istiyondur sen simdihhhni gizildir oralar
bende evde buharlaşırım sorun yohingo
hani kankiydik bensiz tatile gitmek yakismadi olmadii bu
tuttum tuttum kendimi patladim bah
![]()
Meger o kem gözlü kıvırcık degil benmişemValla coooooook dolu dolu gecrdmama evimi ozledmmmmm kizzzzz yeni ozledm daha
![]()
Demek oyle dusundn demek sen nazar ettin demek sen kem gozlusunkanki kanki nereye kadar
![]()
Meger o kem gözlü kıvırcık degil benmişemahhhHhahahahahahah
ayy tobeee gara gizlarin nazari degmez hele kankisine hec degmez
![]()
Arhadaş olmak bunu gerektirir çünküm diyosunkem gozlu kivicih var evet kiskanccc ama yinede onu fotolarimdan mahrum etmedim
![]()
Evet kivircihim benimArhadaş olmak bunu gerektirir çünküm diyosun![]()
Bu da mi goll degilll52 hedefimi yine mi tutturamicam
ay sonuna daha var olacak bence
haftalik hedefim 52.9 du zaar iyki cok atmamisim
Valla hergun biseyler istiyo yiyo sonra da yok ben kilo aliyom yemicem diyo 1 saat sonra yarina şunu mu yapsam başlıyoama o accik dikkat etse hemen veriyo zati zayif
ama bende zayifam
![]()
Su iciyonmu suuuSen tutturursun kuzum cabucak veriyorsun azcik bogazi tuttu mu
Pancar bu maydanoz suyu kac gunde etki eder ya kilom gittikce gidiyor ayaklarim sisiyor dehset icindeyim su an bu cumaya kadar kurtulur muyum veya haftaya
Su iciyonmu suuu
Cok proteinden de siser ne yiyp ne icin bilmem su ic
evet proteinde su icilmezse sisme yapar normalde bunu not dusmus olayim.Kaptanim evet protein diyeti yapiyorduk
Ama ondan kotusu iki kaval kemigimi catlattim sen yokkene simdi agir ilaclar verdi doktor onlarin prospektusunde hep odem seyi var yani 2 gunde 1.3 kilo almis gorunuyom ustelik bisi yemedim de dun dogru duzgun canim acisina bugun 2.5 ictim ama sistikce sisiyom![]()
evet proteinde su icilmezse sisme yapar normalde bunu not dusmus olayim.
Gecmis olsunnnn haberm yokkiiiii spor yaparkenmi olduuuuu kiii yaa
Takma yapcak bisey yok cnm
Denemedim blmiyorm ki hic sevmem ya ondan.Sağ ol parte kaptanım
Ben koşmaya başlamıştım ya o zaman biraz acı vardı ama çok önemsemedim üzerine gidince stres çatlağı denen minik çatlaklar oluşuyormuş
Koşmıcan dedi 1 ay boyunca öyle çok zorlamıcan dedi normal zamanda da 15 gün kullanıcam işte ilaçları büyük ihtimal geçer dedi maydanoz suyu etki eder mi dersin çünkü 69a çok yaklaşmıştım![]()
Denemedim blmiyorm ki hic sevmem ya ondan.
Takma su ic bol bol odemi atar cnm. Bide denenmis odem atici seyler dene tamamdir.
InsallahhMaydanozun çok faydasını görmüş bakalım kızlar bende de işe yarar umarım
Sabit gelsem bu cumaya şükredeceğim![]()
Günaydın kızlar bugün 71 gördüm tartı 70.90 ile 71 arası gitti geldi 71 de durdu 70.90 olaydı iyiydi.sanırım benim 69 hayal olarak kalacak