Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy hic bitmesin istiyondur sen simdihhh:ruh:ni gizildir oralar:tokat: bende evde buharlaşırım sorun yohingo:ruh: hani kankiydik bensiz tatile gitmek yakismadi olmadii bu:KK70: tuttum tuttum kendimi patladim bah :KK70:
Valla coooooook dolu dolu gecrdm :D ama evimi ozledmmmmm kizzzzz yeni ozledm daha :D :D

Demek oyle dusundn demek sen nazar ettin demek sen kem gozlusun:tokat: kanki kanki nereye kadar
:KK30:

Valla coooooook dolu dolu gecrdm :KK70: ama evimi ozledmmmmm kizzzzz yeni ozledm daha :KK70: :KK70:

Demek oyle dusundn demek sen nazar ettin demek sen kem gozlusun:tokat: kanki kanki nereye kadar
:KK30:
Meger o kem gözlü kıvırcık degil benmişem:KK70:ahhhHhahahahahahah:KK70: ayy tobeee gara gizlarin nazari degmez hele kankisine hec degmez:rolleyes:

Bu da mi goll degilll:KK70: 52 hedefimi yine mi tutturamicam:tokat: ay sonuna daha var olacak bence:KK53: haftalik hedefim 52.9 du zaar iyki cok atmamisim:KK70:
Valla hergun biseyler istiyo yiyo sonra da yok ben kilo aliyom yemicem diyo 1 saat sonra yarina şunu mu yapsam başlıyo:KK70: ama o accik dikkat etse hemen veriyo zati zayif :olamaz: ama bende zayifam:tokat:

Sen tutturursun kuzum cabucak veriyorsun azcik bogazi tuttu mu

Pancar bu maydanoz suyu kac gunde etki eder ya kilom gittikce gidiyor ayaklarim sisiyor dehset icindeyim su an bu cumaya kadar kurtulur muyum veya haftaya

Sen tutturursun kuzum cabucak veriyorsun azcik bogazi tuttu mu

Pancar bu maydanoz suyu kac gunde etki eder ya kilom gittikce gidiyor ayaklarim sisiyor dehset icindeyim su an bu cumaya kadar kurtulur muyum veya haftaya
Su iciyonmu suuu
Cok proteinden de siser ne yiyp ne icin bilmem su ic

Su iciyonmu suuu
Cok proteinden de siser ne yiyp ne icin bilmem su ic

Kaptanim evet protein diyeti yapiyorduk
Ama ondan kotusu iki kaval kemigimi catlattim sen yokkene simdi agir ilaclar verdi doktor onlarin prospektusunde hep odem seyi var yani 2 gunde 1.3 kilo almis gorunuyom ustelik bisi yemedim de dun dogru duzgun canim acisina bugun 2.5 ictim ama sistikce sisiyom :mad:

Kaptanim evet protein diyeti yapiyorduk
Ama ondan kotusu iki kaval kemigimi catlattim sen yokkene simdi agir ilaclar verdi doktor onlarin prospektusunde hep odem seyi var yani 2 gunde 1.3 kilo almis gorunuyom ustelik bisi yemedim de dun dogru duzgun canim acisina bugun 2.5 ictim ama sistikce sisiyom :mad:
evet proteinde su icilmezse sisme yapar normalde bunu not dusmus olayim.
Gecmis olsunnnn haberm yokkiiiii spor yaparkenmi olduuuuu kiii yaa
Takma yapcak bisey yok cnm

evet proteinde su icilmezse sisme yapar normalde bunu not dusmus olayim.
Gecmis olsunnnn haberm yokkiiiii spor yaparkenmi olduuuuu kiii yaa
Takma yapcak bisey yok cnm

Sağ ol parte kaptanım :KK200:
Ben koşmaya başlamıştım ya o zaman biraz acı vardı ama çok önemsemedim üzerine gidince stres çatlağı denen minik çatlaklar oluşuyormuş :110:
Koşmıcan dedi 1 ay boyunca öyle çok zorlamıcan dedi normal zamanda da 15 gün kullanıcam işte ilaçları büyük ihtimal geçer dedi maydanoz suyu etki eder mi dersin çünkü 69a çok yaklaşmıştım:kızgın::110:

Sağ ol parte kaptanım :KK200:
Ben koşmaya başlamıştım ya o zaman biraz acı vardı ama çok önemsemedim üzerine gidince stres çatlağı denen minik çatlaklar oluşuyormuş :110:
Koşmıcan dedi 1 ay boyunca öyle çok zorlamıcan dedi normal zamanda da 15 gün kullanıcam işte ilaçları büyük ihtimal geçer dedi maydanoz suyu etki eder mi dersin çünkü 69a çok yaklaşmıştım:kızgın::110:
Denemedim blmiyorm ki hic sevmem ya ondan.
Takma su ic bol bol odemi atar cnm. Bide denenmis odem atici seyler dene tamamdir.

Günaydın kızlar bugün 71 gördüm tartı 70.90 ile 71 arası gitti geldi 71 de durdu 70.90 olaydı iyiydi.sanırım benim 69 hayal olarak kalacak

Günaydın kızçeler :KK73:

Maydanoz suyu etkili oldu!
Dün +600dü
Bugün +300e gerilemiş
Ama o nasıl bir ödem atıcıdır yani herkese tavsiye ediyorum
Bir günde +300den kurtuldum şükür
Cumaya belki -lere bile geçerim :dua:

Back
X