Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende sıkıntıma geri döneym bari :KK70::KK70:

bencede canım hurma en güzeli ama 2 tane de yesen olur bence hem tok tutar :super:

köfte değilde sucuk yiyemiyoz mu yaaa ızgara da veya yagsız tava da olsa mesela bu ara cnm on cekiyo niyeyse:ruh::ruh:

çünkülüm o bir isveçciiii:KK53:
Şekerim felan düşerse ara olarak yerim belki ilerleyen saatte ;-)

8 yk patates bol nişasta demek ama sen emziriyorsun sütün azalmaması lazım ne yemen gerektiğini bilmiyorum ama şöyle bir öneri eğer beyaz ekmek yiyorsan tam tahıl gibi ekmekler ye
Kesınlkkle haklısın cnm
Evde olunca artık tuketmek gıbı bır gorev mecbur oluyor :) esımın ıscısı patates getırmıs, hasla demıstı, yedıklerının arta kalanını asla yemez
Bende ziyan olmasın diye kavurdum ve mecbur yıyorum, aslında pek dıyete uygun bir beslenme olmuyor
Ekmekte dıyetten once evde ekmek vardı bıtmıyor bı turlu :) esımde ekmek yemez, buzdolabından cıkarıp ısıtıp yıyorum :)
O bıtınce beyaz ekmek tuketmemeye calısacagım
Yorumun ıcın cok tesekkur ederım:KK200:

haklısın tatlım bende sevmeim ama dün o kadar içim yandı ki işe gelirken gözüme ilişince büfede aldım yoksa aylardır içmiyorum
He o zaman tamam
Buzzz gıbı ne guzelde içilir ohh :)
Bende sımdı rezene cayı ıcıyrm:kahve::kusmuk:
El mahkum
Yerıne kutu kola ıcmek ısterım:işsiz:
Sutten kesınce ılk ısım kola ıcmek olacak:KK50:

kollaarrr kolllaaaarr koooooolllllllaaaaaaaarrrrr:KK75::KK75::KK75:

174edf93c6aeecb39ea89024be400928.jpg

51b64b5f33821e8a1a5e6a77a6b929a7.jpg

b62aee5f862c3044e3c8de1080f40e7f.jpg

:KK200::KK200:

Valla bns 10 kofte yiyorum :)
Ama o sizin koca koftelerden degil:KK53: nofmal elimle bastirdgm ufaklardan

Ben kalori hesaplmam proteinse sebzeyse bolbol yerim. Koca gogusu tek basima yedigimde olduu :KK53: cohta guzel virdimdi:KK14: kaloriymis oymus ben anlamam :mapus:
:KK50: ben tatilde yemistim yarim icimde kalmasin diye yemesemde olurmus :p
tavuk yemeyi özledim :kk77:
yemesemde olurmuş diyor şekeri çok olmazsa yerdim bende ama tedavimede iyi olmdığı için elimi sürmüyorum yanından geçerken kokluyorum ssdece :D

Kesınlkkle haklısın cnm
Evde olunca artık tuketmek gıbı bır gorev mecbur oluyor :) esımın ıscısı patates getırmıs, hasla demıstı, yedıklerının arta kalanını asla yemez
Bende ziyan olmasın diye kavurdum ve mecbur yıyorum, aslında pek dıyete uygun bir beslenme olmuyor
Ekmekte dıyetten once evde ekmek vardı bıtmıyor bı turlu :) esımde ekmek yemez, buzdolabından cıkarıp ısıtıp yıyorum :)
taze ekmek alınca difrize atabilirsin dilimli olduğu için 5 dk eriyor hem tazeliğini koruyor

bende sıkıntıma geri döneym bari :KK70::KK70:

bencede canım hurma en güzeli ama 2 tane de yesen olur bence hem tok tutar :super:

köfte değilde sucuk yiyemiyoz mu yaaa ızgara da veya yagsız tava da olsa mesela bu ara cnm on cekiyo niyeyse:ruh::ruh:

çünkülüm o bir isveçciiii:KK53:
:) bitane ye pazar gunu

Kesınlkkle haklısın cnm
Beyaz ekmekleri kofte ici olarak cekseydin. Beyaz ekmek tuketmek zorunda olmazdin.
Emziriyosun ya sana en guzeli tam bugday ekmegi.

Oo hoşgeldin nasıldı eğlence güzel miydi :eğlence:
Kilo aldın mı :tokat:
Gelir gelmez sıkıştırayım :KK70:

harika gecti iyice bi kurtlarimi döktpm gelidm:D vallah aldim ama cok az 500 gr bisey galiba ama hemen önemlerimi aldim cumaya azda olsa eksi mutlaka var:) maydonoz suyu ictim gece yatmadan sabah iyidi tartidaki durum;D... ama baya bi kacamakli 4 gün gecirdim yinede ona ramen 500 gr cok iyi benim icin birazda ödem gibi hissediyorum bunu cünki reglm cok yakin 3 güne gelir herhalde... cuma artilar yok ama sözzzzz

Back
X