Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın :rolleyes:
+300e geriledim bile 70.8im şu an :rolleyes:
Bu maydanoz suyu bir mucize
Peki onu ben öyle hazırladım dolapta duruyor kavanozda bir şey olmaz herhalde
Yoksa her gün yeni mi yapmak lazım ben ona göre maydanoz alayım bugün :KK19:
Ohhh superrr cumaya eksiye inersin kuzum:halay::nazar:
Annemde kaynatmis dolaba koymus buz gibi iciyo 3 gün falan icmis ayni suyu bisey olmaz heralde:deli:

Gunaydinnnn :KK68:
:kahve: bakim dedimmm:kahve:
Kizlar bi suredir gelen giden farkli kisiler geldii. Uzun zaman once grup tam guzel haldeydi sonra dagildi. Suan yine grubumuz cok guzel :KK19: hic bozulmamasini umuyorum. Hepinizi muck
Gunaydin bebegim:KK36: evet demi cok guzel takimimiz suan:KK36:

cok sagolun kizlar, sizinle dertlesmek güzel jaaaa iyiki varsiniz...
dün eve gittim biraz konustuk ettik elimden geldince destek olmaya calistim esime tam biz konusurken bi mail geldi telefonuna veee kücükde olsa bir umut bugün galiba kendi istegiyle ayrilabilcek, ozaman sadece okul degistirmesi gerekecek bu zamana Kadar yazdigi sinavlar ve puanlar sayilmis olcak en fazla uzarsa bikac ay Kadar bisey uzicak... ama yeni okula gecmeyi basarirsa eger parttime bi ise de girmeyi planliyor, ozaman bende azda olsa rahatlarim tüm sorumluluk bendeymis gibi hissetmem:) insallah hersey yoluna gircek dua edin bol bol bizim icin:dua::dua:
Şükür canim biraz olsun rahatlamıştır içiniz :dua:inşallah hersey yoluna girer dua edelim bol bol:KK200:

Günaydin kizlar, dügün haftasi catti ve benimde son hedefe ulasma haftam bakalim 68,00 görebilecekmiyim, pazartesi acik arti olmustum ama dün düzelmisti:KK70: bugün ve yarin dikkat edersem hedefime ulsirim sanirim
Gunaydin canim hadi inşallah cumaya 68 lerde olursun:KK76:

seninle beraber göreceğiz 69 u kuzum belki direk 68 lere geçeriz :KK73:

Aynen bak takdir i ilahi artık ikimizin de öyle denk geldi :KK53:
Birbirimize destek oluruz
:KK16:
Şu an hemen hemen aynıyız zaten bu hafta 70le kapatsak haftaya 1-1,5 verip 6lara düşeceğiz sonra gelsin fırında pattisler :rolleyes::-)

Ohhh superrr cumaya eksiye inersin kuzum:halay::nazar:
Annemde kaynatmis dolaba koymus buz gibi iciyo 3 gün falan icmis ayni suyu bisey olmaz heralde:deli:

Burnumu tıkayıp içtim valla normalde de hiç sevmem maydanoz ama başımın üstünde yeri var artık :D Çok sağol valla tavsiye için :KK60:

evet her sene kullnıyorum ama bu sene ekim e saklıyorum hpsini büütün yaz burdaym yani :KK12::KK12:

evde de olsa tatil güzel bişey kuzum :KK70:

he demek öle :tokat: dmek kem gözlüyüm :tokat:demek benden şüphelendiniz :tokat::tokat: demek beni ötekileştirdiniz :tokat::tokat:@SekerPancarii bunlarda sana :tokat::tokat::tokat::tokat:
:KK53: Yioo kem goz dimedik biz :KK53:neden oyle bir sonuc cikardin anlamiyoğum:KK53::KK16:bebiskosmos:KK16:

Şu an hemen hemen aynıyız zaten bu hafta 70le kapatsak haftaya 1-1,5 verip 6lara düşeceğiz sonra gelsin fırında pattisler :rolleyes::-)

Burnumu tıkayıp içtim valla normalde de hiç sevmem maydanoz ama başımın üstünde yeri var artık :KK70: Çok sağol valla tavsiye için :KK60:
Hee tadi pek hos degel ama sifa niyetine artik tika burnu ic:D :halay:cumaya gelsin eksiler:halay::KK15:

Bir nebze olsun umut çıkmasına sevindim
Dediğin gibi yeni bir okula başlasın da part time işle yükünüz hafifler :dua:
evet canim insallah... buarada kendi telasimdan seni tebrik bile edemedim hayirli olsun kaptanligin:) bize biraz fena bi kaptan ol olurmu yemeklerimize karis ki hemencik hepimiz incecik olalim

Günaydın kaptanım böyle düşünmene sevindim bence de burası ne güzel kendi içinde çılgın ama sakin bir grup :KK37:
İyi tatiller ve bol bol eğlenceler
Seni ve kırbacını özledik, kalbimizdesin :rolleyes:

Maydanoz suyu içiyorum canım
Dünyanın en güzel tatlı içeceği değil ama işe yarıyor
İçtiğim ilaçlar ödem yapıyormuş da
Dün sabah +600düm akşama doğru bahsetmek bile istemiyorum 72lere çıkmıştım korkunç :KK57:
anladim canim hic takma kafana sonra birden iniosun zaten bazen tartida öyle gariplikler oluyo:) buaksam bende yapcam onu bakalim ödem varmi yokmu görelim dimi

buarada kizlar görümcelerim bu halimi pek begenmedi:D cok zayif duruomusum azcik kilolu halim daha güzelmis, hatta kaynatam bile dedi kizim sana kilo cok yakisio diye:D icimden diom ya bi birakin daha bes kilo vercem ben:D tüm hafta sonu ellerinden gelen herseyi yaptilar cok yemek yemem icin

Burnumu tıkayıp içtim valla normalde de hiç sevmem maydanoz ama başımın üstünde yeri var artık :KK70: Çok sağol valla tavsiye için :KK60:
70,00 olma ihtimalim var bugün yarın spor yaparım kalorimi 800 tutcam yeşil çay karışımını yaptım bugün bol su yarın 70,50 ü görürüm büyük ihtimal ile .. seninle aynı kilo ilerliyecez :rolleyes: ama mide bulantım çok sebebi protein mi diye düşünüyorum sıcaklar mı çözemedim
fırın patates :kk77:

buarada kizlar görümcelerim bu halimi pek begenmedi:KK70: cok zayif duruomusum azcik kilolu halim daha güzelmis, hatta kaynatam bile dedi kizim sana kilo cok yakisio diye:KK70: icimden diom ya bi birakin daha bes kilo vercem ben:KK70: tüm hafta sonu ellerinden gelen herseyi yaptilar cok yemek yemem icin
Ayy benim gorumcem kvdem de hep ayni seyi söylüyo resmen böyle cirkin duruyo demeye getiriyolar ama ben boyle seviyom diyom:deli:

:dua::dua::dua:
dularım sizinle allah emeklerinizi yemesin .. senin sunum nasıl geçti
sagol tatlim, benim sunumum cok iyi gecti resmen catir catir ingilizce konustum kendimde sastim:) sunumdan önce organize eden Adam dediki ay cok sorum olcak size baya kafa karisikligim var falan dedi bende dedim sunumdan sonra tüm sorulari yanitlamaya caliscam neyse sunumu yaptim bittim adama söyle bi göz attim Adam aynen sunu dedi tüm sorularimi giderdiniz sorum kalmadi:D yani baya baya iyi gecti insallah artik iyi bi izlenim birakmisimdirda su imzayi bi atardimda artik temeli girerim...

Back
X