Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

20228434_1333022563463349_9188813306784569903_n.jpg

kızlar proteinden sonra nasıl besleneyim öğğ geldi artık biraz sebze yemek istiyorum yağ oranına dikkat edeyim bu hafta da ya da sıvı diyeti diye bişi var onu mu yapsam bir kararsız kaldım ben

kızlar proteinden sonra nasıl besleneyim öğğ geldi artık biraz sebze yemek istiyorum yağ oranına dikkat edeyim bu hafta da ya da sıvı diyeti diye bişi var onu mu yapsam bir kararsız kaldım ben
tatlim bende hic anlamamki bunlardan, direk bisey yapmasanda sadece normal bi sekilde beslensen yani herseyden azar azar yesen olmazmi? yada biraz internette arastiralim neler yapilabilir diye. Ben hic anlamadigimdan yediklerimi azaltma üzerinden gittim hep, hatta bazen cok az bile yedim:D

tatlim bende hic anlamamki bunlardan, direk bisey yapmasanda sadece normal bi sekilde beslensen yani herseyden azar azar yesen olmazmi? yada biraz internette arastiralim neler yapilabilir diye. Ben hic anlamadigimdan yediklerimi azaltma üzerinden gittim hep, hatta bazen cok az bile yedim:KK70:
ben kilo vermem için 800 kalori almam gerekli zaten onu öğrendim ama şimdi ptroein ağırlıklı gittim ya sebze yedim mi kötü hissediyorum :D :D çok bktım am kfama yatmadı olmadı akşam ya da öğlene çorba eklerim

:KK53::KK53:
bi gece bekletiyolar senin 2. geceye dönüyomuş :KK70::KK70:

Ben dönerim valla :KK53:

cok tehlikeli gercekten:) neyse az daha tutim kendimi ödülüm var nasilsa esimin morali acik düzelsin islerimiz yoluna girsin direk alisverise gitcem;:KK70:

Ne ödülü kız :skandal:

Ahahahah her sabah aynı ben :ruh:
Benim gibi insanlar için gün akşam başlasa gündüz uyusak ne güzel olur

Bana da kusmuk gelmişti açıkçası sana yaradı da bende su oldu hep :sinirli:
Bugün de bir cacık yiyemedim öğle ve sabah atıştırması kaçtı uyurken zaten dişçiden geldim anca akşam yemeği yerim bir de 9da atıştırırsam o çok düştü kalori oranım :işsiz:

Sen ne yaptın :KK54:

Herkes profiline bitmojiler koymuş çok özendim :KK53:

Ben de eve yeni geldim totomu koydum daha da kıpraşmam acıdı bacaklarım yürümekten :işsiz:

sabah
peynirli omlet
2 jambon
karışık köy ekmeği bir dilim

ara
türk kahvesi sade

öğlen
1 biber dolması etli nohutlu
300 ml ayran
93 gr salatalık
30 gr kadar çorba

ara
1 türk kahvesi /
200 ml süt

akşam
150 gr antrikot

ara
içim fit 200 ml proteini sağlamak için

toplam protein :80,47
toplam kalori :1060
toplam yağ :54,08

sabah
peynirli omlet
2 jambon

ara
türk kahvesi sade

öğlen
300 ml ayran
93 gr salatalık
30 gr kadar çorba

ara
1 türk kahvesi /
200 ml süt

akşam
150 gr antrikot

ara

Menün çok güzel bebiş başta köy ekmağıı amanın dedim ama kalori tutmuş sıkıntı yok
Ofiste nasıl ölçüyorsun peki o salatalığı çorbayı :D

ben kilo vermem için 800 kalori almam gerekli zaten onu öğrendim ama şimdi ptroein ağırlıklı gittim ya sebze yedim mi kötü hissediyorum :KK70: :KK70: çok bktım am kfama yatmadı olmadı akşam ya da öğlene çorba eklerim
anladim canim, evet benimde baya az yemem gerekio kilo vermem icin yani hizli kilo vermem icin 1200 yedimmi cok yavas zayifliyorum:)... evet Corba iyi olablir canim

Ben dönerim valla :KK53:

Ne ödülü kız :skandal:

Ahahahah her sabah aynı ben :ruh:
Benim gibi insanlar için gün akşam başlasa gündüz uyusak ne güzel olur

Bana da kusmuk gelmişti açıkçası sana yaradı da bende su oldu hep :sinirli:
Bugün de bir cacık yiyemedim öğle ve sabah atıştırması kaçtı uyurken zaten dişçiden geldim anca akşam yemeği yerim bir de 9da atıştırırsam o çok düştü kalori oranım :işsiz:

Sen ne yaptın :KK54:
pylaştım menüyü sen uyurkn 1 olma yemiş olabilirim :D :D
proteinden öğğ geldi pazara gidecem barbunya patlıcan alacam sebzeye dönüyorum sabah aynı şekil devam ederim sonra tosta geçerim :D

pylaştım menüyü sen uyurkn 1 olma yemiş olabilirim :KK70: :KK70:
proteinden öğğ geldi pazara gidecem barbunya patlıcan alacam sebzeye dönüyorum sabah aynı şekil devam ederim sonra tosta geçerim :KK70:

1 dolmadan bir şey olmaz afiyet olsun :kk77:
Motive etmiştir seni :KK70:
Valla bana da ya annem yapayım biftek dedi aman kalsın dedim salata çorba ve yoğurt yiyeceğim akşam :lülülü:
Sen yine antrikot koymuşsun aman en güzeli hepsinden dengeli ya :KK70:

sabah
peynirli omlet
2 jambon

ara
türk kahvesi sade

öğlen
300 ml ayran
93 gr salatalık
30 gr kadar çorba

ara
1 türk kahvesi /
200 ml süt

akşam
150 gr antrikot

ara

öglen o dolmayi yemeseymissin cok iyi olurmus canim, gerisi cok iyi. bide 80 gr protein cok degilmi? ben günde en fazla 63 gr alabiliyorum planima göre yagda biraz fazla gibi geldi o bende 43gr sen neye göre hesapladin onlari canim?

Back
X