Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SchonerDuft SchonerDuft @Vanillav highlighter aldim kendime:KK53: ayy cok begendim hemde uygun fiyatlıydi 20 liraya 3 renk minik bi palet rossmanndan aldim:halay: biraz makyaj malzemesi alışverişi yaptim dün:deli:
o kdar ucuz mu onlar ya resim atarmısın bana bende almak istiyorum yapmasamda çekmecemde dursun istiyorum hem 20 tl çok iyiymiş birde 3 renk diyorsun :dondurma::dondurma:

ayy bende makyaj malzemeleri aldırcam bissürüüü ama hiç makyaj yapmıyorum nerdeyse :silah: memnun olduğun beğenerek kullandığın makyaj malzemerlini bana atarmısn alayım onlardan :KK15:
Temem atarim ben sana :sus: temel seylerin olsun yeter cok yapmiyosan:sus: konusuruk:sus:

vücutta zaten gereksiz yağ kalmamıştır ödem desek birde 1 kilo diyorsun sinir olmamak elde değil ben 71 ken birden 2 kilo almıştım durduk yere hemde seni anlıyorum
Ayy bide o kadar cok yürüdüm ki ayaklarim agridi eve geldim kiraz sapi ve yesil cay demledim ictim bi guzel ben sabit olurum diye beklerken :KK57:1 kilo arti:KK57:

o kdar ucuz mu onlar ya resim atarmısın bana bende almak istiyorum yapmasamda çekmecemde dursun istiyorum hem 20 tl çok iyiymiş birde 3 renk diyorsun :dondurma::dondurma:
Atarim kuzum:sus: bende zaten baktim uygun hemen kaptim eve gelince denedim harika duruyo yanak üstünde goz pinarlarinda felan:süslü:

yaa çok heyecanlı nişan düğün heyecanını özlemişim :KK70: 10.cu yılımda bir düğün daha mı istesem ne yapsam tadı damağımda kaldı desem :KK70:
bence 5te yaptır 10 da çocukla falan zor olur :KK70::KK70:

Temem atarim ben sana :sus: temel seylerin olsun yeter cok yapmiyosan:sus: konusuruk:sus:

yok herşeyim olsun bohcaya aldırcam :sus: özel günlerde yapıyorum hafif hafif abartı sevmiyorum o_O
Yanlislikla pancik yazdim sonra hosuma geldi silmedi:KK70:pancikimmmmm

istediğin gibi di :KK53:pancaaariiiiim:KK200::KK200::KK200::KK200:

bence 5te yaptır 10 da çocukla falan zor olur :KK70::KK70:

yok herşeyim olsun bohcaya aldırcam :sus: özel günlerde yapıyorum hafif hafif abartı sevmiyorum o_O

istediğin gibi di :KK53:pancaaariiiiim:KK200::KK200::KK200::KK200:
Temem ben resimleyip ataram begendiklerimi ve isine yaricaklari:sus: pincikimMm:KK28:

Back
X